- 1 Temmuz 2015
- 841
- 856
- 23
-
- Konu Sahibi quality-black
Yapmayin ya ne baska kadini konu sahibini daha da öfkelendiriyorsunuz yangina körükle gidiyorsunuz..
Her erkek ayni degildir size denk gelenler yedekte birini tutmus olabilir ama genelleme yapmayin
Erkekler gennelemeyi hakediyor ummadik taş cok bas yardi bu kk de. Kactane kadin kocam yapmaz dediyse basina geldi bunu unutmayalimYapmayin ya ne baska kadini konu sahibini daha da öfkelendiriyorsunuz yangina körükle gidiyorsunuz..
Her erkek ayni degildir size denk gelenler yedekte birini tutmus olabilir ama genelleme yapmayin
Ben adama hak verdim acikcasi.. Sanirim konu sahibi hem ev hem is hem cocuk derken cok sinirli ve stresli. Kizina bile sinirlenip kizi altina kacirmis.. Sanirim son nokta olmus kocasi icin ve yeter artik cekemeyecegim seni bosanalim deyip patlamis.. Cozulmeyecek bir olay degil bu bir yardimci tutar stresi daha az olur mesela. Ama aldattigina dair suphe bile duymayan, bosanma esiginde ki kadina aldatiyordur denmez..Ben de baska kadin oldugunu dusunmuyorum. Yoksa elbet bir yerden cikardi bu.
Yapmayin Allah askina herkes mi esini aldatiyor? Hic mi mutlu evlilik yok? Burda konu sahibi aldattigindan supheleniyorum falan demiyor ki olayin aldatmayla alakasi yok nerden nereye bagliyorsunuz konuyu.. Bosanma esigindeki kadina aldatiyordur denir mi? Hemde hic bununla alakali bisey yok iken?Erkekler gennelemeyi hakediyor ummadik taş cok bas yardi bu kk de. Kactane kadin kocam yapmaz dediyse basina geldi bunu unutmayalim
Erkekler gennelemeyi hakediyor ummadik taş cok bas yardi bu kk de. Kactane kadin kocam yapmaz dediyse basina geldi bunu unutmayalim
Eşiniz aldatıyor denilmiyor ama erkekler illa sex için başka bayanlara gitmez.
Belki siz stresten farkında değilsiniz ama eşiniz sakinlik arıyor gibi görünüyor anlattıklarınıza istinaden.
Belki duygusal anlamda sakinlik veren, huzur veren biri de olabilir bir başkası...
Ama ben de aldattığını değil de bunaldığını düşünüyorum.. Sanki siz hep stres ve panik ile evde sürekli şikayet eden,evhamlanan bir bayansınız. O profil canlandı benim gözümde.
Belki de biraz dinginliğe ihtiyacınız var.
Bakın eşiniz bunu sık sık dile getirmiş.Kesinlikle dedğiniz gibiyim. Herşey mükemmel olsun temiz olsun, yemek olsun hepsine ben yetişirim modundayım. Tabi artık iyice hırpalanmışlıkta var. Bünyem kaldıramadı belkide, eşim sürekli sakinlik isteyen huzur isteyen biri. Bunuda sık sık sile getiriyor inanın. Belkide bu hali bu olayların üst üste gelmesinden.
Kesinlikle dedğiniz gibiyim. Herşey mükemmel olsun temiz olsun, yemek olsun hepsine ben yetişirim modundayım. Tabi artık iyice hırpalanmışlıkta var. Bünyem kaldıramadı belkide, eşim sürekli sakinlik isteyen huzur isteyen biri. Bunuda sık sık sile getiriyor inanın. Belkide bu hali bu olayların üst üste gelmesinden.
Tamam aldatmiyor diyelim. Bir erkek bosanma lafini kolay kolay bir kadin gibi agzina almaz. Demekki konu sahibinden artik sogumus tak etmis. Belkide dusuncesi bosanip daha huzurlu bir yuva kurmak. Cogu erkek bosanir bosanmaz hemen evlenme cabasindaYapmayin Allah askina herkes mi esini aldatiyor? Hic mi mutlu evlilik yok? Burda konu sahibi aldattigindan supheleniyorum falan demiyor ki olayin aldatmayla alakasi yok nerden nereye bagliyorsunuz konuyu.. Bosanma esigindeki kadina aldatiyordur denir mi? Hemde hic bununla alakali bisey yok iken?
