- Konu Sahibi Limonsarisi
Yorumları okursaniz tam bir .ö ........ bağlamış piskopatbu piskopat işi olur normal biri bukadar büyütmez zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumları okursaniz tam bir .ö ........ bağlamış piskopatbu piskopat işi olur normal biri bukadar büyütmez zaten
Aileme karşı çok iyi nasıl anlatırım böyle bir durumu bilemiyorum ki. Çok yiprandimyok adam uçmuş..
Sebep ne olursa olsun,virüs olayını öğrensin öğrenmesin.Eşin senin lafına inanmak birbirinize güvenmek zorundasınız.Sen şu an suçlu değilsin.Suçlu psikolojisine girme.Kendini savunma bile.Tavrını koy.Öyle kolaymıymış boşanmak gitsin boşansın bakalım.Hanımlar 2 gündür yerde miyim gökte mi bilmiyorum çok üzgünüm. Ne iki lokma birsey yiyebildim ne de uyuyabiliyorum.
Konumu şu şekilde anlatmaya çalışayım. Eşime geçen sene doğum gününde bir slayt yapıp flashla vermiştim. Söz zamaniydi. Şu an 7 aylık evliyiz ben o flashı bi daha hic görmedim. Geçen akşam eşim o flashin içinde eski sevgilimle olan fotoğraflarimi görmüş. Ve inandığı şu. Ben eski sevgilimi unutamamisim bu fotoğrafları yeni yuklemisim sürekli bakıyormusum. Ama öyle bir şeye imkan yok evde ne bilgisayar var ne de artık o fotoğraflar duruyor. 1 sene önce hepsini silmistim ben. Diyorum ki evde bilgisayar mi var nasıl yuklememi bekliyorsun ayrıca yine bilgisayar yok nasıl bakabilirim anlatamıyorum. En sonunda bosanalim bana yalan söylüyorsun hakkımı helal etmiyorum dedi. Iş yerinin bilgisayarını getirdi flasha baktık fotoğrafları göremedik daha da çıldırdı. Ne yaparsan yap neye inanirsan inan yoruldum artık ben sadece seni sevdim diyip odaya kapattım kendimi. 2 gündür ne konuşuyoruz ne de görüşüyoruz ben odadan çıkmıyorum. Eve kaçta geliyor kaçta ise gidiyor bilmiyorum. Ama ben internetten araştırdım eğer flashta virüs varsa silinen dosyalar geri geliyormuş. Bunu ben bile öğrendim ama koca kafalı eşim bunu ogrenemeyecek kadar gözü dönmüş durumda.
Hanımlar çok kötüyüm yanlış yazmış olabilirim. Bi de iş yerindeyim her dakka cevap veremeyebilirim
Bunu benim kanitlamama gerek yokki ben yuklemedim yakın zamanda diyorum inanmak istese gidip öğrenir yükleme tarihiniaynısı bende olsaydı... yani mesela ben eşimin flasında eski kız arkdşnn fotosunu görseydim aynı şeyleri düşünüp boşanmaya kalkardım ... yani yapım böyle ama bana yüklenme tarihini kanıtlarsa işler değişirdi
1 sene dolmadan anlaşmalı bosanamayacak biliyor bi de borçlar var benim kazandığım paraya da mahkum ama ne amaçlıyor artık aklım almıyorSebep ne olursa olsun,virüs olayını öğrensin öğrenmesin.Eşin senin lafına inanmak birbirinize güvenmek zorundasınız.Sen şu an suçlu değilsin.Suçlu psikolojisine girme.Kendini savunma bile.Tavrını koy.Öyle kolaymıymış boşanmak gitsin boşansın bakalım.
