Kocam beni aldatmis sayilir mi lutfen yardim

arkadaslar esimle 3 yillik evliyiz severek evlendim ben cok kiskancim o da oyle daha once hic kiz arkadasi olmamis kizlar teklif etmis kabul etmemis cok ilgisi olmamis cevresi oyle diyor ama bir gun isyeri maillerini okurken bir arkadasina bi kizdan bahsediyor isyerine yeni baslayan bi kizla ilgili keske sen de burda olsan da senin de dibin dusse diyor bu arkadasi bayanlarla biraz fazla ilgili daha once anlatmisti sizce kocamda kiza bakmis midir bakmadigina sadece cevresindekilerin ilgisini gorup arkadasiyla dalga gecmek icin yazdigina yemin etti sizcedogru mu
yapmayın Allah aşkına alt tarafı güzel çekici bir kadın için arkadaşıyla çiğ ama erkekçe bir muhabbet etmiş. iyi bari at gözlüğü takın adamın gözüne sizden başkasını görmesin. eşinizin etrafında güzel kadınlar var ve onları güzel bulması sağlıklı bir erkek olduğuna delil, abartmayın mevzuyu
edit: ay başka bişiler daha varmış galiba ben geri kaldım mevzuya...

Madem eşinizin bütün hayatını biliyorsunuz, ne diye elin kızı arayıp kendinizi küçük düşürüyorsunuz? Eşinizin tüm hayatını kontrol altına almadan önce kendinize özgüven oluşturun. Adam artık nasıl bir bunalıma ruh haline girmişse ili terk etmiş.

Esimin butun hayati benim biliyorum isini onemsememistir izin almistir cok uzulmus sesi bile cikmiyor agliyor

neden eşinizi bu şekilde lanse ediyorsunuz. sesi bile çıkmıyor , ağlıyor cümlesini okuyunca direk ezik dedim.
gerçek misiniz , değil misiniz bilmiyorum. olayın o kısmıyla ilgilenmiyorum da zaten. ama ilginç birisiniz.
kaç tane kadın-- kocamın size dibi düşmüş, alın sizin olsun tavsiye ediyorum derki:KK14:

X