kocam iliski sirasinda bosalamiyor!!!

Lazhoca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
16
8
hanimlar, acil paylasimlariniza ihtiyacim var.
3 senelik evligiz ve esimde sonradan gelisen iliski esnasinda bosalamama problemi bas gosterdi. cocuk istiyoruz artik; bu durum tabi cinsel yasantimizida olumsuz etkiliyo. fiziksel olarak bir sorun yokm, pskolojik dediler yaklasik 6 aydir kadikoyde guldane kavgaci hanima gidiyoruz ama henuz hicbir asama kaydedemedik. benzer problemle karsilasip sonrasinda cozume ulasmayi basarmis olan var midir? nolur tecrubelerinizi paylasin.

doktora gitmişsiniz psikolojik demiş belki çocuğum olmazsa diye strese girmiştir de anlamadığım boşalma nasıl gerçekleşmez erken boşalmayı duydumda bunu ilk kez duyuyorum

Hiç mi boşalmıyor ilişkide mi boşalmıyor

Mast yapınca boşalıyorsa alışkanlıklar vs oluşmuş olabilir

pskolojik dedi. iliski esnasinda bosalmiyor, kendi bosalabiliyor dedigin gibi aliskanliklarlada ilgili. cocuk artik cok istiyor gecmisden gelen biseyler biseylermis ama bu terapiyle nasil cozulucek en ufak bir fikrim yok. hatta inanmiyorum cozulecegine bile. asilamaya mi basvurmaliyim? enjeksiyon denedim 2 ay bisey olmadi. Rahim icinde et benm varmis onu da aldircam ki bari diger engeller kalkmis olsun:/

yani dedigin cok dogru ama 2 senedir var 6 aydir biseyler yapmaya calisiyoruz, pskolojim pert artik. esime bisey caktirmamaya calisiyorum ama suan cocuk iyi gelirmis beni oyalarmis bu sorundan biraz uzaklastirirmis gibi geliyo, ama sunuda biliyorum cocuktan sonar cozume hic gidemeyiz. ama zaten cozemiceksek daha fazla vakit kaybetmeyelim falan. ruh halim tam olarak boyle karisik iste

Bizde de aynı sorun var maalesef ve aşamadık yani doktora gitmedik bu konuyla alakalı sadece bir üroloğa değerlerini tespit için gittiğinde doktor daha ne istiyorsun gibi saçma bir şey söylemiş.

İlişki de hiçbir sorun yok ama o olmuyor önceleri çocuk istemiyorduk ve kendisi isteyerek olmuyor sanıyordum çocuk isteyince iş değişti üstelik ben 8.5 senelik evliyim ve bu yüzden aşılamalar tüpler denedim onda da şanssızlıklar oldu olmadı yani tedavi oluyorum mecburen. Benim sorunumdan kimse de yok sanırdım ama varmış inşallah sonuç alırsınız alırsan da beni haberdar etmeni isterim.