Sevıyor mu bilemem ama bunum adı sevgı dgıl. Nişanlıykem gostermiş tuzunu buna ragmen neden evlilikMerhaba hanımlar daha 4 aylık evliyim 2 aydır eşim görevde nişanlıyken beraber yaşıyorduk hiç kıskançlığı olmazdı düğün günümüze yakın kıyafetlerime giyimime makyajıma bile karışır oldu makyaj sana yakışmıyor yapma yapamıyorsun beceremiyorsun gibi konuşmaya başlamıştı evlendik yine de ben bazı yerlerde çok abartmaksızın istediğimi giydim evlenmeden önce 55 kiloydum şimdi 56 ama bana devamlı kilo aldın diyor gülüyo saçma sapan hiç hoş değil ben akrep burcu kadınıyım cinsel ilişkiye düşkün bi kadınım ama eşim öyle değil bi gün yapıp birgün yapmıyor üst üste isteyince de heyecanı kalmıyor diyor zaten hemen onun işi bitiyor ama ben zevk alamıyorum neyse şşmdi göreve gitti beni kayınvalidemin yanına bıraktı hiç bilmediğim bir şehir kayınvalidemsiz dışarı çıkartmıyor tayt giyip üstüne uzun swet giydim dünyanın kavgasını yaptık daha sonra kavgada brn ona çok cevap veriyorum diye olay boşanmaya kadar gidiyordu o oradayken içimdeki bi ses hep beni aldattığı yönünde oldu ama sanmıyorum yani google geçmişine kadar bende bişeyi yok yakalamadımda hiç bilmiyorum artıkne yapmam lazım bu adam beni seviyo mu
Bosanman lazım ama ben devam edeceğim dersen çocuk yapma.Merhaba hanımlar daha 4 aylık evliyim 2 aydır eşim görevde nişanlıyken beraber yaşıyorduk hiç kıskançlığı olmazdı düğün günümüze yakın kıyafetlerime giyimime makyajıma bile karışır oldu makyaj sana yakışmıyor yapma yapamıyorsun beceremiyorsun gibi konuşmaya başlamıştı evlendik yine de ben bazı yerlerde çok abartmaksızın istediğimi giydim evlenmeden önce 55 kiloydum şimdi 56 ama bana devamlı kilo aldın diyor gülüyo saçma sapan hiç hoş değil ben akrep burcu kadınıyım cinsel ilişkiye düşkün bi kadınım ama eşim öyle değil bi gün yapıp birgün yapmıyor üst üste isteyince de heyecanı kalmıyor diyor zaten hemen onun işi bitiyor ama ben zevk alamıyorum neyse şşmdi göreve gitti beni kayınvalidemin yanına bıraktı hiç bilmediğim bir şehir kayınvalidemsiz dışarı çıkartmıyor tayt giyip üstüne uzun swet giydim dünyanın kavgasını yaptık daha sonra kavgada brn ona çok cevap veriyorum diye olay boşanmaya kadar gidiyordu o oradayken içimdeki bi ses hep beni aldattığı yönünde oldu ama sanmıyorum yani google geçmişine kadar bende bişeyi yok yakalamadımda hiç bilmiyorum artıkne yapmam lazım bu adam beni seviyo mu
Narsist işte...Sevıyor mu bilemem ama bunum adı sevgı dgıl. Nişanlıykem gostermiş tuzunu buna ragmen neden evlilik
Narsist işte maalesef..Merhaba hanımlar daha 4 aylık evliyim 2 aydır eşim görevde nişanlıyken beraber yaşıyorduk hiç kıskançlığı olmazdı düğün günümüze yakın kıyafetlerime giyimime makyajıma bile karışır oldu makyaj sana yakışmıyor yapma yapamıyorsun beceremiyorsun gibi konuşmaya başlamıştı evlendik yine de ben bazı yerlerde çok abartmaksızın istediğimi giydim evlenmeden önce 55 kiloydum şimdi 56 ama bana devamlı kilo aldın diyor gülüyo saçma sapan hiç hoş değil ben akrep burcu kadınıyım cinsel ilişkiye düşkün bi kadınım ama eşim öyle değil bi gün yapıp birgün yapmıyor üst üste isteyince de heyecanı kalmıyor diyor zaten hemen onun işi bitiyor ama ben zevk alamıyorum neyse şşmdi göreve gitti beni kayınvalidemin yanına bıraktı hiç bilmediğim bir şehir kayınvalidemsiz dışarı çıkartmıyor tayt giyip üstüne uzun swet giydim dünyanın kavgasını yaptık daha sonra kavgada brn ona çok cevap veriyorum diye olay boşanmaya kadar gidiyordu o oradayken içimdeki bi ses hep beni aldattığı yönünde oldu ama sanmıyorum yani google geçmişine kadar bende bişeyi yok yakalamadımda hiç bilmiyorum artıkne yapmam lazım bu adam beni seviyo mu
Canım güzelim bakımlıyım eşimdende güzel olduğumu söylüyorlar özgüvenim çok şükür var yetmek konusundada söylemedin varsıyoyorum gülüp geçiyorumBuram buram yetersizlik , öz güven eksikliği kokuyor konunuz.
