• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAM BENİ KEKLİYOR SANIRIM YARDIM EDİN

_AgLaTaN KaFe_

ONLAR İÇİN ALLAHTAN SADECE SAĞLIK İSTİYORUM
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
5.237
3.955
168
mrb bayanlar
nete laptop tan giriyorum....öncesinde internetimiz vardı yok şuan....
telefon hattımın bana 7. yıl şerefine verdiği 5 günlük bedava interneti laptaop a aktararak kullanıyorum....
düşünün artık çok perişan bi çareyim....:cry:
eşime araştırması için söyledim nerde pahalı paket var onu söylüyo , bağlatmasın diye(tabiii kendinin telinde var ihtiyacı yok.)....:KK51:
bende çocuklardan dolayı çıkıp araştıramıyorum....
şimdi sizlerden internet paketi önerisi bekliyorum....
evimde ev tlf yok bağlatmayı da düşünmüyoruz ....
önerilerinizi bekliyorum
KK tarihine karışmam için son 3 gün....:cry:

Polis veya Adalet Bakanlığında çalışan bi yakınınız varsa onların referansıyla Emniyet veya Adalet bakanlığına özel tarifelerden yararlanabilirsiniz. Polisler için olan tarifede 4 GB internet var bedava konuşma ve mesaj haklarıya birlikte 30 TL, Adalet Bakanlığı için olan tarife de ise 5 GB internet ve yine bedava konuşma ve mesaj hakları var o da 40 TL.

Ttnetin yalın internet tarifeleri var onları kullanabilirsiniz.. Biz öyle kullanıyoruz telefon hattına gerek yok onun için... Bir gün çıkıp bakın bence..

Neriniz varken ttneten online basvuru yapabilirsiniz. Sinirsiz 40 tl telefon hatsiz 2 yil abonelik onayliyorsunuz yalniz fiber internet 69 tlden 40 tlye dusuyor tel yok sadece ilkay+15 tl tel olmasada baglanti ucreti aliyorlar

Back