• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam hediye almıyor

Kocamın hediye alma sorunu

• Abartıyosun

OY: 12 63,2%
  • Düşünceni söyle

OY: 7 36,8%

• Ankete Katılan
    19

leyla2024

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
1
1
1
20
Ben bir süre öncesine kadar kocalarının hediyelerini beğenmiyen kadınları baya kınamıştım. Başıma geldi kızlar. Yani nasıl desem şimdi attım gümüş bir takı ne bilim bi bileklik istiyorum. Adam gidiyor 50t bi zincir bileklik alıyor. Bundan bir süre önce doğum günümde aldığı hediyeyi geri verdik parası elimizde kaldı oradanda gene bir hediye gelmedi. Ve biz henüz 8 aylık evliyiz. Hani bir şeye ihtiyacım olunca alır. Gidip istediğim şeyi de alır. Ama insan bi bekliyor bir akşam eve gelince elinde bir hediye olsun. Kimse bir servet öde demiyor ama aylık maaşı ile bir şeyler biriktirip beğeniceğim bir şey alması çok mu zor. Kendimi biraz değersiz hissediyorum açıkcası. Söyleyemiyorum da. Hediye de bir emektir.yani icabında almasın bir kaç ay hiçbişe ama alınca da kendimi iyi hissedeceğim bir şey almasın mı. Biliyorum cünkü parası var. Olmasa gene susarım hatta sevinirim ama var işte.

Ben bir süre öncesine kadar kocalarının hediyelerini beğenmiyen kadınları baya kınamıştım. Başıma geldi kızlar. Yani nasıl desem şimdi attım gümüş bir takı ne bilim bi bileklik istiyorum. Adam gidiyor 50t bi zincir bileklik alıyor. Bundan bir süre önce doğum günümde aldığı hediyeyi geri verdik parası elimizde kaldı oradanda gene bir hediye gelmedi. Ve biz henüz 8 aylık evliyiz. Hani bir şeye ihtiyacım olunca alır. Gidip istediğim şeyi de alır. Ama insan bi bekliyor bir akşam eve gelince elinde bir hediye olsun. Kimse bir servet öde demiyor ama aylık maaşı ile bir şeyler biriktirip beğeniceğim bir şey alması çok mu zor. Kendimi biraz değersiz hissediyorum açıkcası. Söyleyemiyorum da. Hediye de bir emektir.yani icabında almasın bir kaç ay hiçbişe ama alınca da kendimi iyi hissedeceğim bir şey almasın mı. Biliyorum cünkü parası var. Olmasa gene susarım hatta sevinirim ama var işte.
Siz çalışıyor musunuz ? Eşinize siz ne tür hediyeler alıyorsunuz ?

Doğum gününüzde gelen hediyeyi neden geri vermiştiniz?

Hediye emektir kesinlikle katılıyorum. Ama bazı erkekler hediye seçme konusunda çok kötü. Bazen laf arasında şunu şunu almayı çok istiyorum diye geçirseniz? O şekilde alıp geldiği olmadı mı hiç?

Benimki de bu sene yılbaşında 2 senedir giydiğim deri ceketi almıştı hediye diye. Alacak bir şey bulamıyorum diyor. Sosyal medyada görür kokina nergis vs alır gelir. Derin düşünemez arkadaşıma sorar ne alayım diye

Benimki de durup dururken almiyor. Hatta ozel gunlerde genelde bana soruyor ne istersin ne alayim diye. Ya da ben gidip bana su gun icin sunu alir misiiin diyorum. Ya da benim begendigimi ve istedigimi bildigi bir seyi aliyor. Yani bence acik acik konusun. Ben icinde bulundugumuz durumdan hic sikayetci degilim mesela bence surpriz olmasindansa boylesi daha iyi😂

Bende buna benzer bir konu açmıştım valla benimki de almıyor ancak benim istemem lazım mecbur artık alisacagiz gibi duruyor, isteyince alıyorsa o da bir şey, ben artık kendi hediyemi kendim seçip bunu al diyorum 😅 bugün çiçekçiye gidip cicek seçip aldırdım mesela, kendi kendine karısını düşünüp alan erkeklere helal olsun valla benimki o model değil kafasına vurmam gerekiyor alması için, onu da ben seçeceğim illa ki 😅🤦‍♀️

8 ay önce nasıldı ? Hedıye alırmıydı nişanlılık sevgililik döneminde

Hiç ederine bakmam bilezik ile geldiğide oldu anahtarlık aldığıda önemli olan mesela o anahtarlığı görünce aklına benim gelmem ve alması hiç önemsemem kaldı ki yeni evlisin daha neler gelir neler gider 😄
Yolda oturan kadından lifle patik alıp gelmişti.Hevesi kursağında kalmasın diye teşekkür etmiştim.
Ama cidden berbattida kullanamazsin hediyede olmaz neyse en azından satan kadın sevinmistir

Yolda oturan kadından lifle patik alıp gelmişti.Hevesi kursağında kalmasın diye teşekkür etmiştim.
Ama cidden berbattida kullanamazsin hediyede olmaz neyse en azından satan kadın sevinmistir
Olsun sadakamız olsun deseydiniz içinizden 😄 ben öyle yapıyorum

Gelen hediyeyi beğenmiyorsunuz bunu da büyük ihtimalle belli ediyorsunuzdur istemeseniz de.
Ben olsam size hediye alasım gelmezdi.
Hediyenin düşünülmesine değil de ederine bakan insanlardan hiç hoşlanmam.

kocalarının hediyelerini beğenmiyen kadınları baya kınamıştım.
İşte beni kınarsanız böyle olur. Beni kınayan benim köyneğmi giysin. :KK53:

Evliliğimizin ilk senelerinde hediye seçimi konusunda bocalıyordu, tartışma çıkarmıyordum, "Neyse düşünmüş en azından" diyordum ama sonrasında pek de düşünmediğini, hediye almak için aldığını fark ettim. Eşimsin, en yakınımsın, bi zahmet benim için hediye seçerken o güzel beynini yor değil mi?
Sonra öğrendi ama. ^_^

Back