Kocam çok alkol alıyor onu pişman edeceğim :(

Blackshe

bekle geliyorum 65 :)
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
990
114
Merhaba arkadaşlar benimde bir çok kişi gibi derdim var ve sizlerden akıl vermenizi rica ediyorum. Eşimle severek evlendik ve 12 yıldır beraberiz. Fakat evlendik evleneli kocamın içki derdi var. Hatta bu alkol yüzünden onu evliliğimizin 3. yılında boşadım. Gel gelelim bu ayrılığa ikimizde bir hafta dayanabildik. Şimdi halen nikahsız olarak birlikteyiz ve birde kızımız var. Eşim alkolün dışında dört dörtlük bir insan beni çok sever, evine en iyi şekilde bakar gece hayatı, aldatması, kumarı,dövmesi yoktur. Fakat alkol içince ayakta duramayacak kadar çok içer ve buda beni oldukça rahatsız ediyor. Çok kendisini az içmesi konusunda uyardım iki gün az içiyor üçüncü gün yine aynı. İçinci beni dövmez bana küfür etmez fakat çok ama çok konuşur buda beni sinir ediyor.Baktım böyle olmayacak bende bir gün full kafayı çekip bana yaptıklarının aynısını ona yaparak onu aynı şekilde sinir ettim ve hergün içeceğimi söyledim. Buda ondan korkup yaklaşık 15 gün falan içki içmedi. Neyse bugün yine oturdu evde açtı votkasını ardından yine sarhoş oldu. Yine dır dır dır bende açık öğretim okuyorum arkadaşlar bu ayın 20'sinde sınavım var ve çalışmam gerekiyor. Bunun içinde eşime susmasını, konsantre olamadığımı söylüyorum ama ne fayda. Diğer odaya gitsem zorla beni geri getirir tamam susucam der fakat yine aynı. Bu arada alt komşumuz ayağını kırmış tutturmuş onlara gidicez. Hayır diyorum sen böyle sarhoşken ben senle biyere gitmem diyorum yok inadım inat. Neyse ben onu susması konusunda ikna etmeye çalışırken birden çıldırdı. Evde silah arayıp kendimi vurcam bilmem ne deyip durdu. Bende hayatımda ilk kez jandarmayı aradım geldiler neyse bunu alıp götürdüler. Bende bana ateş eder diye korktum. Sonra annemleri aradım geldiler. Ayağı kırılan alt komşu bunu jandarmalar götürürken görmüş evi aradı bende böle böle dedim. Yazık adam koltuk değnekleriyle gitti jandarmaya ordan beni aradı komutan ben ayılması için bekleteceğim dedi. Annemde tamam söyle bıraksınlar dedi bende komutana bırakın dedim. Neyse eve geldiler. Ben ya içki ya ben annemlerde şahit seni bırakırım dedim. Annemler ve komşular yaklaşık iki saat kadar oturup gittiler. Ben tabi kırgın ve üzgün olduğum için konuşmadım onla. Oda annemler gider gitmez aldı arabanın anahtarlarını ben biraz dolaşıp geleceğim dedi. Ben yine çıldırdım tabi bak biz ne hale geldik sen yine içmeye gidiyorsun diye. Allah aşkına arkadaşlar bana doğru söyleyin benmi abartıyorum ? Eşleri içen bayanlar bilirler alkollü bir insanın kahrını çekmenin ne olduğunu. Şimdi o gitti kesin içecek bende evde bira vardı oturdum şuan onu içiyorum körkütük sarhoş olucam artık bu gece ne olacaksa olacak bıktım artıkkkkkk ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım bana akıl veril lütfen :KK14: :KK14: :KK14: :KK14:

durumun cok zor ALLAH YARDIMCIN OLSUN(AMIN):nazar:
fakat kocani sende alkol alarakmi pisman edeceksin...:44::44:

