kocam çok değişti. Boşanmak üzereyim:(

İşten falan çıkma tabiki , o kariyer kolay yapılmıyor .Birsürü çalışıp güzel geçinen aileler var , eşler birbirine destek oluyor çünkü , problem çalışmakta değil .
Kocan madem çocukla çok ilgileniyor ,o zaman çocuk bakımını , ev işini yapsın , oturup sevmekle ilgili olunmuyor .

Güzel bir işin var bence işini bırakma.
Ama mükemmel kadın olacağım diye de hem kendini hem eşini yıpratma.
Bir yardımcı kadın bul. Haftada bir ya da 15 günde bir al. Nefes almani saglar.
Hem de bu kadar yorulup tahammülsüz olmazsın. Olay makineye çamaşır at değil. Olay genel tavirlarindan bikmislik bence.

Anlamaz erkek milleti öyle benim karım fedakar da şöyle iyi de..
YaptıklarIn değil yapamadiklarin görünür.

Sakin bir hanım olman gerekiyor ki bir şeyler duzelsin..

Ben evliyim hanfendü ayrıca ben kocama göre konuşuyorum benimki boşanalım dese gerçekten boşanmak istiyordur net.
Bilmez öyle blöf falan erkeklerin çoğuda böyle kadınlar gibi değil.
He bu arada konu sahibide siz değilmişsiniz asıl siz saçmalamayın bu benim düşüncem benim dememle boşanıcaksa boşansın. Ben böyle yapardım diyorum benim fikrim düşüncem sizi ilgilendirdiğini hiç sanmıyorum.

Çok sekse düşkün bir insan değil. Evliliğimiz boyunca hep bi aradaydık ayrı hiç bir yere gitmez, aldatacağı aklıma gelmiyo ama olabilirde. Nasıl anlarım onu bilemedim.

Eşiniz aldatıyor denilmiyor ama erkekler illa sex için başka bayanlara gitmez.
Belki siz stresten farkında değilsiniz ama eşiniz sakinlik arıyor gibi görünüyor anlattıklarınıza istinaden.
Belki duygusal anlamda sakinlik veren, huzur veren biri de olabilir bir başkası...

Ama ben de aldattığını değil de bunaldığını düşünüyorum.. Sanki siz hep stres ve panik ile evde sürekli şikayet eden,evhamlanan bir bayansınız. O profil canlandı benim gözümde.
Belki de biraz dinginliğe ihtiyacınız var.

evinizi işinize yakın yere taşıyın (kendi evinizse kiraya verin yine de taşının), kreşi de yakın bir yerden bulursanız ailecek rahatlarsınız. iş, yol, çocuk, ev işi, çene olunca insan bezer haliyle. hem size, hem kocanıza, hem çocuğunuza yazık.

işiniz çok zor ben işi bırakmama rağmen beklerim eşimden yardım ....çoğunu da yapmaz yap dediklerimin...bence beklemede kalın birde çocuğun yanında atışmayın biz yapmıştık çok pişman olduk sonra şimdi kız uyuyunca randevulaşıyoruz...ve kavga başlıyor...

Senin yerinde olsam, dedigin gibi işi birakir evde takilirdim. Bu koca milletine yaranamazsin cnm.

Hayir cok görüyorum böyle ben olsam bosardim diyenleri. Büyük konusmayin bence. Kimse basina gelmeden bilemez. Kocaniz bir tartisma aninda aniden söylediginde, hicte zannetmiyorum onu bosayacaginizi. Kusura bakmayin ama cok gördüm gercekten ben bosarim diyipte hic birsey yapamayanlari. Siz farkli olabilirsiniz orasini bilemem.

Baska bir kadin daha var kim ne derse desin. Her baba kizini sever o ayri bi konu. Bosanmak icin ufak bir bahaneyi deve yapan erkegin ya aklinda biri vardir yada seni bosar bosamaz evlenecektir. Tecrube konusuyor. Ilk evliligimde basima geldi ama Allahtan cocuk yoktu

Bende bu kadar kolay değil anlaşmalı olarak boşanmıyorum, bir makineye çamaşır at dedim diye olayı büyüttüysen ben çalışmam oturur çocuğuma bakarım sende bize bakarsın dedim.

Bu cumleyi kurmanız cok yanlis olmus.
Adam resmen bosanmak icin bahane aramis. Cunku erkekler bayanlar gibi blöf yapmaz bosanma ayrılma konularinda.
Kusura bakmayin ama bence bu saatten sonra kurdugunuz o cümle yuzunden sizi çantada keklik görecektir.

Olay makineye camasir atmak degil.. Cok sinirlisiniz kapinin onunde cocugunuza sinirlenip o bile altina kacirmis uzuldum kiziniza. Kocanizda hakli olarak tavrini koymus bu ne bi sakin ol bi iceri girip nefes alalim dercesine size kizmis. Ustunuze yurumesi hos olmamis ama diger konuda ona hak verdim acikcasi.

Yapmayin ya ne baska kadini konu sahibini daha da öfkelendiriyorsunuz yangina körükle gidiyorsunuz..
Her erkek ayni degildir size denk gelenler yedekte birini tutmus olabilir ama genelleme yapmayin

Bencede cok abarttilar. Herkes sinirli olur, kötü anlari olur. Abartinin son noktasinda bazilari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…