kocam çok değişti. Boşanmak üzereyim:(

Tamam aldatmiyor diyelim. Bir erkek bosanma lafini kolay kolay bir kadin gibi agzina almaz. Demekki konu sahibinden artik sogumus tak etmis. Belkide dusuncesi bosanip daha huzurlu bir yuva kurmak. Cogu erkek bosanir bosanmaz hemen evlenme cabasinda
Konu sahibinin sucu bence. Cok stresli oldugu icin bu esine de kizina da yansiyor. Biraz törpülense eve yardimci alsa evi bosverip ailesine ilgi gosterse hemen cozulur gibime geliyor.

Edit: evet erkekler hemen bosanalim demez ama konu sahibi hep diyormus adam da artik son noktaya gelmis oyle olmaz boyle olur diye patlamis..

Babamda çok sinirli adam banada ondan geçmiş olabilir. Eşim her fırsatta annen gibi sakin bir kadın olamazmısın der. Eve yardımcıda aldı eşim hatta ben istemedim kendi dile getirdi. Sorun temizlik değilki eşimin keyfine olan düşkünlüğü herşey kalsın eşim yanımda otursun ama ben uyuyayım. Bende sürekli bunu istemiyorum ki

Yani bence hemen kötü düşünme. Aldatıyor olsa tavırlarından anlardın. Ha belki başkasını görüp imreniyor olabilir. Zaten yardımsever bir adammış, o kadar üstüne gitme bence. Erkekler herşeye de yardım etmeye alışkın değiller malesef.
Eğer sana blöf yaptığını düşünüyorsan bence tekrar ara ben düşündüm boşanmak istiyorsan seni zorla tutmaya hakkım yok demelisin. Yumuşak bir tonla tabi. Sorumlu hisettiği için değil özlediği için dönmesi gerektiğinden ona biraz zaman tanı.
Zaten gerçek niyeti boşanmak ise de zorlamamalısın. Demişlerya sevdiğini özgür bırak, dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır......

Yani şöyle düşün. Sen keyfine düşkün bir insan olsaydın, o da çok titiz birisi olsaydı hayat ne kadar çekilmez olurdu. Herşeyi dert ederek, koştururak hayat geçmezki. Yani biryer kirliyse yarın da kirlenecek, kaybedeceğin birşey yok. Ama sen onunla güzel şeyler paylaşmadan geçirdiğin günü geri getiremeyeceksin...

Biraz sakin olmayi deneyin belki eşiniz değişimi fark eder fikirleri degisir. Belki bazi tavırlarıniz Eşinizi yormustur boşanma lafi genelde tek bi konu sonunda telaffuz edilmiyor birikimler sonucu ortaya çıkıyor

Olayın üzerinden nerdeyse bir hafta geçti adamda halen bir değişiklik yok. Bende üstüne gitmek istemiyorum, zaten ailelerde araya girdi. İşin kötü tarafı kız kardeşiminde düğünü var bu süreçten inanın o da çok etkilendi. Onun düğünün olmasını bekliyorum, sonrasında gerçekten böyle bir isteği var ise gerekli konuşmayı yapacağım.

Kararli gibi esiniz

Biktirmissin adami. Hizmetcimi bu eve gelir gelmez is yaosin. Erkek milleti umursamaz yorgun olunca ev yansa kipirdamaz. Illa isini yapcaksan kendin yap. Ona buna emir vermekle olmuyor bu isler. Adam hakli valla.

Biktirmissin adami. Hizmetcimi bu eve gelir gelmez is yaosin. Erkek milleti umursamaz yorgun olunca ev yansa kipirdamaz. Illa isini yapcaksan kendin yap. Ona buna emir vermekle olmuyor bu isler. Adam hakli valla.

Kadınlar hizmetçi mi eve gelir gelmez yemek yapıp bulaşık yıkıyor ? İşini yapacaksan demişsin , iş kadının işi mi oluyor sadece

Ben isimi zaten yapiyorum. Konu is degilki, Onun yoruldugu kadar bende yoruluyorum. Hem herzaman yardim eden biri bunu bu kadar buyutmesi tuhaf. O zaman bana demeyecek bizimle ilgilen is yapma hersey onun istedgi ggibi olmuyor ne yazikki. Ortada bir cocuk var ve onun ihtiyaclarini ben karşılamak zorundayim. Varmi evine gidince yan yatan ev hanimi yada anne. Yada soylenmeyrn kadin yok

Kadınlar hizmetçi mi eve gelir gelmez yemek yapıp bulaşık yıkıyor ? İşini yapacaksan demişsin , iş kadının işi mi oluyor sadece
Canim esleri ayda yilda bir yardim edenler ayni benim gibi yakiniyorlar burada. Bana daha gecen dediler kocanda yapacak ev islerini yardim edecek oyle televizyon karisinda oturupta yemegini onune beklemesin fln. Yani demek istedigim burdaki bir cok kisi bi oyle diyor bi boyle diyor isine geldigi gibi.

Erkekler yapmasa yaptir diolar yapincada kadin isi erkek yaparmiymis oluyor

Biseyleri beraber yapiyorsak yapmak zorunda bence sizin dediginuz gibi olmuyor. Bizde onlari hizmet etmek icin evlenmedik sonucta.

Kadınlar da sosyal hayatta erkeklerle eşit haklara sahip olsunlar , birey olsunlar diye üniversite eğitimi teşvik edildi , meslek kazandırılmak istendi , ama malesef ülkemizde kadınlar gene eziliyor .

Dışarıda çalış , evde bütün işleri yap , kaynana ile uğraş, çocuğun bütün bakımını üstlen bu nasıl bir yüklenme ?

Avrupa'da yemek masasını tüm aile beraber ya da sırayla hazırlıyor , ev işlerini erkekler de yapıyor onlar erkek değil mi bu mantığa göre?

Son düzenleme:
bence boşanma sebebi makineye çamaşır atmakla değil. eşiniz bence evliliğiniz boyunca içine bişeyler atmış yorulmuş sıkılmış olabilir ve sizin makineye çamaşır at demenizle artık kendisi içine attıklarnın hırsını vermiş bu olayda bence boşanmadan önce eşinizle samimi bir şekilde konuşun iki insan gibi arkadaş gibi ona sebebini içinde onu rahatsız eden şeyin ne olduğunu biriktirdiği şeyin ne olduğunu sorun derim. eşinizle konuşurken karı koca gibi değilde arkadaş gibi konuşun derim

Bence eşiniz ona sürekli iş buyurmanızdan sıkıldı ve patladı en sonunda erkek sonuçta evinde koltukta uzanıp rahat etmek istiyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…