Kocam boşanmak istiyor ben istemiyorum ne olacak

ama o biter başka şeye kulp bulur.
bu çözüm değil.
adam arkadaşının kocası eski sevgiliye benziyor diye mi onla görüşüyorsun diyecek kadar saçmalıyor.
hayatı zindan eder bu yapı. terapi almadan olmaz. bunu ispat etse,başka şey olacak

Çok detaylı okumamıştım yorumları,
Ama şu arkadaşın kocası meselesi cidden rahatsızlığının olduğunun kanıtıymış ..
Kesinlikle tedavi olmalı konu sahibinin kocası.

Çok detaylı okumamıştım yorumları,
Ama şu arkadaşın kocası meselesi cidden rahatsızlığının olduğunun kanıtıymış ..
Kesinlikle tedavi olmalı konu sahibinin kocası.
Tedavi ol diyorum zaten ama ben iyiyim sen sorunlusun diyor. Bu sefer burnundan getircem ki tedaviye ikna olsun

Tedavi ol diyorum zaten ama ben iyiyim sen sorunlusun diyor. Bu sefer burnundan getircem ki tedaviye ikna olsun

Evet bu çok daha doğru bir yöntem olur ..
Bi kaç yorum gördüm okeypte de bir konuşmanızı alıntıladı bana
cidden eşinin sorunlu bir kişiliği değilde ciddi bir rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum,
ciddi bir tedaviden geçmeden kesinlikle çocuk düşünmeyin.

Evet bu çok daha doğru bir yöntem olur ..
Bi kaç yorum gördüm okeypte de bir konuşmanızı alıntıladı bana
cidden eşinin sorunlu bir kişiliği değilde ciddi bir rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum,
ciddi bir tedaviden geçmeden kesinlikle çocuk düşünmeyin.
Çocuğu zaten esim 5 sene istemiyor ben 2 sene diyorum ama onun yüzünden herkese 5 sene istemiyoruz diyorum

Çok sinirlendim.
Bu kadar basit olamaz hiç bişey ya.
İnsan mücadele eder biraz anlayış gösterir.
ne kadar yorgun olduğunuzu tahmin edebiliyorum.
Ya eşime bir sorsan çok anlayışlidir onu çileden çıkaran benim yoksa çok mantıklı bir insandır öyle söyler yersen tabi

Ya eşime bir sorsan çok anlayışlidir onu çileden çıkaran benim yoksa çok mantıklı bir insandır öyle söyler yersen tabi
mantıkmı. kı arkadaşının kocası eski sevgiliye benziyor diye onla konuşuyorsun diyen adammı mantıklı. adam parranoyanın nirvanasında

Bu sorun yaşanmadan nasıldı aranız ?
Iyiyken çok iyidir ama en ufak bir kıskançlık canımdan bezdirir. Bana guvenmiyor sadece bana değil kimseye guvenmiyor. Annesi bırakıp gitmiş aşık olduğu bi kadın bununla dalga geçmiş kadınlara guvenmiyor herkesin acısını benden çıkarıyor

Iyiyken çok iyidir ama en ufak bir kıskançlık canımdan bezdirir. Bana guvenmiyor sadece bana değil kimseye guvenmiyor. Annesi bırakıp gitmiş aşık olduğu bi kadın bununla dalga geçmiş kadınlara guvenmiyor herkesin acısını benden çıkarıyor
terapi olması lazım..

X