Öyle kolay olmuyor işte canım iki çocuk var gitsen gidemiyorsunKocaniz bosanmaya bahane ariyor, sizi suclu gostererek yapmak istiyor sanki vurun totosuna tekmeyi zaten yok gibiymis
Eşin sürekli eve geç gelse sinirden delirsem eminim sen de derdinO nasıl laf yaa??? Kusura bakmayın da bosamasin da napsin adam? En adi küfürlerden biri. Eşim bana böyle bir küfür etse bir daha yüzüne bakmam!
Hayır tabiki küfürünü K sini bilmezdim delirince diyebiliyormuş insan telefonda demiştim sinirlendiğim içinBu ilk mi birbirinize.surekli kufur edermisiniz ?
Şunu erkek yapmış olsa yaygarayı koparırdınız ama bana küfretti diye ne çirkin şey sinirlenmiş olabilirsiniz de yol var yordam var eşinizin yaptığı da çok kötü gerçekten rezil olmuşsunuz ama size ders olmuştur bir yandan daSelam arkadaşlar kocamla bu aralar çok büyük Sıkıntılar yaşıyoruz akşamları eve gelmiyor gelse de çok geç geliyor sürekli ihmal ediyor beni ve çocuklarımı yine geçiktigi birgün Aradım açmadı cebini saatlerce aramama rağmen ...en sonunda patladım oruspu çocugu dedim hemen bu sözüm üstüne ben boşanıyorum Demiş ailesine benim küfür ettigimi de söylemiş ailesi de boşanmamasını söylemiş kaynanam beni aradı ben size demedim anne asla Saygısızlık etmem demiştim kaynanam anlayışla karşıladı neyseki Birşey demedi ama Kocam beni rezil etti tabi olanlardan ailemin de haberi oldu biz bi de ailelerimizden uzakta yaşıyoruz neyseki ortalık sakinleşse de biz rezil olduk ona yanarım çok moralim bozuk kocama karşı aşırı sinir oldum napıcam böylee
Kocam eve geç gelse kızarım,kuserim ama anasına küfür etmem! Hemde böylesi adi bir küfür...Eşin sürekli eve geç gelse sinirden delirsem eminim sen de derdin
Hayır tabiki küfürünü K sini bilmezdim delirince diyebiliyormuş insan telefonda demiştim sinirlendiğim için
Sinirden Oluyor ne dediğini düşünemiyor insanEşine ...... Çocuğu deyip annesinede size saygısızlık etmem demek neyin kafası oluyor acaba.
Aaaa ne acaip
Kadın kocasına o.cocugu diyor, kocasıda gidip anneeee karım bana küfür ettiiii diye sızlanıyor.
Dur ben bunları bi yerden hatırlıcam hah hatırladım ortaokulda ben[/QUOTE
Haahaaa me komik dimi!!!!