Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence unutulmaz millet laf etcek yer arıyor zaten yenilir yutulur şey değil ki unutulsunKızlar bana bi akıl verin ne olacak böyle çok içim acıyor olanlardan dolayı çok canım sıkılıyor ...Rezil olduk resmennn unutulur mu dersiniz çok iğrenç bi durum moralim alt üst
Keyfi genelde işi bahane ediyor kahveye gidiyor içkisi de var öyle işteneden eve gelmiyor ve ya geç geliyor?
keyfi mi iş sebebiyle falan mı?
olan olmuş, evet rezil olmuşsunuz ama tabiki unutulur,
insanlar neleri yutuyor malesef.
bu arada başlıkta "kocam kaynanama beni kötüledi" demişsiniz ama kötülememiş ki adam doğruları söylemiş.
Sinirlenince döven kocaları da hoş görelim o zaman.Sinirden Oluyor ne dediğini düşünemiyor insan
. Saol ne güzel moral verdinbence unutulmaz millet laf etcek yer arıyor zaten yenilir yutulur şey değil ki unutulsun
evet farkındayım napabilirim bu saatten sonra onu söyleyin lütfenSinirlenince döven kocaları da hoş görelim o zaman.
Salak, manyak deseniz amenna ama ettiğiniz laf çok ağır olmuş.
biz moral vermek için değil olurunu söylemek için burdayız ne yapayım içinizi rahatlatmak için yalan mı söylemeliyim sizce ?Sao
. Saol ne güzel moral verdin
Nasıl halledilir pekivalla komik kusura bakma.geç gelmesi zaten sorun ama bu böyle halledilmez.
sen ona küfret o anne karım bana o..çocuğu dedi diye ağlasın
arkadaşın dediği gibi bunlar ortaokul yıllarndan kalma şeyler,sanki arkadaşım bana vurdu örtmeniim gibi olmuş
Haklısın canım olan oldu artık rezil olundu inşallah laf söz edilmez çok ağır oldu kocamla aram da halletseydik bu kadar rezillik olmazdı ama şikayet etti affedemiyorum soğukluk diz boyubiz moral vermek için değil olurunu söylemek için burdayız ne yapayım içinizi rahatlatmak için yalan mı söylemeliyim sizce ?
dua et kaynanan bişey dememiş iyi yönünden bakmaya çalış affetme faslını geç artık çünkü karşılıklı suçlusunuz siz bi halledin de aranızı sonra milletin de ağzı bi şekilde kapanır zamanlaHaklısın canım olan oldu artık rezil olundu inşallah laf söz edilmez çok ağır oldu kocamla aram da halletseydik bu kadar rezillik olmazdı ama şikayet etti affedemiyorum soğukluk diz boyu
Aynen Haklıyken haksız duruma düştüm ((((Adam haksız da olsa küfür edince kendini haklı çıkarıyor.Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz..Gücüne gitmiştir. Şahsen benim eşim küfürü geçtim bana hakaret etse bende boşarım.
Zamanla düzelirse düzelecek inşallah düzelmezse de boşanıcaz malesefdua et kaynanan bişey dememiş iyi yönünden bakmaya çalış affetme faslını geç artık çünkü karşılıklı suçlusunuz siz bi halledin de aranızı sonra milletin de ağzı bi şekilde kapanır zamanla
Bu sorunu aşmadık tam olarak....zaten aşılmazsa da boşanmayı düşünürüm iki çocuk ta olsakv den önce daha önemli sorunaşlrınız var bence..ne demek kocam eve gelmiyor veya çok geç geliyor??
bu sorunu aştınız da kv ye eltilere rezil olmak mı kaldı sadece sorun?
ettiğiniz küfre diyecek laf yok zaten,kadın kadına böyle küfrederse ne diyeyim ki başka..