4 ay varBoşanın ortada eş yok olsa da faydası yok yavan yavan hareketler. Bir de yetmiyormuş gibi kaynananda kalıyorsun dışarıya onsuz çıkamıyorsun falan çok kötü…
senden bahsetmemistim amaCanım güzelim bakımlıyım eşimdende güzel olduğumu söylüyorlar özgüvenim çok şükür var yetmek konusundada söylemedin varsıyoyorum gülüp geçiyorum
Kocan seni küçümseyerek istediğini yaptırıyor nişanlı iken hiç mi fark etmedin de evlendin. Adamın huyu nasıl değişsinMerhaba hanımlar daha 4 aylık evliyim 2 aydır eşim görevde nişanlıyken beraber yaşıyorduk hiç kıskançlığı olmazdı düğün günümüze yakın kıyafetlerime giyimime makyajıma bile karışır oldu makyaj sana yakışmıyor yapma yapamıyorsun beceremiyorsun gibi konuşmaya başlamıştı evlendik yine de ben bazı yerlerde çok abartmaksızın istediğimi giydim evlenmeden önce 55 kiloydum şimdi 56 ama bana devamlı kilo aldın diyor gülüyo saçma sapan hiç hoş değil ben akrep burcu kadınıyım cinsel ilişkiye düşkün bi kadınım ama eşim öyle değil bi gün yapıp birgün yapmıyor üst üste isteyince de heyecanı kalmıyor diyor zaten hemen onun işi bitiyor ama ben zevk alamıyorum neyse şşmdi göreve gitti beni kayınvalidemin yanına bıraktı hiç bilmediğim bir şehir kayınvalidemsiz dışarı çıkartmıyor tayt giyip üstüne uzun swet giydim dünyanın kavgasını yaptık daha sonra kavgada brn ona çok cevap veriyorum diye olay boşanmaya kadar gidiyordu o oradayken içimdeki bi ses hep beni aldattığı yönünde oldu ama sanmıyorum yani google geçmişine kadar bende bişeyi yok yakalamadımda hiç bilmiyorum artıkne yapmam lazım bu adam beni seviyo mu
Adam çok sıkıntılı.boşanmalısınız.Merhaba hanımlar daha 4 aylık evliyim 2 aydır eşim görevde nişanlıyken beraber yaşıyorduk hiç kıskançlığı olmazdı düğün günümüze yakın kıyafetlerime giyimime makyajıma bile karışır oldu makyaj sana yakışmıyor yapma yapamıyorsun beceremiyorsun gibi konuşmaya başlamıştı evlendik yine de ben bazı yerlerde çok abartmaksızın istediğimi giydim evlenmeden önce 55 kiloydum şimdi 56 ama bana devamlı kilo aldın diyor gülüyo saçma sapan hiç hoş değil ben akrep burcu kadınıyım cinsel ilişkiye düşkün bi kadınım ama eşim öyle değil bi gün yapıp birgün yapmıyor üst üste isteyince de heyecanı kalmıyor diyor zaten hemen onun işi bitiyor ama ben zevk alamıyorum neyse şşmdi göreve gitti beni kayınvalidemin yanına bıraktı hiç bilmediğim bir şehir kayınvalidemsiz dışarı çıkartmıyor tayt giyip üstüne uzun swet giydim dünyanın kavgasını yaptık daha sonra kavgada brn ona çok cevap veriyorum diye olay boşanmaya kadar gidiyordu o oradayken içimdeki bi ses hep beni aldattığı yönünde oldu ama sanmıyorum yani google geçmişine kadar bende bişeyi yok yakalamadımda hiç bilmiyorum artıkne yapmam lazım bu adam beni seviyo mu
çocuk yapma olur mu? ilk fırsatta yapılır o çocuk hem de kaynana evinde.Bosanman lazım ama ben devam edeceğim dersen çocuk yapma.