Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaynana derdinden daha dert geldi, olguları tartışmak kişileri tartışmaktan daha iyidiristeyen çalışır istemeyen çalışmaz isteyen eziyet olarak gorur çalışmayı isteyen ezıyet olarak gormez . niye dert edindiniz de burda paylaştınız onu anlamadım ?
az önce facebookta bir grup gördüm, profil resminde ......, anneyim, evimdeyim yazıyor
.... yazan yer dinle ilgili, o kısma girmek istemiyorum amacım o kısım değil
yorumlarda kadınlar kocaları kendilerini çalıştırmadığı için ve bu sebeple eziyet görmediklerini söyleyen kadınlarla dolu
kadının yeri eviymiş, dışarda kadının işi yokmuş
biri 3 yasında biri birkaç aylık 2 kızım var,şimdiden hangi okula giderlerse daha iyi meslek sahibi olurlar diye dusunurken, bunun için nasıl en iyi nasıl birikim yaparım, naparım diye yol ararken bunu gördüm
oğlum olsa bu kadar derde düşmem
içim karardı[/QUOTE yani anlamadığım dinimiz üzerinden niye yorum yapılıyor kadının yeri evidir diye hangi kitapta yazıyor bana biri göstersin.kadının yeri evidir diye bir şey yok kadında bir bireydir çalışabilir ekmeğini kaznır bunu hangi din engelliyor.bizim dinimiz inancımız kadınları eve hapsetmiyor bazı geri kafalılar islamiyeti kendilerine kılıf yapıyorlar.kadın tabi oluyacak mesleğini kazanacak benim de birkızım olacak iki ay sonra allahın izniyle şimdiden meslek sahibi olmasını okdar istiyorum kibende ihl mezunuyum ve kızımıda inşallah okutup meslek sahbi yapıcam en büyük temennim bu eşimle.bir kadın asla kocasına bağımlı kalmamalı mesleği olmalı.herkesin kendi tercihi yıllarca üniversite okuyup evlenince çocuk büyüten bir sürü kadın var.ben asıl onlara şaşıyorum okdar yıl oku sonra ev hanımı ol yazık çk yazık.koca mın elime mi bakıcam tabiri çok saçma koca bakmakla yükümlüdür karısına çocuğuna ve kocayı aşağılamaktır bu tip sözler.ocam tabiki bakıcak ama karı koca beraber çalışması çok güzeldir ve dinimiz kadını asla eve hapsetmiyor.bilakis teşvik ediyor kadının yeri evidir diyenlrrde kendileri uydurmuş kılıfıda bulmuşlra............
evdeyim ve bazen hala niye evdeyin diye soruyorum kendimecakisan kadin kesinlikle baska oluyor
Hemde bambaska
Kim ne derse desin calismak iyidir iyi
Ama bebek dogurupta hem cocuguna yetsip hemde calismak zorunda olan bayanlara uzulmuyo deilim canim hamile kalirsam belli bir sure bende calisnak istemem cunku bebegime bakmak isterim kimseye verememay bende yaaa
aynenn öyleee :))))))))))))))))) ama o bayanların çoğu kızlarını okuyor.daha zengin bulsun diye..bir nevi çeyiz :))))Bazılarının kocişkoları çok tontişko.
dediklerinizin cogunluguna katilmakla birlikte esnaf esleri ne alaka onu anlamadimVallahi eşim doktor ailem oldukça varlıklı bugüne kadar bana asla çalış- çalışma denmedi.ben ne yaptım evlendikten sonra mali müşavir oldum çalışıyorum..paraya ihtiyacım olmadığı halde "kendi paramı kazanıyorum" eziyette miyim asla.. Bu çalışmayı eziyet sayan grubun büyük çoğunluğu kimse kusura bakmasın bir baltaya sap olamayacak, orta sınıf esnaf karısı bana göre..ha çalışmak bir tercihtir ikisine de saygı duyarım ama çalışan kadını ezik gören tiplere asla saygım olmaz!