- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 36
-
- Konu Sahibi quality-black
Konu sahibinin sucu bence. Cok stresli oldugu icin bu esine de kizina da yansiyor. Biraz törpülense eve yardimci alsa evi bosverip ailesine ilgi gosterse hemen cozulur gibime geliyor.Tamam aldatmiyor diyelim. Bir erkek bosanma lafini kolay kolay bir kadin gibi agzina almaz. Demekki konu sahibinden artik sogumus tak etmis. Belkide dusuncesi bosanip daha huzurlu bir yuva kurmak. Cogu erkek bosanir bosanmaz hemen evlenme cabasinda
bence de yardımcı tutun bu krizi atlattıktan sonra da kendiniz için
bir psikologa gidin
bir arkadaşım kaygı bozukluğu rahatsızlığından bahsetmişti bu rahatsızlığını onun için çok yorucu bir
dönemde keşfetmişti
bende sonrasında düşündüm kendimi olaylar karşısında tutumumu
ve cidden bende de var ya şöyle olmazsa ya böyle olmazsa diye kendimi yiyip bitirip sinirli biri oluyorum
bu yüzden de benimde eşimle çok sıkıntılarım oldu
eşiniz evliliğiniz için değil kendi sağlığınız mutluluğunuz için yapın bunu
bir de sanırım bu bozukluk genetik ya da öğrenilebilir bir davranış
çünkü benim babamda böyledir sanırım ondan geçti ya da öğrendim
Babamda çok sinirli adam banada ondan geçmiş olabilir. Eşim her fırsatta annen gibi sakin bir kadın olamazmısın der. Eve yardımcıda aldı eşim hatta ben istemedim kendi dile getirdi. Sorun temizlik değilki eşimin keyfine olan düşkünlüğü herşey kalsın eşim yanımda otursun ama ben uyuyayım. Bende sürekli bunu istemiyorum ki
Kararli gibi esinizOlayın üzerinden nerdeyse bir hafta geçti adamda halen bir değişiklik yok. Bende üstüne gitmek istemiyorum, zaten ailelerde araya girdi. İşin kötü tarafı kız kardeşiminde düğünü var bu süreçten inanın o da çok etkilendi. Onun düğünün olmasını bekliyorum, sonrasında gerçekten böyle bir isteği var ise gerekli konuşmayı yapacağım.
Biktirmissin adami. Hizmetcimi bu eve gelir gelmez is yaosin. Erkek milleti umursamaz yorgun olunca ev yansa kipirdamaz. Illa isini yapcaksan kendin yap. Ona buna emir vermekle olmuyor bu isler. Adam hakli valla.
Biktirmissin adami. Hizmetcimi bu eve gelir gelmez is yaosin. Erkek milleti umursamaz yorgun olunca ev yansa kipirdamaz. Illa isini yapcaksan kendin yap. Ona buna emir vermekle olmuyor bu isler. Adam hakli valla.
Canim esleri ayda yilda bir yardim edenler ayni benim gibi yakiniyorlar burada. Bana daha gecen dediler kocanda yapacak ev islerini yardim edecek oyle televizyon karisinda oturupta yemegini onune beklemesin fln. Yani demek istedigim burdaki bir cok kisi bi oyle diyor bi boyle diyor isine geldigi gibi.Kadınlar hizmetçi mi eve gelir gelmez yemek yapıp bulaşık yıkıyor ? İşini yapacaksan demişsin , iş kadının işi mi oluyor sadece
Biseyleri beraber yapiyorsak yapmak zorunda bence sizin dediginuz gibi olmuyor. Bizde onlari hizmet etmek icin evlenmedik sonucta.
Canim esleri ayda yilda bir yardim edenler ayni benim gibi yakiniyorlar burada. Bana daha gecen dediler kocanda yapacak ev islerini yardim edecek oyle televizyon karisinda oturupta yemegini onune beklemesin fln. Yani demek istedigim burdaki bir cok kisi bi oyle diyor bi boyle diyor isine geldigi gibi.
Erkekler yapmasa yaptir diolar yapincada kadin isi erkek yaparmiymis oluyor