Kocam beni aldatmis sayilir mi lutfen yardim

Kadını arayıp eşinizimi tavsiye ettiniz
Kadında çok meraklı ya sizin kocanıza!
Bütün kadınlar tapıyordur ağlak kocanıza
O ne yaa ağlamalar falan.
Gerçi adama kim bilir başka neler yaptınız daha önce
onu bu hale sizde sokmuş olabilirsiniz
aslında adam haklı benim eşim beni iş yerimde böyle küçük düşürse değil oturduğum yeri ülkeyi terkederim herhalde.
Asla gidemezdim o iş yerine

Ya ben eve almadim maili gordukten sonra disarda arabada yatmis sonra annesine gitmis sonra kizi aradim boyle konusuyorlar sizinle ilgili dedim ismini de verdim esimin

Sizce bunu yazan bir adama namuslu olabilir mi

Kizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim

O isyerine zaten gidemez artik ben olacaksam

Siz benim ne yaptigima takilmayin bu adam baktiysa herseyi haketmezmi sizce bir de bana asikti guya ve cok namuslu diye bilirdim bir de esim sakacidir sizce dogru soyleme ihtimali yokmu

Boyle mail yazan biri bakmismidir yoksa kendisi bakmayip dalga olsun diye mi ki ikisi de igrenc ama ikincisini affedebilir cektirdikten sonra

Ya arkadaslar ben de esime asiktim ve cok kiskancim anlayamazsiniz belki de davranislarimi

Esim dogru da soylese o cok sey haketi cok cekecek

Kufur edenler bence siz kendinizeve partneriniZe bi daha bakin derim

Isten izin mi aldi istifa mi etti aslinda hic umrumda degil onun da degildir eminim
kocanız ne yapar bilmiyorum ama ben olsam bu kadar olaydan sonra sizi boşardım, hem de tazminat davası açıp elinizde avucunuzda ne varsa çatır çatır alarak. giderim sonra da o sizden aldığım parayı barda pavyonda yer bütün sosyal medya hesaplarımda ibret-i alem olsun diye paylaşırdım.
Allah aşkına pencereyle kapıyı aynı anda açmayın kış günü cereyanda kalmışsınız belli ki. hadi bir aşk neymiş ne değilmiş öğrenin öyle gelin. sizinki aşk değil saplantı, kocanıza da hiç üzülmedim, onu rezil eden kaprisli bir kadınla evli kaldığına göre tencere kapak durumu söz konusu

Canım ben sana şubu söyleyeyim sen vu mesj yakalamasan eminim iki gün sonra aranız bozulunca kebdinde yapcagı herşeyin hakkı oldugunu düşünerek rahat rahat her şeyi yapar yakalanıncada sen bana iyi davransan ben bunu yapmazdım der ayrıca o kız veya başkası asıl kocanın niyeti önemli

konu gerçek mi bilmem de ...aslında böyle erkeklere böyle kadın lazım ,en ufak sorunda eziyet edersek
belki toparlanırlar...
bu tür erkekler çok iğrenç...
aldatsa en azından aldattı der af edersiniz veya etmezseniz...yapılacak bellidir
ama böyle sinek küçük fakat mide bulandırır konuları çok havada kalıyor...
gitsen gidilmez,kalsan kalınmaz...

Aynen bende benim eşim bana böyle yapsa boşardım. Kıskançlığı geçmiş bu hastalıklı bir ruh haline bürünmüş.

Tabi ki dogru değil hem dinen hem duygu kişilik vs. Anlamda...
Ama ben mesela televizyonda yakışıklı birine
ne kadar yakışıklı diye geciriyorum icimden.. Ah ah diyorum
(öyle kolay beğenen biri de degilimdir haa :) )

aynen böyle bir durum.. Gidilecek yuva yıkacak bisey yok derler ama kalsanda soğukluk almış başını gidiyordur

Siz konuyu tam olarak okudunuzmu
konu sahibi olaydan haberi bile olmaya kadınızı arayıp
kocam seni çok beğenmiş dibi düşmüş sende beğendiysen al tavsiye ederim demiş

Eğer yaptıysa helal olsun diyorum ben başkalarının aksine.
Böyle bir şeyi kız kıza konuşuyor olsalardı adam boşar hatta belki ağzını burnunu kırardı.
Biraz da erkekler psikolojik şiddet görsün. Sütten ağzı yandı ya herhalde yoğurdu üfleyerek yer artık...

Siz konuyu tam olarak okudunuzmu
konu sahibi olaydan haberi bile olmaya kadınızı arayıp
kocam seni çok beğenmiş dibi düşmüş sende beğendiysen al tavsiye ederim demiş
Ben yorum yapan arkadasin son cumlesine mukabele etmistim. O da öyle de mis hits n gidilmez kalsan kalınmaz diye.

Konuyu okudum , anladığım eşinin mailini okumuş mailde kadin hakkında yorumu varmış. Sine sormuş oda yemin etmiş baskalarindan ilgi görüyor bende arkadasa dalga gibi cmek icin yazdım demiş.! Konu sahibi de dogrumu soyluyordur diye sormus buraya

:)) Aynen. Valla bende aşağı yukarı böyle şeyler derdim belki daha fazlasını. Eminim alay konusu olmuştur bu tavrı ile.
kız kim bilir arkadaşlarıyla ne geyikler yapıyordur şimdi, hem konu sahibi hem kocası hakkında. bir şey değil iş yerinde de herkesin dilindeler şu anda.
ama layıktır, müstehaktır.

Konu sahibi sorulara cevap vermiyor, olanları taksit taksit anlatıyor, üstelik kendisiyle çelişmekten imanı gevredi. :) Haliyle konunun sahteliği su götürmez. Soracağım soru çok da cevap verecek muhatap yok :)

Kizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim

Dediginiz nerde yazıyor ki? İsterseniz siz de okuyun tekrar?
alıntısı yukarıda.

Konu sahibi sorulara cevap vermiyor, olanları taksit taksit anlatıyor, üstelik kendisiyle çelişmekten imanı gevredi. :) Haliyle konunun sahteliği su götürmez. Soracağım soru çok da cevap verecek muhatap yok :)
hayır bir de küfretmişiz ya ben ona takıldım, ne dedik de küfür ettik anlamadım. ya biri özelden küfretti ya da konu sahibi hiç küfür duymadı. sahte canım yazmaktan da sıkıldı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…