- 16 Eylül 2006
- 1.680
- 1.337
-
- Konu Sahibi quality-black
Valla hayret allahtan kadinCanim esleri ayda yilda bir yardim edenler ayni benim gibi yakiniyorlar burada. Bana daha gecen dediler kocanda yapacak ev islerini yardim edecek oyle televizyon karisinda oturupta yemegini onune beklemesin fln. Yani demek istedigim burdaki bir cok kisi bi oyle diyor bi boyle diyor isine geldigi gibi.
Erkekler yapmasa yaptir diolar yapincada kadin isi erkek yaparmiymis oluyor
Boşanırım kelimeleri şaka yollada olsa söylememek gerekir. Birgün bir bakmışsınız boşanmışsınız. Gerçi sizdeki şaka yollu degil adam eve gelmemiş ve ertesi gun size boşanalım demiş ciddi ciddi.
Eviniz kira mı? evi kreşe yakın bir yere yada sizin işinizin yakınına taşısanız nasıl olur. sanki siz yollarda hepinizin anksiyetesi artıyor gibi geldi bana buna cocukda dahil. nitekim yol boyunca cocukda durmuyormuş. Eşinizde araç kullandıgında fazlasıyla geriliyor cocukta huzursuzlanarak bunu arttıyor gibi...sizde eve gidince bogazdı , ev işiydi derken bunalıyor olabilirsiniz.
Nedir bu kocalarin uyuma meraki. Bizimki isten gelir öglen 2 gibi yemegi onunde yer yatar aksam 20 gibi kalkar bazen daha gec. Evde süs cicegi oluyorm cogu zaman. Insallah bebegimiz dunyaya gelince yardimci olur bana. Zaten fazla uyuyabilcegini sanmiyorum o zaman bebek uyutmaz bizi zatenValla hayret allahtan kadin
Evimiz kira degil. Ayrica isyerinin servisu ile gidip geliyor. Kesinlikle zaten tek camasirdan cikmadi bu kavga. Onunda icinde biriktirdigi var benimde. Ama her kavga sonucunda alttan alan ben oluyorum. Bu seferde bende inatlastim sonuçta bi gururum var. Her lafinda bana agir sozler soyluyo. Buda benim icimde yer ediyor. Biliyorum gel sakin sakin konusalim diyecem. Bana cevabi seninle konusacak bisey yok, her defasinda aynu seyleri yapiyosun diyecek. Ben her defasinda yapıyorum sende ayni seyleri yapiyosun. Hepimiz yoruluyoruz ama surekli bir insanin esi her firsatta uyurmu. Bende bunlardan yoruldum artik
Kadınlar hizmetçi mi eve gelir gelmez yemek yapıp bulaşık yıkıyor ? İşini yapacaksan demişsin , iş kadının işi mi oluyor sadece
Biseyleri beraber yapiyorsak yapmak zorunda bence sizin dediginuz gibi olmuyor. Bizde onlari hizmet etmek icin evlenmedik sonucta.
Ya erkekler detajci degil anlamadiginiz bu. Düz kafa yani. Örnek erkek : yorgunum yemegimi hazir alir yerim.
