- 25 Eylül 2023
- 5
- -1
- 1
- 26
selam arkadaşlar gerçekten çıkmazdayım.Kocamla yaklaşık bir senedir evliyiz.Ve cinsel problemlerimiz var.Yani aslında cinselliğimiz çok güzel lakin ben beni beğenmediğini düşünüyorum.Orta boylu zayıf cılız bir kızım göğüslerimi yaptırdım fakat kalçam nerdeyse yok sırtımın devamı gibi.Eşiminse vücudu çok iyi sürekli spor yapar baya kaslı gerçekten.Beni kırmadan aslında ima etmeye çalıştı sende spor yapabilirsin diye teşvik etti ama ben biraz tembel biriyimve bu konuları açtığı zaman gerçekten sinirleniyor ve kendimi yetersiz hissetmeye başlıyorum.Pilatese başladım ama devamı gelmedi.Artık her şeyi sorgulamaya başladığım bir evredeyim.Cinsellik yaşarken ki pozisyonlarda bile acaba mı diye düşünmeye başladım.Kalçalarım yok diye tek bir pozisyonda yapıyor gibiyiz yada dediğim gibi ben öyle hissediyorum.Siz ne düşünüyorsunuz ben kendimi artık kadın gibi hissetmiyorum.Ne yapmalıyım sakın spor demeyin yapamam biliyorum kendimi eşimle konuşup kırıldığımı belirtmem mi lazım kızlar lütfen yardım edin