Tamam aldatmiyor diyelim. Bir erkek bosanma lafini kolay kolay bir kadin gibi agzina almaz. Demekki konu sahibinden artik sogumus tak etmis. Belkide dusuncesi bosanip daha huzurlu bir yuva kurmak. Cogu erkek bosanir bosanmaz hemen evlenme cabasinda
evinizi işinize yakın yere taşıyın (kendi evinizse kiraya verin yine de taşının), kreşi de yakın bir yerden bulursanız ailecek rahatlarsınız. iş, yol, çocuk, ev işi, çene olunca insan bezer haliyle. hem size, hem kocanıza, hem çocuğunuza yazık.
Bence madem bir makineye çamaşır at dedim diye köprüleri yıkıyorsun ok o zaman sana güle güle anlaşma şartlarınıda ben belirlerim yada çekişmeli boşanırız deseydiniz keşke. Blofünü görün gel gidelim bir avukata danışalım bu süre zarfındada bir zahmet eve gelme deyin isterseniz.
Valla erkekler cok blöf yapiyor. Bosarim ederim diyen erkek bosanma davasini actiginizda yalvar yakar oluyor, her erkek bir degil. Her insan bir degil daha dogrusu.
kocalar çıldırmış olmalı!!! ben de yeni konu açtm bu sabah! sıcak mı çarptı bunları yaaa, bu kadar saçma sapan şeylere boşanalım demeye başladılar!Arkadaşlar merhaba çok zor günler geçiriyorum. Öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var. Kızımın doğumundan sonra kocam çok değişti, herşeyi kızı oldu. Biz çok severek evlendik herşey iyi yolunda gidiyordu. Son zamanlarda sürekli kavgalar ağır sözler hakaretler havada uçar oldu. En sonki kavgamız; kızım eşimle beraber kreşe gidiyor ve akşamları'da onunla dönüyor. Kreş uzak servisle götürüyo ama giderken gelirken sürekli yollarda huysuzlanıyor ve ağlıyor benimde ister istemez sinirim geriliyor. Bende uzun yoldan geliyorum ve gelir gelmez evde yemek yap, temizlik yap dinlenemiyorum. Eşiminde bana yardımcı olmasını istiyorum, normalde evlendim evleneli herşeyime yardımcı olur, cocuğun bakımından tutun evin temizliğine kadar. Geçen akşam kızım içeri girmek istemedi, bende eşime eve sokmasını istedim. Ağlamaya başlayınca bende sinirlendim kızımda kapının önüne çişini yaptı :) eşime ben çocuğu banyo yaptırım sende kirlilerini makineye at dedim. Demez olaydım bu zamana kadar yapan adam o gün bir sinirlendi eve girer girmez oturmaya fırsat bile vermeden işmi yapılır, vs saydıda saydı. Sonrasında üzerime yürüdü, doğal olarak çocukda bu durumu gördü. Hoş bir görüntü olmadı. O gece ayrı yattık zaten her kavgada hemen yatağını ayırır yada küser kaç gün konuşmaz. Ertesi gün çocuk ondaydı eve geç geldi, sonrası gün çocuğu ben aldım o gece eve gelmedi. Beni işyerinde arıyor, anlaşmalı olarak boşanalım. Artık seni daha fazla çekemiyecem. Bende bu kadar kolay değil anlaşmalı olarak boşanmıyorum, bir makineye çamaşır at dedim diye olayı büyüttüysen ben çalışmam oturur çocuğuma bakarım sende bize bakarsın dedim. Eşim çok değişti hiç beni kaybetmek korkusu yok araya ailelerde girdi bakalım sonumuz ne olacak. Nerde yanlış yaptık anlayamadım.
Konuyu okurken aynisi aklimdan gecti. Bahane ariyor gibi adamhayatında biri olabilir mi? öyle bir şüpheye kapıldınız mı hiç?
çünkü erkekler eğer yuvayı yıkmayı göze almışlarsa mutlaka bir b planları oluyor..
tecrübeyle sabit!
Öncesinde hiç boşanma kelimesini hiç ağzına almamıştı ama, ben daha çok dillendiriyordum. Benden sonrada başkası ile evlenirmi bilemem. Bunuda her fırsatta dile getiriyodu senden başkası hayatımda olmadı olmazda. En son bana dediği cümle.