- 2 Eylül 2022
- 72
- -9
- 23
- Konu Sahibi Berivan3547
Merhaba arkadaşlar size bir şeyler sormak istedim de ben 1.sene 2 aydır evliyim çok güzel giden bir evliliğim vardı 10 ay ailesiyle yaşıyordum 4 ay önce ayrı eve çıktık babamın üst katına çıktık 2 ay iyiydik 2 aydan sonra anlaşmazlık oldu ailesiyle sorunları oldu bebek istiyorduk olmuyordu çok istiyordu hep sabır et olur diyirdu şuan benimle konuşmak istemiyor hep uzak kalıyor ilişki** girmek istemiyor normalde beni öpm** sarılm*** çok seven biriydi şuan hiç ne sarılm* ne öpm* yelkeniyorum kaçıyor derdimi anlatmak istiyorum dilnmek istemiyor hep dışarıya çıkıp arkadaşlarıyla takılmak istiyor kimseyi istemiyorum buralardan gidicem diyor bebek istemiyorum diyor ama ben uyuyunca bana sarılıp uyuyor kavga etimiz günlerde de bataniyeme sarılıp uyuyor bazen aldatiyorrm* diyorum telefon araması yok teleonda kayıtlı ismin kalbim diye bide fotorafimiz var sadece ben merak ediyorum diye şifreyi gizliyor inadına öyle belki düşünüyorum sohbet etmek istemiyor bazense iyi geliyor konuşuyor gülüyor bir şeyler anlatıyor bazen iki yabancı gibi oluyoruz ilişkiy** girsek bile hiç sevişme**den öpme** den direk olu veriyor bitiyor yanaşmıyor o azgı*n haliyle bile beni öpme** sarılm** sevişm** istemiyor hiç öyle değildi normalde acaba aile den dolayı piskoljisimi bozldu sevgisimi biti