kocam çok değişti. Boşanmak üzereyim:(

Yapmayin ya ne baska kadini konu sahibini daha da öfkelendiriyorsunuz yangina körükle gidiyorsunuz..
Her erkek ayni degildir size denk gelenler yedekte birini tutmus olabilir ama genelleme yapmayin

Ben de baska kadin oldugunu dusunmuyorum. Yoksa elbet bir yerden cikardi bu.

Yapmayin ya ne baska kadini konu sahibini daha da öfkelendiriyorsunuz yangina körükle gidiyorsunuz..
Her erkek ayni degildir size denk gelenler yedekte birini tutmus olabilir ama genelleme yapmayin
Erkekler gennelemeyi hakediyor ummadik taş cok bas yardi bu kk de. Kactane kadin kocam yapmaz dediyse basina geldi bunu unutmayalim

Ben de baska kadin oldugunu dusunmuyorum. Yoksa elbet bir yerden cikardi bu.
Ben adama hak verdim acikcasi.. Sanirim konu sahibi hem ev hem is hem cocuk derken cok sinirli ve stresli. Kizina bile sinirlenip kizi altina kacirmis.. Sanirim son nokta olmus kocasi icin ve yeter artik cekemeyecegim seni bosanalim deyip patlamis.. Cozulmeyecek bir olay degil bu bir yardimci tutar stresi daha az olur mesela. Ama aldattigina dair suphe bile duymayan, bosanma esiginde ki kadina aldatiyordur denmez..

Erkekler gennelemeyi hakediyor ummadik taş cok bas yardi bu kk de. Kactane kadin kocam yapmaz dediyse basina geldi bunu unutmayalim
Yapmayin Allah askina herkes mi esini aldatiyor? Hic mi mutlu evlilik yok? Burda konu sahibi aldattigindan supheleniyorum falan demiyor ki olayin aldatmayla alakasi yok nerden nereye bagliyorsunuz konuyu.. Bosanma esigindeki kadina aldatiyordur denir mi? Hemde hic bununla alakali bisey yok iken?

Yahu kadin hic öyle seylerden süphelenmemis ki, niye simdi böyle birseyle kadina sIkInti veriyorsunuz?
Kari koca tartismasi yasamislar iste, konu sahibi stresli, adamada yansimis yapmislar iste yanlis seyler, birbirlerine sert davranmislar. Kaldi ki adam hergün döven söven bir tipte degil, kabadayi biride degil anladigimiz kadari ile, esine evde yardimci bir adam. Her olayi aldatmaya baglamak cok sacma, zaten öyle birsey olsa hissederdi. Cok kafa kurcaliyorsunuz.

Konu yine nasıl başka kadına getiriliyor, hayret! Konu sahibi aldatmadan bahsetmemiş ki olsaydı konu sahibi mutlaka Şüphe uyandıracak bişey bulurdu ve "zaten beni artık eskisi gibi sevmiyor, arzulamıyor" diyebilirdi. Konu yıpranmışlık ve konu sahibinin sinirleri gergin. O Yüzden işe ara verip bi süre evde kafasını toparlaması en mantıklısı gibi

Kesinlikle dedğiniz gibiyim. Herşey mükemmel olsun temiz olsun, yemek olsun hepsine ben yetişirim modundayım. Tabi artık iyice hırpalanmışlıkta var. Bünyem kaldıramadı belkide, eşim sürekli sakinlik isteyen huzur isteyen biri. Bunuda sık sık sile getiriyor inanın. Belkide bu hali bu olayların üst üste gelmesinden.

kızı herşeyi oldu demişsin. çocuğuna bu kadar düşkün bir adam nasıl oldu da boşanarak, çocuğunu haftada bir iki haftada bir görmeye razı olur???
şaşkınım

Bakın eşiniz bunu sık sık dile getirmiş.
Robot değilsiniz ki. Sİz de işte yoruluyorsunuz evde iki güzel söz ,hoş kelam ve huzur istiyorsunuz.
Kim evine ayakları geri geri gitmek ister ki.? Eşiniz bunu yaşamış ve sık sık dile getirip size sinyal vermiş aslında.Ev işlerine kim yetişebiliyor ki. İnanın değmez.
Eviniz dağınık ama huzurunuz bol olsun.
Ayda 1 ya da 15 günde bir temizliğe yardımcı alsanız eliniz hafifler.
Daha az stres olursunuz.

Aileleriniz yakininizda mi?
Bence iki gün annenize birakin kizinizi, veya kayinvalidenize, kacin bir yerlere. Basbasa cikin biraz hava alin. Bir haftasonu olabilir, cuma aksami cikip pazar aksami dönersiniz, basbasa güzel bir yerde romantik bir ortam bence size cok iyi gelecek. Esinizede öyle. Gidemiyorsaniz bir yere, yinede kizinizi verin ailelerinize 2 gün evde ve en azindan eve yakin yerlerde gezin dolasin sehri kesfedin evde güzel dakikalar gecirin. Sizin evliliginizde bir problem görmedim ben, tamamen strese baglantili seyler. Birazda mükemmel olmamaya calisin.

Tamam aldatmiyor diyelim. Bir erkek bosanma lafini kolay kolay bir kadin gibi agzina almaz. Demekki konu sahibinden artik sogumus tak etmis. Belkide dusuncesi bosanip daha huzurlu bir yuva kurmak. Cogu erkek bosanir bosanmaz hemen evlenme cabasinda

Tamam aldatmiyor diyelim. Bir erkek bosanma lafini kolay kolay bir kadin gibi agzina almaz. Demekki konu sahibinden artik sogumus tak etmis. Belkide dusuncesi bosanip daha huzurlu bir yuva kurmak. Cogu erkek bosanir bosanmaz hemen evlenme cabasinda

Valla erkekler cok blöf yapiyor. Bosarim ederim diyen erkek bosanma davasini actiginizda yalvar yakar oluyor, her erkek bir degil. Her insan bir degil daha dogrusu.

