Ayy ben sorayım bari zipzip yok ortada
Yaşlar kaç ?
Ya ben eve almadim maili gordukten sonra disarda arabada yatmis sonra annesine gitmis sonra kizi aradim boyle konusuyorlar sizinle ilgili dedim ismini de verdim esimin
Sizce bunu yazan bir adama namuslu olabilir mi
Kizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim
O isyerine zaten gidemez artik ben olacaksam
Siz benim ne yaptigima takilmayin bu adam baktiysa herseyi haketmezmi sizce bir de bana asikti guya ve cok namuslu diye bilirdim bir de esim sakacidir sizce dogru soyleme ihtimali yokmu
Boyle mail yazan biri bakmismidir yoksa kendisi bakmayip dalga olsun diye mi ki ikisi de igrenc ama ikincisini affedebilir cektirdikten sonra
Ya arkadaslar ben de esime asiktim ve cok kiskancim anlayamazsiniz belki de davranislarimi
Esim dogru da soylese o cok sey haketi cok cekecek
Kufur edenler bence siz kendinizeve partneriniZe bi daha bakin derim
kocanız ne yapar bilmiyorum ama ben olsam bu kadar olaydan sonra sizi boşardım, hem de tazminat davası açıp elinizde avucunuzda ne varsa çatır çatır alarak. giderim sonra da o sizden aldığım parayı barda pavyonda yer bütün sosyal medya hesaplarımda ibret-i alem olsun diye paylaşırdım.Isten izin mi aldi istifa mi etti aslinda hic umrumda degil onun da degildir eminim
kocanız ne yapar bilmiyorum ama ben olsam bu kadar olaydan sonra sizi boşardım, hem de tazminat davası açıp elinizde avucunuzda ne varsa çatır çatır alarak. giderim sonra da o sizden aldığım parayı barda pavyonda yer bütün sosyal medya hesaplarımda ibret-i alem olsun diye paylaşırdım.
Allah aşkına pencereyle kapıyı aynı anda açmayın kış günü cereyanda kalmışsınız belli ki. hadi bir aşk neymiş ne değilmiş öğrenin öyle gelin. sizinki aşk değil saplantı, kocanıza da hiç üzülmedim, onu rezil eden kaprisli bir kadınla evli kaldığına göre tencere kapak durumu söz konusu
aynen böyle bir durum.. Gidilecek yuva yıkacak bisey yok derler ama kalsanda soğukluk almış başını gidiyordurgitsen gidilmez,kalsan kalınmaz...
aynen böyle bir durum.. Gidilecek yuva yıkacak bisey yok derler ama kalsanda soğukluk almış başını gidiyordur
ben kızın yerinde olsam, yok abla benim işim bitti arkadaşa devrettim derdim, yeminleSiz konuyu tam olarak okudunuzmu
konu sahibi olaydan haberi bile olmaya kadınızı arayıp
kocam seni çok beğenmiş dibi düşmüş sende beğendiysen al tavsiye ederim demiş
:) valla iyiymiş. Öyle arayana böyle cevap.ben kızın yerinde olsam, yok abla benim işim bitti arkadaşa devrettim derdim, yeminle
demek kız benim kadar şirret değilse...
ben kızın yerinde olsam, yok abla benim işim bitti arkadaşa devrettim derdim, yeminle
demek kız benim kadar şirret değilse...
Ben yorum yapan arkadasin son cumlesine mukabele etmistim. O da öyle de mis hits n gidilmez kalsan kalınmaz diye.Siz konuyu tam olarak okudunuzmu
hayır kocam çok iyidir al istersen ne demek? sen evli barklı adama bakarsın demek, nasıl ayıptır, nasıl bir laftır bu? sonra kız efendi çıkmasa birşey dese kesin kocamda gözü var, heee herkes de onların ağlak kocasını bekliyor zaten:) valla iyiymiş. Öyle arayana böyle cevap.
kız kim bilir arkadaşlarıyla ne geyikler yapıyordur şimdi, hem konu sahibi hem kocası hakkında. bir şey değil iş yerinde de herkesin dilindeler şu anda.:)) Aynen. Valla bende aşağı yukarı böyle şeyler derdim belki daha fazlasını. Eminim alay konusu olmuştur bu tavrı ile.
Dediginiz nerde yazıyor ki? İsterseniz siz de okuyun tekrar?Siz konuyu tam olarak okudunuzmu
Konu sahibi sorulara cevap vermiyor, olanları taksit taksit anlatıyor, üstelik kendisiyle çelişmekten imanı gevredi. :) Haliyle konunun sahteliği su götürmez. Soracağım soru çok da cevap verecek muhatap yok :)hayır kocam çok iyidir al istersen ne demek? sen evli barklı adama bakarsın demek, nasıl ayıptır, nasıl bir laftır bu? sonra kız efendi çıkmasa birşey dese kesin kocamda gözü var, heee herkes de onların ağlak kocasını bekliyor zaten
Kizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim
alıntısı yukarıda.Dediginiz nerde yazıyor ki? İsterseniz siz de okuyun tekrar?
hayır bir de küfretmişiz ya ben ona takıldım, ne dedik de küfür ettik anlamadım. ya biri özelden küfretti ya da konu sahibi hiç küfür duymadı. sahte canım yazmaktan da sıkıldı zaten.Konu sahibi sorulara cevap vermiyor, olanları taksit taksit anlatıyor, üstelik kendisiyle çelişmekten imanı gevredi. :) Haliyle konunun sahteliği su götürmez. Soracağım soru çok da cevap verecek muhatap yok :)