Kocam kaynanama kötüledi benii

caroll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
318
141
Selam arkadaşlar kocamla bu aralar çok büyük Sıkıntılar yaşıyoruz akşamları eve gelmiyor gelse de çok geç geliyor sürekli ihmal ediyor beni ve çocuklarımı yine geçiktigi birgün Aradım açmadı cebini saatlerce aramama rağmen ...en sonunda patladım o... ç... dedim hemen bu sözüm üstüne ben boşanıyorum Demiş ailesine benim küfür ettigimi de söylemiş ailesi de boşanmamasını söylemiş kaynanam beni aradı ben size demedim anne asla Saygısızlık etmem demiştim kaynanam anlayışla karşıladı neyseki Birşey demedi ama Kocam beni rezil etti tabi olanlardan ailemin de haberi oldu biz bi de ailelerimizden uzakta yaşıyoruz neyseki ortalık sakinleşse de biz rezil olduk ona yanarım çok moralim bozuk kocama karşı aşırı sinir oldum napıcam böylee

Son düzenleyen: Moderatör:
Kocaniz bosanmaya bahane ariyor, sizi suclu gostererek yapmak istiyor sanki vurun totosuna tekmeyi zaten yok gibiymis

Bu ilk mi birbirinize.surekli kufur edermisiniz ?

Şunu erkek yapmış olsa yaygarayı koparırdınız ama bana küfretti diye ne çirkin şey sinirlenmiş olabilirsiniz de yol var yordam var eşinizin yaptığı da çok kötü gerçekten rezil olmuşsunuz ama size ders olmuştur bir yandan da

Eşin sürekli eve geç gelse sinirden delirsem eminim sen de derdin
Kocam eve geç gelse kızarım,kuserim ama anasına küfür etmem! Hemde böylesi adi bir küfür...
O bana etse asla yüzüne bakmam. Sahsiyeti olan hic kimse böyle bir küfürü yutmaz,yutmamali.

Eve geç geliyor diye anasının suçu ne? Siz hiç bişey yapmayin susun bence.

kocanda sana o küfürü etse sende belki boşanma kelimesini agzına alırdın...yanlış bi cümle kurmuşsunuz....eşinizin hatasıda olanları ailelere yansıtarak durumu işin icinden cıkılmaz bir hale dönüştürmek.......neyseki kayınvalideniz anlayışlı bir insanmışş.inşallah ikinizinde öfkesi diner ve yavaş yavaş unutursunuz bu olanları

Hayır tabiki küfürünü K sini bilmezdim delirince diyebiliyormuş insan telefonda demiştim sinirlendiğim için

Senin yaptigin dogru degil ama esin bosanmak icin can atiyor gayet ortada.
Kv gene iyi niyetliymis..
Calismiyor musun ?

Kocam zaten boşanmayı düşünüyordu kızlar ailesi araya girince bi de ailem bizi yanına isteyince iş netleşince son anda baktı ki ben de boşanıyorum Birşey demiyorum ona vazgeçildi annesi istemedi üzüldü bayağı biz de rezil olduğumuzla kaldık işin kötüsü eltiler de duydu kaynanamla elitlerim altlı üstlü oturuyorlar çok rezil etti beni koca müsvettesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…