Merhaba arkadaşlar benimde bir çok kişi gibi derdim var ve sizlerden akıl vermenizi rica ediyorum. Eşimle severek evlendik ve 12 yıldır beraberiz. Fakat evlendik evleneli kocamın içki derdi var. Hatta bu alkol yüzünden onu evliliğimizin 3. yılında boşadım. Gel gelelim bu ayrılığa ikimizde bir hafta dayanabildik. Şimdi halen nikahsız olarak birlikteyiz ve birde kızımız var. Eşim alkolün dışında dört dörtlük bir insan beni çok sever, evine en iyi şekilde bakar gece hayatı, aldatması, kumarı,dövmesi yoktur. Fakat alkol içince ayakta duramayacak kadar çok içer ve buda beni oldukça rahatsız ediyor. Çok kendisini az içmesi konusunda uyardım iki gün az içiyor üçüncü gün yine aynı. Onu tedavi olması konusunda çok ikna etmeye çalıştım fakat şiddetle ben alkolik değilim diye reddediyor. İçinci beni dövmez bana küfür etmez fakat çok ama çok konuşur buda beni sinir ediyor.Baktım böyle olmayacak bende bir gün full kafayı çekip bana yaptıklarının aynısını ona yaparak onu aynı şekilde sinir ettim ve hergün içeceğimi söyledim. Buda ondan korkup yaklaşık 15 gün falan içki içmedi. Neyse bugün yine oturdu evde açtı votkasını ardından yine sarhoş oldu. Yine dır dır dır bende açık öğretim okuyorum arkadaşlar bu ayın 20'sinde sınavım var ve çalışmam gerekiyor. Bunun içinde eşime susmasını, konsantre olamadığımı söylüyorum ama ne fayda. Diğer odaya gitsem zorla beni geri getirir tamam susucam der fakat yine aynı. Bu arada alt komşumuz ayağını kırmış tutturmuş onlara gidicez. Hayır diyorum sen böyle sarhoşken ben senle biyere gitmem diyorum yok inadım inat. Neyse ben onu susması konusunda ikna etmeye çalışırken birden çıldırdı. Evde silah arayıp kendimi vurcam bilmem ne deyip durdu. Bende hayatımda ilk kez jandarmayı aradım geldiler neyse bunu alıp götürdüler. Bende bana ateş eder diye korktum. Sonra annemleri aradım geldiler. Ayağı kırılan alt komşu bunu jandarmalar götürürken görmüş evi aradı bende böle böle dedim. Yazık adam koltuk değnekleriyle gitti jandarmaya ordan beni aradı komutan ben ayılması için bekleteceğim dedi. Annemde tamam söyle bıraksınlar dedi bende komutana bırakın dedim. Neyse eve geldiler. Ben ya içki ya ben annemlerde şahit seni bırakırım dedim. Annemler ve komşular yaklaşık iki saat kadar oturup gittiler. Ben tabi kırgın ve üzgün olduğum için konuşmadım onla. Oda annemler gider gitmez aldı arabanın anahtarlarını ben biraz dolaşıp geleceğim dedi. Ben yine çıldırdım tabi bak biz ne hale geldik sen yine içmeye gidiyorsun diye. Allah aşkına arkadaşlar bana doğru söyleyin benmi abartıyorum ? Eşleri içen bayanlar bilirler alkollü bir insanın kahrını çekmenin ne olduğunu. Şimdi o gitti kesin içecek bende evde bira vardı oturdum şuan onu içiyorum körkütük sarhoş olucam artık bu gece ne olacaksa olacak bıktım artıkkkkkk ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım bana akıl veril lütfen :KK14: :KK14: :KK14: :KK14:

Nasıldır, ne hissedilir bilmiyorum ama evin içinde kendini kaybetmiş bir adamı zaptetmek zordur.

Bu tarz şeylere pek inanmam ama bir şey anlatayım size. Gözümle gördüm değişimi. Bir komşumuz vardı (annemlerin komşusu) kadın abdestli namazlıydı ama eşi her akşam içerdi. Sağa sola zararı yoktu fakat zil zurna sarhoş olmadan yatağa girmezdi. Anneme sık sık dert yanardı kadın. Annemin evde büyüttüğü geceleri açan ve bir şeyler damlatan bir çiçeği vardı. Onun salgıladığı o bal gibi şey insanı alkolden tiksindirirmiş. Kadın bunu duymuş ve denemeye karar vermiş. Annem her akşam çiçek damlatmaya başlayınca kesme şekeri tuttu altına. Kadın onu aldı ve eşinin çayına kattı. Ya da her ne içiyorsa işte. Belki inanmazsınız ama adam gerçekten tiksindi. Ağzına bir yudum alkol koymadı ondan sonra.

Yaklaşık 15 yıl falan olmuştur bu şeyi yapalı, torun torba sahibi oldular hala içmiyor. Anneme sabah bi sorayım bakalım ne çiçeğiymiş.

Sabrım taştı artık canım içme dedim olmadı, tamam içeceksen ozaman az iç kendini bilecek kadar dedim yine olmadı şuan çok kötüyüm moralim bozuk ağlıyorum :KK14:

Nasıldır, ne hissedilir bilmiyorum ama evin içinde kendini kaybetmiş bir adamı zaptetmek zordur.

