Kocam gelinimize niye böyle?

Sahraanka

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
573
177
38
Kizlar bundan önceki konularıda okuyun.. Dikkatimi çeken esim bir ortamda benle çok oturmussa gelin suratını asiyor bakmıyor hiç bizim oldugumuz tarafa.. Aile uyelerinin katildigi bir dugunde kari koca dansa kalktik gelin o anda aniden masadan ayrıldı başka bir masaya gecti bizi seyretmedigini düşünüyorum.. Dans bitince esim gelinin oturduğu masaya doğru yürüdu gelinin surati buz gibiydi hiç bakmıyordu esime.. Esim yanindan gecerken geline siramizi savdik hic sevmem dans etmeyi demis küçük kardeşime sordum.. Ondan sonra esimde bir daha gelinin kalktığı masada oturmadi baska bir masaya gecti tek başına oturdu kiza yakin.. Biraz daha izle demissiniz ya bu olayda var yani.. bu arada aynı şehirde değiliz zaten..Akil verin ne bunlar?

Kizlar bundan önceki konularıda okuyun.. Dikkatimi çeken esim bir ortamda benle çok oturmussa gelin suratını asiyor bakmıyor hiç bizim oldugumuz tarafa.. Aile uyelerinin katildigi bir dugunde kari koca dansa kalktik gelin o anda aniden masadan ayrıldı başka bir masaya gecti bizi seyretmedigini düşünüyorum.. Dans bitince esim gelinin oturduğu masaya doğru yürüdu gelinin surati buz gibiydi hiç bakmıyordu esime.. Esim yanindan gecerken geline siramizi savdik hic sevmem dans etmeyi demis küçük kardeşime sordum.. Ondan sonra esimde bir daha gelinin kalktığı masada oturmadi baska bir masaya gecti tek başına oturdu kiza yakin.. Biraz daha izle demissiniz ya bu olayda var yani.. bu arada aynı şehirde değiliz zaten..Akil verin ne bunlar?

Valla diyecek bi şey bulamadım. gerçekse çok çirkin, değilse de sizin yaptığınız çok çirkin olacak. bekleyin derim.

Aklımızla dalga geçiyorsunuz surekli aynı konu akil verin akil verin edilecekler dendi hala yazıyorsunuz siz fake konu açıp insanlarla dalga geçiyorsunuz bence artik böyle düşünüyorum

Niye bu kadar gözlüyorsun açık açık de kocana da geline de kardeşine de ben tirahatsız oluyorum de kesin inkar ederler seni de kötü Berlerler ama en azından bu her neyse önüne geçersin sadece sen değil kardeşinin de hayatı önemli çoçuklar falan aldatacaksaşarda başkasını bulsunlar asla görüştürme

Niye bu kadar gözlüyorsun açık açık de kocana da geline de kardeşine de ben tirahatsız oluyorum de kesin inkar ederler seni de kötü Berlerler ama en azından bu her neyse önüne geçersin sadece sen değil kardeşinin de hayatı önemli çoçuklar falan aldatacaksaşarda başkasını bulsunlar asla görüştürme
kiz abi diyor üstelik.. Benimki buna tutulduysa isim yas

Bu konu sahibi nin canı sıkılmış bence böyle bir konu açmak istemiş eski konularına Allah aşkına bir bakın yahu, şaşmış geline bakıyor kocam diye diye.... Yorum yazan herkese sizce ne yapmam lazim diyor ilk konudan itibaren bu 3. Konusu hala soruyor yani gerçek olsa buraya yazana kadar jeton bi düşer degil mi ama yok anlamazdan gelip insanlarla dalga geçiyor resmen yada cidden anlamıyorsanız yuhhh!!! Bu şekilde kac konu açacak acaba bi tahmin edim, mesajları yakalım kocam ve gelinin , Kocam gelinle kaçtı , kocam pişman dönmek istiyor napim vs vs.... Size kesinlikle inanmıyorum

Sanki sapık bir adamın fantazisini okuyorum fake olduğunu düşünüyorum.Doğru olsa bile bu milleti baydın konularınla😌

valla kocan gelininize bakıyorsa o kocanı alcan evire çeviri boşucaksın karaktersiz.... eğer konun doğruysa ben doğru oldugunu düşünüyorum bir insan zamanını böyle boş şeyler için defalarca harcamaz şimdi ben böyle bir ortamda kalmak istemem ama senin çaren burası değil kocanı sen biliyorsun otur konuş böyle birşey hissediyorum bakma de rahatsız oluyorum de de de de koca senin istediğini diyebilirsin

valla kocan gelininize bakıyorsa o kocanı alcan evire çeviri boşucaksın karaktersiz.... eğer konun doğruysa ben doğru oldugunu düşünüyorum bir insan zamanını böyle boş şeyler için defalarca harcamaz şimdi ben böyle bir ortamda kalmak istemem ama senin çaren burası değil kocanı sen biliyorsun otur konuş böyle birşey hissediyorum bakma de rahatsız oluyorum de de de de koca senin istediğini diyebilirsin
Diyorum kabul etmiyor tabi
Kendini kapatıyor duymamazliktan geliyor az görüştüğümüz içinde o aileyle araya zaman giriyor ama ne zaman görse ağzı kulaklarinda

Ay eşiniz için bu cümleyi nasıl kurabiliyorsunuz?Hadi kurdunuz nasıl bir arada olabiliyorsunuz?Belki gelin eşinin dansa kaldırmasını bekliyordu ona bozuldu.Birde kardeşinize nasıl sorabildiniz?
Hala inanıyorsunuz bu adama yaa 😁😁😁 inanmayin yalaaaannn emin olun dalga geçiyor ay yazmim diyorum da duramıyorum gerçekten konu sahte belli degilmi profile girip diğer konuları ve konu sahibinin cevaplarına bir bakın ayrıca dün gece baya gec uyudum takıldım buralarda bu konuda biri mesajımı beğen mis buraya girdim birde konu sahibine bakayım dedim yazmis mi bir yerlere diye teee ağustos ayındaki yine fake bir konuya bakıyor o konuyu yazanda şuan pasif hesap darkest diye bir üye , sapıkça şeyler yazmis orayada darkest isimli üye 🤭 yok sevgilisi boşanmıyormuş karısını da seviyormuş darkest i de ama darkest de evliymiş haaa boşanamıyormuş belki esimle aram düzelir diye 🤭 bence bu ikisi aynı kişi 😆😆 dedektif gibiyim resmen ama hersey tesadüfen gelişti yoksa konu sahibini takip etmiyorum 7 24 😏😏😏 aynı kişi değilse de hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkada buluyor ağustos ayındaki konuya bakmak nerden esti 🤪

Böyle bir şeyin olabileceğini sanmıyorum gerçekleşen kehanet diye bir şey var diye diye olduracaksın sonunda başka şehirdeymiş zaten hareketleri hoşuma gitmiyor de ve çok yılışık olmasınlar anlamıyorum sen de konu açıyosun hep aynı konu yorumlar aynı napalım akıl versek de olacağı varsa engelleyemezsin

X