Kocam kaynanama kötüledi benii

Bide kufrettiginizi marifetmis gibi yazmışsınız ya. :KK12:
Bazen çok sinirlendigim zaman gerizekali yada salak kelimesi kullanırım esimde bana kullanmıştır o kelimelere bile tahammül edemiyoruz ne ben nede eşim hakaret olarak algılıyoruz.
Sizin ettiğiniz küfürü asla etmem etse bana asla yüzüne bakmam.Kusura bakmayın ama burda hakliyken haksız duruma dusmussunuz.Eşiniz haklı

Nasıl halledilir peki

zaten k.validen sorun yapmamış sende kapat konuyu ah vah edip eşini iyice havalandırma.tamam küfür berbat bişey hele o ettiğin şey çok çok ağır ama sende mutlu mesut yaşarken yapmamışsın bunu hatanız iki taraflı.

ablacım ağzının ayarı yok mu küfür edeceksende hakkaniyetli et anasının günahı ne bu biir...
kocan seni gözden çıkarmış bence dışarda daha özel bir hayatı var bu kadar evi boşladığına göre bu ikiiiii...
Allah kocanı hidayete erdirsin doğru yolu buldursun sana da sabır versin bu da üç .
Söylediklerinde haklısın canım dışarda ayrı bi hayatı var aile olamadık hiçbir zaman Allah yardımcım olsun da sabrede Ede sabır da kalmadı

Ne kadar sıkıldınız bıktınız ki bu durumdan küfüre kadar varmış ama o küfür kızdırmış iyice olayı. Gerçi zaten eşiniz de evden kopukmuş şu durumda hakkınızda hayırlısı demek düşer. Allah gönlünüze göre versin

Ne kadar sıkıldınız bıktınız ki bu durumdan küfüre kadar varmış ama o küfür kızdırmış iyice olayı. Gerçi zaten eşiniz de evden kopukmuş şu durumda hakkınızda hayırlısı demek düşer. Allah gönlünüze göre versin
Âmin canım inşallah evden kopuk zaten ben ve Çocuklarım yaşıyoruz o bekar gibi takılıyor ayrı bi dünya da ben de çocuklarımla tek başıma :KK43:

Bide kufrettiginizi marifetmis gibi yazmışsınız ya. :KK12:
Bazen çok sinirlendigim zaman gerizekali yada salak kelimesi kullanırım esimde bana kullanmıştır o kelimelere bile tahammül edemiyoruz ne ben nede eşim hakaret olarak algılıyoruz.
Sizin ettiğiniz küfürü asla etmem etse bana asla yüzüne bakmam.Kusura bakmayın ama burda hakliyken haksız duruma dusmussunuz.Eşiniz haklı
Öyle Haklıyken haksız duruma düştüm ama siz de bu kadar büyük konuşmayın hayatımz da ummadığınız durumlara düşebilir insanız

Âmin canım inşallah evden kopuk zaten ben ve Çocuklarım yaşıyoruz o bekar gibi takılıyor ayrı bi dünya da ben de çocuklarımla tek başıma :KK43:

O küfürlerin alasını da hak etse siz edebinizle karşılık verin ki utansın biraz ,utanması varsa.Yoksa birde sizi suçlar kendi hatasını görmezden gelip.Şöyle yaptı böyle dedi diye suçu size atar.Öfkeyle kalkan zararla oturur.

Öyle Haklıyken haksız duruma düştüm ama siz de bu kadar büyük konuşmayın hayatımz da ummadığınız durumlara düşebilir insanız

caroll dil öğrenip acil sosyal hayata karışman lazım, iyice sinirlerin bozulmuş.
valla kocana bişey olmaz bak olmuyor da sen kötü duruma düşüyosun.
kendi kendini kötü lanse ediyosun.