Aslında ailem buradan

Zaten eve gelmedi bir gece. Araştırdım arkadaşında kalmış, acaba aldatıyormu düşüncesine kapıldım. Ama ben boşanmayı canı gönülden istemiyorum ki ortada çocuk var.

Valla erkekler cok blöf yapiyor. Bosarim ederim diyen erkek bosanma davasini actiginizda yalvar yakar oluyor, her erkek bir degil. Her insan bir degil daha dogrusu.

Öncesinde hiç boşanma kelimesini hiç ağzına almamıştı ama, ben daha çok dillendiriyordum. Benden sonrada başkası ile evlenirmi bilemem. Bunuda her fırsatta dile getiriyodu senden başkası hayatımda olmadı olmazda. En son bana dediği cümle.

kocalar çıldırmış olmalı!!! ben de yeni konu açtm bu sabah! sıcak mı çarptı bunları yaaa, bu kadar saçma sapan şeylere boşanalım demeye başladılar!
çalışmama fikri sizin için çok doğru bence. madem eşiniz eve girer girmez iş yapmaya üşeniyor sizin de üşenmeniz gayet normal. çocuk olmasa bırakın yapmayın diyeceğim ama çocuk varken yemek de temizlik de şart. en iyisi siz çalışmayın ev işi yapmasın ama evi tek geçindirsin de bir görün!

Arkadaşlar hepinizin yorumunu okudum. Kendimdeki hatalarıda gördüm. Evet kesinlikle aldatma ile ilgili bir şüpheye kapılmadım. Evlilik boyuncada inanın bensiz hiçbir yere gitmez herşeyi ailesidir. Ailem şimdilik burda yok onlar burda iken her konuda yardımcı oluyolar çocuğuma bakıyolar, ama eşim işyerinde de çok yoruluyor eve geldiğinde uyuya kalıyor. Ben istiyorum eskisi gibi olalım ne yatak hayatımız var ne başbaşa sohbetimiz. Birde her fırsatta sürekli beni eleştiriyor, lafları ile bunaltıyor ağır konuşuyor. Kesinlikle bağıran çağıran bir insan değil aile mutluluğu son derece önemli. Ama her kavgada beni eleştirip yatağını ayırması ağır sözler söylemesi benide yıprattı. Çocuğuma kendim bakarım diyerek bana göz dağı veriyor. Bir gün dayanamadı bakmaya çocuk beni istedi. Diğer zamanlar nasıl dayanacak anlamıyorum. Herşey konuşmakla olmuyo ne yazıkkı. Onun düşünmediği kadar ben düşünüyorum çocuğun herşeyini üstüme fazla sorumluluk aldım herhalde bu yüzden geldi başıma ne geldiyse. Sanırım ya beni eskisi gibi sevmiyor, ya da göz dağı vermek istiyor. Son olarak belki başka biri var, çıkar inşallah

Bak sende dile getirmissin daha önce, sen daha cok dillendirmissin. Adamda bosanma kelimesini senden duymus, simdi o da ayni seyi sana kullaniyor. Cogu es arasinda olur bu, sinirle bosayacam seni denilir. Dillendirmeyenlerde vardir tabi, eger cok cok büyük sorunlar yoksa dillendirmemekte en güzeli.
Yumusa bence, fazla büyütmeye gerek yok. Esinde büyütmeyecektir göreceksin, biraz surat asar tamam, bir kac gün belki. Sonra gecer.
Bosanmayi düsünme böyle bir durumda. Dile kolay geliyor, ama cok cok zor bir sürec. Ben bosanma asamasindayim, bak o kadar huysuz kocadan bosanirken bile gözümün yasi dinmiyor. Hic ama hic öyle agiza alindigi gibi degil. Psikologlar bile ölüm kayiplariyla neredeyse ayni derecede aci veriyor diyor bosanmak. Yavrunuzuda harcamayin arada. Gülümseyin, gevseyin biraz :))) Hersey güzel olacak insAllah, sizin sinirleriniz ziplamis karsilikli o kadar.

bence de yardımcı tutun bu krizi atlattıktan sonra da kendiniz için
bir psikologa gidin
bir arkadaşım kaygı bozukluğu rahatsızlığından bahsetmişti bu rahatsızlığını onun için çok yorucu bir
dönemde keşfetmişti
bende sonrasında düşündüm kendimi olaylar karşısında tutumumu
ve cidden bende de var ya şöyle olmazsa ya böyle olmazsa diye kendimi yiyip bitirip sinirli biri oluyorum
bu yüzden de benimde eşimle çok sıkıntılarım oldu

eşiniz evliliğiniz için değil kendi sağlığınız mutluluğunuz için yapın bunu
bir de sanırım bu bozukluk genetik ya da öğrenilebilir bir davranış
çünkü benim babamda böyledir sanırım ondan geçti ya da öğrendim

Bende bu durumdan inanin çok mutlu değilim. İşin içinde gerçekten çocuk var. Ama hep ben alttan alıyorum, dün gece bile gidip kalk yatağında yat dedim. Israrla koltukta yatacağını söyledi. Bende yoruldum artık hep aynı konuşmaları yapmaktan. "Bir çocuğa bakamayacaksam çantamı alıp çıkacakmışım" kendisi sadece götürüp getiriyo ne yapıyoki geri kalan herşey bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…