kocam çok değişti. Boşanmak üzereyim:(

1 gün camasir yikamazsan kimse kiyafetsiz kalmaz. 1 gün disardan yerswn ölmezsin. 1 gün ütü yapmazsan yinede kiyafetsiz kalmazsin. Konuyu abartmayin ltf. Cocugun üzerino degistirmek bana göre is degil. 2 dklik is.

Arkadadaslar bir hafta oldu olay uzerinden. Yine ben alttan alıp yavas yavas konusmaya basladim. Kadin gibi bana naz yapiyor. Kalbim kırıldığı için cokda yaklasmak istemiyorum.

Arkadadaslar bir hafta oldu olay uzerinden. Yine ben alttan alıp yavas yavas konusmaya basladim. Kadin gibi bana naz yapiyor. Kalbim kırıldığı için cokda yaklasmak istemiyorum.
Ah bacım çok haklısın ama beterin beteri var. Misal ben 5 senedir evliyim evliligimizin 2. Yılından sonra Eşimin kronik işsizlik sorunu başladı. Ara ara çalıştı ama toplasan 2 5 yıl etmez ben çalışıyorum aralıksız evim kira bu arada biri 2 yaş 4 aylık diğeri 5 aylık iki çocuğum var. Eşim hiç bir konuda yardımcı olmaz bana. Kira faturalar evin tüm giderleri alışveriş temizlik yemek hepsi bana bakar. Şu son iki aydır sadece kira parayı veriyor daha yok. Her ne kadar istekletimi dile getirsemde sonuç yine aynı. Çocuklar büyüyünce ye kadar ya sabır sonrası Allah Kerim

yani sen anltatınca ben yoruldum, benim eşim çorabını çıkardığı yerde bırakır senin kadar laf etmemişimdir heralde ki ben de çok yoğun çalışıyorum. bence eşin yorulmuş hem yardımcı oluyor hem laf duyuyor. özür dile barışın boşanmazsınız diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…