Bu tarz şeylere pek inanmam ama bir şey anlatayım size. Gözümle gördüm değişimi. Bir komşumuz vardı (annemlerin komşusu) kadın abdestli namazlıydı ama eşi her akşam içerdi. Sağa sola zararı yoktu fakat zil zurna sarhoş olmadan yatağa girmezdi. Anneme sık sık dert yanardı kadın. Annemin evde büyüttüğü geceleri açan ve bir şeyler damlatan bir çiçeği vardı. Onun salgıladığı o bal gibi şey insanı alkolden tiksindirirmiş. Kadın bunu duymuş ve denemeye karar vermiş. Annem her akşam çiçek damlatmaya başlayınca kesme şekeri tuttu altına. Kadın onu aldı ve eşinin çayına kattı. Ya da her ne içiyorsa işte. Belki inanmazsınız ama adam gerçekten tiksindi. Ağzına bir yudum alkol koymadı ondan sonra.

Yaklaşık 15 yıl falan olmuştur bu şeyi yapalı, torun torba sahibi oldular hala içmiyor. Anneme sabah bi sorayım bakalım ne çiçeğiymiş.

ne olur canım öğren bana haber :KK14:

allaha çok şükür eşimin böyle bi alışkanlığı yok ama babam çok içerdi ve halen içer.inanın bu durum benim ve diğer bütün aile bireylerinin hayatını mahfetti.ne annem içme demekten vazgeçtş nede babam içmekten vazgeçti.yıllardır bu durum böyle devam ediyor.sizinde değinizi gibi bir çeneleri açılır sustur susturabilirsen ben bu durumu çooook yaşadım.ders çalışırken gecenin 1 yada 2sinde babam gelirdi bir kahve yap içelimderdi.yada kendisi yapardı....sonra başlardı..neyse ben evlendim kurtuldum diyorum rabbime binlerce şükür eşim içmiyor ama onlar 25 yıldır olduğu gibi didişiyorlar.ama sen sakın içme...yanlışın üstüne yanlışla gitme.birde lütfen annem gibi dırdırcı olma ve söylenme...bu bir alışkanlık meselesi bende eşimin sigara kullanmasını istemiyorum sırf sağlığı için ama içiyor.dua et onun için rabbim doğru yola getirsin.inan çok duygulandım eski günler aklıma geldi.....:KK14:

Son düzenleme:

akşam sefası falan mıdır bu çiçek adını öğrenebilir miyim lütfen..

Sabrım taştı artık canım içme dedim olmadı, tamam içeceksen ozaman az iç kendini bilecek kadar dedim yine olmadı şuan çok kötüyüm moralim bozuk ağlıyorum :KK14:

tedavi filan olmasına ikna et olmaz böyle yani tahammülü zordur ne derdi var ki.ya çok dertli içer yada çok keyifli insan yani alkolik olur..bi önceki arkdş dediği çiçeği uygula belki yararı olur ..

allaha çok şükür eşimin böyle bi alışkanlığı yok ama babam çok içerdi ve halen içer.inanın bu durum benim ve diğer bütün aile bireylerinin hayatını mahfetti.ne annem içme demekten vazgeçtş nede babam içmekten vazgeçti.yıllardır bu durum böyle devam ediyor.sizinde değinizi gibi bir çeneleri açılır sustur susturabilirsen ben bu durumu çooook yaşadım.ders çalışırken gecenin 1 yada 2sinde babam gelirdi bir kahve yap içelimderdi.yada kendisi yapardı....sonra başlardı..neyse ben evlendim kurtuldum diyorum rabbime binlerce şükür eşim içmiyor halen 25 yıldır olduğu gibi didişiyorlar.ama sen sakın içme...yanlışın üstüne yanlışla gitme.birde lütfen annem gibi dırdırcı olma ve söylenme...bu bir alışkanlık meselesi bende eşimin sigara kullanmasını istemiyorum sırf sağlığı için ama içiyor.dua et onun için rabbiö doğru yola getirsin.inan çok duygulandım eski günler aklıma geldi.....:KK14:
Canım bende bekarken babamın içkisinden çok çektim çok zor zamanlar geçirdim ve en son canım babacım depresyona girerek kendisini asarak intihar etti :KK14: :KK14: :KK14:

akşam sefası falan mıdır bu çiçek adını öğrenebilir miyim lütfen..

