• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam hep birlikte yasamamizi istiyor

Yardim

• 1

OY: 2 100,0%
  • 2

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

Sananee9621

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
74
36
3
30
Arkadaslar lutfen yardim edin ya bilmiyorum sorun bendemi gercekten bilmiyorum ve bu icimden cikmiyo 6 aydir evliyim kv ile yasiorum evde herkes bnle cok iyi sagolsunlar tabi k.v kaynanali olur bazen. ama kendi evin gbi olamaz tabi kocamla evleneli beri haftada acarim ayri ev konusunu ve bana der "en az 5 sene dye " bu evde durcaz dye hep kavga ederiz ortak karar alamadik ve buyuzden haftada acarim konuyu "evlendigimizden beri bu konuyu acion dyor dur bi 2 sene gecseydi dyor evet oda hakli ama dayanamadim kocam bni kollar korur her zaman evet aile duskunu buda dogru.Napabilirm? Bn 5 sene beklemek istemiorum ? Ve mesela kaynanam bsey dediginde veya yaptiginda hosuma gitmiorsa kocama soylerim neden boyle dye sizce yaptigim yanlismi?

5 mi,10 mu bilemem de kayınvalideyle aynı evde oturmayı kabul etmişsiniz artık,iş işten geçmiş bence.

Baştan kabul etmeyecektiniz,hata yapmışsınız.
Eşinizi ikna etmekten başka çareniz yok şu durumda..

E yanlış tabi yaptığın. en başta neden kabul ettin ki? Yaşa iste hep beraber cümbür cemaat. Koca sözünden çıkılmaz :ruh:

Benim kizkardesimde once kabul etti.Ama 6:ay sonra dediler.Hakikatende 6 ayi biraz gecti ama basardi.
En basinda sinir koymaliydiniz bence.

Back