- 25 Mart 2011
- 990
- 114
Merhaba arkadaşlar benimde bir çok kişi gibi derdim var ve sizlerden akıl vermenizi rica ediyorum. Eşimle severek evlendik ve 12 yıldır beraberiz. Fakat evlendik evleneli kocamın içki derdi var. Hatta bu alkol yüzünden onu evliliğimizin 3. yılında boşadım. Gel gelelim bu ayrılığa ikimizde bir hafta dayanabildik. Şimdi halen nikahsız olarak birlikteyiz ve birde kızımız var. Eşim alkolün dışında dört dörtlük bir insan beni çok sever, evine en iyi şekilde bakar gece hayatı, aldatması, kumarı,dövmesi yoktur. Fakat alkol içince ayakta duramayacak kadar çok içer ve buda beni oldukça rahatsız ediyor. Çok kendisini az içmesi konusunda uyardım iki gün az içiyor üçüncü gün yine aynı. İçinci beni dövmez bana küfür etmez fakat çok ama çok konuşur buda beni sinir ediyor.Baktım böyle olmayacak bende bir gün full kafayı çekip bana yaptıklarının aynısını ona yaparak onu aynı şekilde sinir ettim ve hergün içeceğimi söyledim. Buda ondan korkup yaklaşık 15 gün falan içki içmedi. Neyse bugün yine oturdu evde açtı votkasını ardından yine sarhoş oldu. Yine dır dır dır bende açık öğretim okuyorum arkadaşlar bu ayın 20'sinde sınavım var ve çalışmam gerekiyor. Bunun içinde eşime susmasını, konsantre olamadığımı söylüyorum ama ne fayda. Diğer odaya gitsem zorla beni geri getirir tamam susucam der fakat yine aynı. Bu arada alt komşumuz ayağını kırmış tutturmuş onlara gidicez. Hayır diyorum sen böyle sarhoşken ben senle biyere gitmem diyorum yok inadım inat. Neyse ben onu susması konusunda ikna etmeye çalışırken birden çıldırdı. Evde silah arayıp kendimi vurcam bilmem ne deyip durdu. Bende hayatımda ilk kez jandarmayı aradım geldiler neyse bunu alıp götürdüler. Bende bana ateş eder diye korktum. Sonra annemleri aradım geldiler. Ayağı kırılan alt komşu bunu jandarmalar götürürken görmüş evi aradı bende böle böle dedim. Yazık adam koltuk değnekleriyle gitti jandarmaya ordan beni aradı komutan ben ayılması için bekleteceğim dedi. Annemde tamam söyle bıraksınlar dedi bende komutana bırakın dedim. Neyse eve geldiler. Ben ya içki ya ben annemlerde şahit seni bırakırım dedim. Annemler ve komşular yaklaşık iki saat kadar oturup gittiler. Ben tabi kırgın ve üzgün olduğum için konuşmadım onla. Oda annemler gider gitmez aldı arabanın anahtarlarını ben biraz dolaşıp geleceğim dedi. Ben yine çıldırdım tabi bak biz ne hale geldik sen yine içmeye gidiyorsun diye. Allah aşkına arkadaşlar bana doğru söyleyin benmi abartıyorum ? Eşleri içen bayanlar bilirler alkollü bir insanın kahrını çekmenin ne olduğunu. Şimdi o gitti kesin içecek bende evde bira vardı oturdum şuan onu içiyorum körkütük sarhoş olucam artık bu gece ne olacaksa olacak bıktım artıkkkkkk ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım bana akıl veril lütfen