İnanın adını hatırlamıyorum, sabah sorucam anneme ve yazarım buraya. Sadece akşamları acardı ve harika kokardı, şeker gibi bi kokusu vardı. Dilimin ucunda ama yok hatırlamıyorum. Saat 10 olmasa şimdi sorucam:)

tedavi filan olmasına ikna et olmaz böyle yani tahammülü zordur ne derdi var ki.ya çok dertli içer yada çok keyifli insan yani alkolik olur..bi önceki arkdş dediği çiçeği uygula belki yararı olur ..

Canım şükür rabbimne ne onun nede benim hiç bir derdimiz yok onunki sadece alışkanlık çiçeği denemek istiyorum inşallah bu forum vesile olur :KK14:

Canım bende bekarken babamın içkisinden çok çektim çok zor zamanlar geçirdim ve en son canım babacım depresyona girerek kendisini asarak intihar etti :KK14: :KK14: :KK14:

çok üzüldüm inanki acını yüreğimde hissediyorum allah sabır versin.bazen babamda o kadar zıvanadan çıkıyor ki kendine bişey yapacak diye ödüm kopuyor.sık sık cevşen okuyup dua ediyorum.rabbim doğru yola getirsin inşallahhhh

evet en güzeli bu olur tedaviye ikna etmek
ama en zoruda bu olsa gerek

evet en güzeli bu olur tedaviye ikna etmek
ama en zoruda bu olsa gerek

çünkü hiçbir alkolik alkolik olduğunu kabul etmez.o sarhoş olmaz..istemezse içmez...
o alkolik değildir sadece keyif için içiyordur vs vs vs

çünkü hiçbir alkolik alkolik olduğunu kabul etmez.o sarhoş olmaz..istemezse içmez...
o alkolik değildir sadece keyif için içiyordur vs vs vs
Aynen kesinlikle kabul etmiyor. Bende neden çok içtiğini kabul etmiyorsun diye sordum misafirlerin yanında ben çok içmiyorumki diyor. Sana mükemmel bir hayat yaşatıyorum diyor asla sarhoş olduğunuda kabul etmiyor. :KK14:

geçmiş olsun kızlar..:26:12 yıl uzun bir süre boşamışsında halen pişman olmadımı birde alakasız olacak ama şu an resmi nikahınız yok bu senin için bir dez avantaj değilmi..

benimde eşim senelerce alkol aldı aynı sizin eşiniz gibi evde hiç bi zarar vermezdi kavga çıkarmazdı ama sabaha kadar aynı konuları baştan sona sabaha kadar anlatırdı çenesi hiç susmazdı
tabi arada sırada eğer o sıralarda kardeşlerine kızgınsa eğer daha beter konuşur hiç susmazdı offf seni o kadar iyi anlıyorum ki
bende bi akşam içtim sırf ona alkollüyken nasıl davrandığını nasıl çekilmez bi adam olduğunu gösterebilmek için içtim birazda sarhoş taklidi yaptım ama hiç işe yaramadı
alkollüyken hiç kavga çıkarmadım hep ayılmasını bekledim sabırla konuştum anlattım çok da dua ettim rabbim dualarımı kabul etti ve bu illetten kurtuldu tamamen bıraktı
bana senin sayende bıraktım üstüme hiç gelmedin sen sabırla beni bekledikçe ben kendimden utandım artık ve bıraktım diyo
inşallah senin de eşin alkolden kurtulsun çok zordur bilirim allah yardımcın olsun

Aynen kesinlikle kabul etmiyor. Bende neden çok içtiğini kabul etmiyorsun diye sordum misafirlerin yanında ben çok içmiyorumki diyor. Sana mükemmel bir hayat yaşatıyorum diyor asla sarhoş olduğunuda kabul etmiyor. :KK14:

canım işin içinde aldatma,şiddet hakaret yoksa bu kadar sıkma canını.birde dışarda değilde evde içiyorsa çokda üzülme.ewde otursun çıkmasın dışarda kontrolü kaybetmesin.zamanla bırakır belki

canım işin içinde aldatma,şiddet hakaret yoksa bu kadar sıkma canını.birde dışarda değilde evde içiyorsa çokda üzülme.ewde otursun çıkmasın dışarda kontrolü kaybetmesin.zamanla bırakır belki
Kesinlikle canım aldatma, şiddet, hakaret v.s. yok canımı tek sıkan bir gün ayık bir koca göremediğim. Başkasının kocalarını böyle ayık görünce özeniyorum inşallah bırakır bu arada gideli bir saat oldu halen aramadım oda beni aramadı. Kapıdan çıkıp giderken ona içersen git bu eve gelme dedim bir daha :KK14: Ben en son ona ya içki yada ben dedim artık ne yapar bilemiyorum :KK14:

X