kocam beni çalıştırmayıp, bu eziyete mahkum etmediği için şükürler olsun

evdeyim ve bazen hala niye evdeyin diye soruyorum kendimecakisan kadin kesinlikle baska oluyor
Hemde bambaska
Kim ne derse desin calismak iyidir iyi

Bi 5-10 yil once "calisacagim ben, ben de insanim erkeklerle esitim onlardan ne eksigim var, kimseye muhtac olmicam" direnisi baslamisti hemcinslerim tarafindan..
Esitlik esitlik diye diye bazilari kendi basini yakmis meger haberi yok..
Sonra baktilar oyle erkek gibi olmak zor geldi, calisip eve ekmek getirmek, basladilar demeye "aaa beni calistiracak koca ben istemiyorum".. E noldu hanim hani esittiniz..
Simdi kadinin yeri evidir oldu, disarda kadinin ne isi var oldu..
Gelisicez sozde vallahi yillar ilerledikce dahada geri basiyoruz anasini satim..

Vallahi eşim doktor ailem oldukça varlıklı bugüne kadar bana asla çalış- çalışma denmedi.ben ne yaptım evlendikten sonra mali müşavir oldum çalışıyorum..paraya ihtiyacım olmadığı halde "kendi paramı kazanıyorum" eziyette miyim asla.. Bu çalışmayı eziyet sayan grubun büyük çoğunluğu kimse kusura bakmasın bir baltaya sap olamayacak, orta sınıf esnaf karısı bana göre..ha çalışmak bir tercihtir ikisine de saygı duyarım ama çalışan kadını ezik gören tiplere asla saygım olmaz!

çalışan kadın her zaman iyidir artık devir değişti önceden kocasının sözünden çıkmayan evde oturan kadın kıymet görüyordu şimdi öyle değil, etrafımda görüyorm gelinler arasında bile çalışan gelin daha itibar görüyor, kendilerini şuyum buyum diye avutmasınlar ben biliyorum ki hepsinin içten içe keşke okusaydım şu olsaydım diye pişmanlıkları var, bu yüzden hepsi çocukları okusun diye uğraşır ya, öyle söylediklerine bakmayın.

dediklerinizin cogunluguna katilmakla birlikte esnaf esleri ne alaka onu anlamadim

Doğru düzgün yönetici ve iş arkadaşların varsa iş yeri eğlence yerine döner kafa dağıtmaya gidersin , ama calistigin insanlar ego sahibiyse o iş yerinin cehennemden farkı yoktur eziyet ordan geliyor genellememek lazim

Ben de ilahiyat mezunuyum şimdi ogretmenlik yapiyorum kadinin calisamayacagina dair birsey ogretilmed i bize o zaman bag bahce isi de yapmayacak oturacak evinde son günlerde cok kisi ehli takva takilir oldu nedense ama tartismak mantikli mi bilemiyorum herkes kendince dogru dusundugunu saniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…