Örnek kadin : yorgunum ama eve gitmeliyim aksam kiyma cikartmisdim eger yapmazsam bozulur. Yazik olur paraya. Vs vs
Nedir bu kocalarin uyuma meraki. Bizimki isten gelir öglen 2 gibi yemegi onunde yer yatar aksam 20 gibi kalkar bazen daha gec. Evde süs cicegi oluyorm cogu zaman. Insallah bebegimiz dunyaya gelince yardimci olur bana. Zaten fazla uyuyabilcegini sanmiyorum o zaman bebek uyutmaz bizi zaten
Dua edecegim bebegimiz dunyaya gelince herseyin daha guzel olmasi icin. Herseyde bi hayir vardir hayat inisli cikisli sabretmek en guzeliÇocuk oluncada pek değişen bir şey olmuyor ki. Bebeğin sorumluluğu dahada çok artıyor. Ben kızım doğduğunda bile onunla ayrı bir zaman geçirmek istemedim. Hep birlikteydik, ama ilk evlendiğimiz yıllarda da hep uyuyordu. Rahatına çok düşkün bir adam. Onun rahatlığıda beni sinir ediyor nedense
Dua edecegim bebegimiz dunyaya gelince herseyin daha guzel olmasi icin. Herseyde bi hayir vardir hayat inisli cikisli sabretmek en guzeli
Arkadaşlar merhaba çok zor günler geçiriyorum. Öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var. Kızımın doğumundan sonra kocam çok değişti, herşeyi kızı oldu. Biz çok severek evlendik herşey iyi yolunda gidiyordu. Son zamanlarda sürekli kavgalar ağır sözler hakaretler havada uçar oldu. En sonki kavgamız; kızım eşimle beraber kreşe gidiyor ve akşamları'da onunla dönüyor. Kreş uzak servisle götürüyo ama giderken gelirken sürekli yollarda huysuzlanıyor ve ağlıyor benimde ister istemez sinirim geriliyor. Bende uzun yoldan geliyorum ve gelir gelmez evde yemek yap, temizlik yap dinlenemiyorum. Eşiminde bana yardımcı olmasını istiyorum, normalde evlendim evleneli herşeyime yardımcı olur, cocuğun bakımından tutun evin temizliğine kadar. Geçen akşam kızım içeri girmek istemedi, bende eşime eve sokmasını istedim. Ağlamaya başlayınca bende sinirlendim kızımda kapının önüne çişini yaptı :) eşime ben çocuğu banyo yaptırım sende kirlilerini makineye at dedim. Demez olaydım bu zamana kadar yapan adam o gün bir sinirlendi eve girer girmez oturmaya fırsat bile vermeden işmi yapılır, vs saydıda saydı. Sonrasında üzerime yürüdü, doğal olarak çocukda bu durumu gördü. Hoş bir görüntü olmadı. O gece ayrı yattık zaten her kavgada hemen yatağını ayırır yada küser kaç gün konuşmaz. Ertesi gün çocuk ondaydı eve geç geldi, sonrası gün çocuğu ben aldım o gece eve gelmedi. Beni işyerinde arıyor, anlaşmalı olarak boşanalım. Artık seni daha fazla çekemiyecem. Bende bu kadar kolay değil anlaşmalı olarak boşanmıyorum, bir makineye çamaşır at dedim diye olayı büyüttüysen ben çalışmam oturur çocuğuma bakarım sende bize bakarsın dedim. Eşim çok değişti hiç beni kaybetmek korkusu yok araya ailelerde girdi bakalım sonumuz ne olacak. Nerde yanlış yaptık anlayamadım.
Eşim de ev islerinde yardimcidir.fakat sık bogaz edilme ye gelmeden yapar.once bi dinlenelim der sonra girişir. E bende sizin gibi tez canliyim.hemen olsun istiyorum.
Sonra düşündüm. ben canimin istedigi zaman kalkip yapiyorum. Adam da hakli.cani istedigi zaman yapacak.
Kendime de telkinde bulunarak dizginlemeye calisiyorum tez canliligimi. Hakikaten cekilmez olabiliyor bu durum.
Ama bosanmaya verdiginiz cevaba da hayran kaldim. Sacma sapan gurur yapmamissiniz. Cümleye karsi Sizin kadar olgun karsilik veremeyebilirdim. Tabi surec icinde adim atmaya calisirdim.. hata varsa tek tarafli olmaz diye..
Bencede en güzelini siz yapıyorsunuz. Benim eşim sürekli söylerdi biraz dinlenelim kalkıp birlikte yapalım diye. Ama onun istediği gibi olmuyor ki ben otursam çocuk durmuyor, bişeyler sürekli çıkıyor. Çok merak ediyorum üç dört çocuğu olanlar nasıl yapıyolar.
Facebookta oyuncu anne diye bir sayfa var. Takip etmeni isterim.kadin 3 kucuk cocuklar hem ilgileniyor hem işini yapiyor. Belki size güç verecektir.
Bak kadina kimse kalk bunu yap die emir vermiyor kendisi yapiyor. Onunla bununöa kiyaslayamazsiniz. Erkekler öyle degil yorgunsan yapma diyorlar.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ayrıca iş hayatı yoktur herhalde. Gerçi benim tanıdığım arkadaşlarda var 3 çocukla çalışan.
İşten ayrıl bence eşinde çalışsın.Sende rahat rahat çocuguna bakarsın.
Yorgunsan yapma mı , işler kendi kendine hallormuyor herhalde birilerinin yapması lazım , çocuğun giysisi pis bırakılacak hali yok .
Kadının da emir vermekten hoşlandığını sanmıyorum ama yapan olmayınca mecburen öyle yapıyordur .