Kocam itiraf etti kanım dondu

Acelyaaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2023
7
-9
19
Herkese mrb ben 4 aylık evliyim kocam itiraf etti. Geçen ay kocamanın tlfnunda bi uygulama gördüm uygulamanın amacı biksetüyelleri konuşturup tanıştırmak kocam bu uygulamaya 2 yıl önce katılmış msjlarina baktım ve dehşete kapaldim hem erkekle konuşmuş hemde travestile şoka girdim bakın kocam bu dünyada gördüğüm en iyi adamlardan biri merhameti sevgisi bana davranışları herşeyile mükemmel bunu görünce elim ayağıma dolaştı ve konuşmaya karar verdim onu yargilamicagimi sadece bilmeye hakim olduğu söyledim ama ilk kabul etmedi öyle birsey yok falan dedi ve aşırı utanıp üzüldü dün yine konuşuyorduk bu konu zaten beynimi kemiriyordu biraz etkili Bi konusma yapmış olmalıyımki itiraf etti evt dedi böyle bir yönelimim var erkeklere ama travestiye daha çok var dedi şaşırdım kaldım ben yeni hamileyim ne yapicam bu biksetüyellik cocugun genine gecebilirmi aklımda deli deli sorular eşimi bırakmak istemiyorum çünkü gerçekten beni sevdiğini biliyorum ne yapicam ben

Söyleyin iyi korunsun bari size hastalık getirmesin. Siz de iyi korunun.

Fake olduğunu düşünüyorum eski konusunu da silmiş.
Şikayet ettim
Herkese merhaba ben 1 aylık evliyim ve kocamın eski sevgilisi aklımdan çıkmıyor hemen detaylı bir şekilde anlatim bu dan 1 yıl önce ben kocamla görücü usulü evlendim fakat benim 4 yılık bir ilişkim vardı ailem onaylamıyorum diyince bende ayrılıp kocamla evlendim ne tesadüfki kocamla geçmişimiz çok benziyor onunda 7 yılık bir ilişkisi varmış sevdiği kız Bi başkasıyla evlenmek zorunda kalmış ki sevdiği kız amcasınınkızı kocam benle nisanlanmadan önce bile konuşmaya devam ediyormuş çünkü unutmamamış fakat benle nisanlaninca Bi şekilde bağımı kopartim dedi ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum ama onların birbirine sevgisini Bi anlatıyorlar resmen filimlere konu olucak sekilde neyse ben bu durumu bir türlü aşamıyorum sürekli beyimi kemiriyor kocamın beni sevdiğine inanmıyorum bakın inanın bana kimsenin bana göstermediği şefkati merhameti sevgiyi o bana gösterdi ki o kadar kalbi güzel bir adamki böyle bir adam o kadar sevdigi kızı unutamaz diye düşünüyorum hata bana o sevgiyi hiseterince acaba o kızı dusunrekmi bana böyle davraniyo diye düşünmüyorda değilim ben sürekli geçmişimden bahsedip duruyordum çünkü severek ayrılmıştım o ise beni saatlerce dinlerdi sesini bile çıkarmazdi belkide bu yüzden beni sevdiğine inanmiyom seven insan susamaz kıskanır ama o hep sustu hep o sevgiyi hisetirmeye çalıştı işin özeti kafam karışık ne yapicam bilmiyorum

Bu konudan bile belli ki feyk olduğu. Çocuğun genine geçer mi, kocamı bırakmak istemiyorum, beni çok seviyor falan.

hadi bakalım burdan yak.
4 aylık evlisin ve çocuk ...
Sanırım bir an evvel çocuk sahibi olmak için evlendin sen.
Benim eşimin böyle bir saplantısını öğrenseydim o an soğur kurtulma çareleri arardım sanırım.
Ama sen hala çok seviyorum diyorsun.
Garip bir ikilem içindesin.
Allah yardım etsin ne diyeyim ...

Boşanmaniz için bence başka sebeb aramamalisiniz.. Gerçekten hamile bir arkadaşın olarak ben böyle yapardım. Bir yapan bir daha yapar bu hiç cikmasın aklından. Evladını o evde buyutmemelisin. Öyle bir baba ile De asla.
Evet kesinlikle seviyor seni. Sevgi böyle bir şey midir emin misin ? Sevgi ddemek oncelikle sadakat demektir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…