- 18 Eylül 2014
- 633
- 343
Sonunda böyle uzuleceksenz ortalığı karıştırmanın anlamı yoktuEsimin butun hayati benim biliyorum isini onemsememistir izin almistir cok uzulmus sesi bile cikmiyor agliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonunda böyle uzuleceksenz ortalığı karıştırmanın anlamı yoktuEsimin butun hayati benim biliyorum isini onemsememistir izin almistir cok uzulmus sesi bile cikmiyor agliyor
Esimin butun hayati benim biliyorum isini onemsememistir izin almistir cok uzulmus sesi bile cikmiyor agliyor
Eşinize ve aşkınıza bu kadar güveniyorsanız kızı arayıp meseleyi ayyuka çıkaracak, iş yerine ilan edecek kadar şuursuzluk niye?Esimin butun hayati benim biliyorum isini onemsememistir izin almistir cok uzulmus sesi bile cikmiyor agliyor
Esimin butun hayati benim biliyorum isini onemsememistir izin almistir cok uzulmus sesi bile cikmiyor agliyor
Eşinize ve aşkınıza bu kadar güveniyorsanız kızı arayıp meseleyi ayyuka çıkaracak, iş yerine ilan edecek kadar şuursuzluk niye?
Ay içim şişti yeminle...
Yani başka şehirde yaşayan anneye niye gidiyor? Otelde kalsa ya. Burda takıldım ben.
yapmayın Allah aşkına alt tarafı güzel çekici bir kadın için arkadaşıyla çiğ ama erkekçe bir muhabbet etmiş. iyi bari at gözlüğü takın adamın gözüne sizden başkasını görmesin. eşinizin etrafında güzel kadınlar var ve onları güzel bulması sağlıklı bir erkek olduğuna delil, abartmayın mevzuyuarkadaslar esimle 3 yillik evliyiz severek evlendim ben cok kiskancim o da oyle daha once hic kiz arkadasi olmamis kizlar teklif etmis kabul etmemis cok ilgisi olmamis cevresi oyle diyor ama bir gun isyeri maillerini okurken bir arkadasina bi kizdan bahsediyor isyerine yeni baslayan bi kizla ilgili keske sen de burda olsan da senin de dibin dusse diyor bu arkadasi bayanlarla biraz fazla ilgili daha once anlatmisti sizce kocamda kiza bakmis midir bakmadigina sadece cevresindekilerin ilgisini gorup arkadasiyla dalga gecmek icin yazdigina yemin etti sizcedogru mu
Mars'a gitse yeri var :)Adam taaa anneye kaçmış
Ay içim şişti yeminle...
Yani başka şehirde yaşayan anneye niye gidiyor? Otelde kalsa ya. Burda takıldım ben.
Ben en kucuk aldatmada cok acimasizim kocayi gozden cikarirsan yaparsin
Naptın peki açtın mı davayı?
Ruzgar yapti kapayalim kapiyi