Selam arkadaşlar kocamla bu aralar çok büyük Sıkıntılar yaşıyoruz akşamları eve gelmiyor gelse de çok geç geliyor sürekli ihmal ediyor beni ve çocuklarımı yine geçiktigi birgün Aradım açmadı cebini saatlerce aramama rağmen ...en sonunda patladım oruspu çocugu dedim hemen bu sözüm üstüne ben boşanıyorum Demiş ailesine benim küfür ettigimi de söylemiş ailesi de boşanmamasını söylemiş kaynanam beni aradı ben size demedim anne asla Saygısızlık etmem demiştim kaynanam anlayışla karşıladı neyseki Birşey demedi ama Kocam beni rezil etti tabi olanlardan ailemin de haberi oldu biz bi de ailelerimizden uzakta yaşıyoruz neyseki ortalık sakinleşse de biz rezil olduk ona yanarım çok moralim bozuk kocama karşı aşırı sinir oldum napıcam böylee

uslubunuz gerçekten ağır olmuş ''annesinin günahı ne '' kv ' YE ayrıca helal olsun konuyu hemen kapatmış kadın.siz haklıda olsanız bu konuşma tarzınız ile haksız duruma düşmüşsünüz.Umarım herşey düzelir hakkınızda hayırlısı olur.Eşininz baştan sona haksız olsada siz bu tavır ve konuşmaları nız ile bir okdar haksız durmdasınıZ.Kocanız rezil etmedi sizi doğruları söylemiş fakat neden söylme gereği duymuş enteresan annesinin bu konuştuğunuz kelime karşısında üzüleceğini hiçmi düşünmemiş veya siz açısından bakarsak bu kelimeyi siz sarfettikten sonra sizin onların karşısında mahçup olacağını.neyi kanıtlamış oldu yani eşiniz şimdi sizin geçimsiz olduğunuzu mu.Bir an evvel oturun konuşun güzelce bu konu veya başka bişey bile olsa sizi uyarabilirdi.annesine herşeyi anlatmasının ne mantığı var hayret gerçekten....aile olduğunu unutmuş sanırım karı-koca ve çocuk ....Allah yardımcınız olsun.....

Valla ben o kadar zor bi hayat gecirdimki öyle durumlara dustumki seninki yaninda devede kulak kalır.Keşke sadece eş olsa yine iyi kv gorumce kayın. Bu hafta bi konu açtım istersen onu bi oku orda hic küfür hakaret varmı bi bak istersen.Yeni evli de degilim 14 yıldır evliyim.

cok ayip yapmissiniz belki siz hakliydiniz kendinizi haksiz duruma soktunuz kv gercekten iyimser bir kadinmis diyorum size ragmen bosanmanizi istememis ....

Kocaniz sinirlenmekte cok cok hakli.
O nasl sozdur oyle, helede bi kadina.

Kaynananiza gelince opunde basiniza koyun o kadini. Hic sesini cikarmamis.

Ama bosanma sebebimidir? Bence eger uslubunuz hep boyleyse evet!!! bu bosanma sebebidir.

Eşin sürekli eve geç gelse sinirden delirsem eminim sen de derdin
İNSAN DAYANAMIYOR ARTIK KARSISINDAKININ CANINI YAKMAK YADA VAROLDUGUNU GORMEK ICIN TEPKI ISTIYOR BUNUN ICIN YAPTIGIN BELLI BENCE KUFUR COK ABARTILMAMALI HAKETMIS ACSANA BELKI ONEMLI BISEY VAR KUFURU YAZINCA HEMEN ARIYO MASLLAH PEKI SONRA NE OLDU SIZE NE DEDI

Küfür çirkin ama yaşadıklarınız Yüzünden artık sinirleriniz laçka olmuş.
Adam eve falan gelmiyor, sizi zerre umursamıyor, telefonlara bakmıyor. Ne yaptığı belli değil, evde 2 çocukla siz bir başınıza yaşıyorsunuz. Dile kolay...
Ben yerinizde olsam bu adamın ne halt çevirdiğimi ortaya çıkarır sonra boşanırım.

Valla ben öyle bir laf etsem sanırım boşanmakla kalmaz eşim ki o da bana öyle bir laf etse bende sadece boşanmakla kalmam. Büyük konuşmayayım da gene Allah korusun. Saygı saygı saygı

X