Zaten mantık olsaydı eşinizde bunları düşünür we bu duruma gelmezdiniz....Benim onu kandirdigimi düşünüyor eski sevgilimi severken onunla evlendigimi rahat olmak istediğimi söylüyor zaten orta halli bir ailede büyüdüm maddi olarak rahattım ailem de rahat istediğim gibi yaşadım eski sevgilim zengindi rahat etmek istesem onunla evlenirdim eşimle borç ödemeye katlanmazdim
Aileme karşı çok iyi nasıl anlatırım böyle bir durumu bilemiyorum ki. Çok yiprandim
Bak canım,senden boşanmaması için bu yazdığın sebepler geçerli olmamalı.Seni sonuçta sevdiği için boşanmamamlı.Yoksa boşanmak istedikten sonra 1 seneyi ayrı evde doldurur,borcuda gözü görmez.Olaya böyle bakma.Sinir anında söylenmiş birşey ama boşanmayı dile getiremeliydi.Her kavga da boşanma dile gelirse,evlilik dejenere olur.Senin söyleyeceğin bana güvenmiyorsan benimle durma.Tavrını koy.Yalvardıkça affettirmeye çalıştıkça daha çok ezlirsin.Sert bir şekilde sana ahlakına karakterine dil uzattığını hissettir ona.Kendine gelsin bir.1 sene dolmadan anlaşmalı bosanamayacak biliyor bi de borçlar var benim kazandığım paraya da mahkum ama ne amaçlıyor artık aklım almıyor
tamam işte eşine söyle gitsin baktırsın benim alnım açık de.Bunu benim kanitlamama gerek yokki ben yuklemedim yakın zamanda diyorum inanmak istese gidip öğrenir yükleme tarihini
O yüzden bu kadar kırgınım ama içimdeki sevgiyi atamiyorum tedavi olmayı kabul etmezse başka bi çıkar yol yok biterKimseye anlatacak bir şey yok
Olay benim nazarımda kıskançlık falan değil
Açıkça namusuna dil uzatan bir adamla karşı karşıyasın
Bilsem ki dünya yanacak, on dakika oturmam böyle bir tiple
Ailene karşı iyi olması bir şeyi değiştirmez, o ailenin evladı sensin
Dedim benim alnım ak ne yapiyorsan yap neye inaniyorsan inan dedim onuruma serefime laf ediyorsun ettirmem dedim bi dahada ne gördüm ne konuştum evin içinde yüzünü bile görmüyorum akşam ben uyuduktan sonra gelmiş sabahta benden önce çıkmıştamam işte eşine söyle gitsin baktırsın benim alnım açık de.
Öyle de içimdeki sevgi bitmiyor
Bu sefer koydum bu tavrı dedim onuruma serefime laf ediyorsun ettirmem ne yapiyorsan yap neye inaniyorsan inan dedimBak canım,senden boşanmaması için bu yazdığın sebepler geçerli olmamalı.Seni sonuçta sevdiği için boşanmamamlı.Yoksa boşanmak istedikten sonra 1 seneyi ayrı evde doldurur,borcuda gözü görmez.Olaya böyle bakma.Sinir anında söylenmiş birşey ama boşanmayı dile getiremeliydi.Her kavga da boşanma dile gelirse,evlilik dejenere olur.Senin söyleyeceğin bana güvenmiyorsan benimle durma.Tavrını koy.Yalvardıkça affettirmeye çalıştıkça daha çok ezlirsin.Sert bir şekilde sana ahlakına karakterine dil uzattığını hissettir ona.Kendine gelsin bir.
Keşke bu kadarla biraksa işte. Arkadaşımın eşiyle konuşmamı bile ona benzedigi için konustuguma bıyık bırak dedim top sakal bıraktı onu eski sevgilime benzetmeye calistigima inandirmis kendiniBitmez tabi ki..
Bende nişanlıyken buna benzer bir şey yaşamıştım. Uzun süre hiç kullanmadığım flaşımı işi için eşime vermiştim. Flaşta benim yıllar öncesine ait pek çok fotoğrafımın yanı sıra eski erkek arkadaşımın da tek fotoğrafını görünce çıldırmıştı. Günlerce, haftalarca tartışmıştık. "Burada ne işi var?" diye, ama benim varlığından bile haberim yoktu. Kendi fotoğraflarım olduğunu bile unutmuşum.
Böylesi bir sebep için ayrılık lafını kullanması elbette ki kıskanmasından kaynaklanıyor. Biraz zamana bırak bence. Ayrılmak öyle kolay değil.
Sadece fotoğrafı orada görmesinin dışında etkenler de yoksa merak etme, zamanla siniri yatışınca normale dönecektir. Biraz trip atacaktır ama, yada birazdan fazla :)
Sıkma canını..
barışırsınız tatlım eşin senin gönlünü alır sende affet o da seni sevdiği için kıskanmış işteDedim benim alnım ak ne yapiyorsan yap neye inaniyorsan inan dedim onuruma serefime laf ediyorsun ettirmem dedim bi dahada ne gördüm ne konuştum evin içinde yüzünü bile görmüyorum akşam ben uyuduktan sonra gelmiş sabahta benden önce çıkmış
Ben hiç kıskançlık yapmam sevmem kıskançlıgi bana göre sevgi değil guvensizlik belirtisi. Guvenmeyi öğrenmeden affedemembarışırsınız tatlım eşin senin gönlünü alır sende affet o da seni sevdiği için kıskanmış işte
Nokta !!Kimseye anlatacak bir şey yok
Olay benim nazarımda kıskançlık falan değil
Açıkça namusuna dil uzatan bir adamla karşı karşıyasın
Bilsem ki dünya yanacak, on dakika oturmam böyle bir tiple
Ailene karşı iyi olması bir şeyi değiştirmez, o ailenin evladı sensin