Eşin bi daha senin yanına gelmez şu hareketinden sonra pireyi deve yapmışsınız. Adam annesinin yanına giderek iş kv bile gitmiş geçmiş olsunAmacim esimi rezil etmekti kiz bisey soyleyemedi tabi ki esime de soyledim arayip soyledigimi eve almadim bi gece sogukta arabada yatmis sonraki gun annesi baska sehirde onun yanina gitmis
doğruysa bile iğrenç ki yani evli adam böyle şakalar yapar mı ? sen bir arkadaşına off herife bak dibim düştü der misin?Siz benim ne yaptigima takilmayin bu adam baktiysa herseyi haketmezmi sizce bir de bana asikti guya ve cok namuslu diye bilirdim bir de esim sakacidir sizce dogru soyleme ihtimali yokmu
Siz benim ne yaptigima takilmayin bu adam baktiysa herseyi haketmezmi sizce bir de bana asikti guya ve cok namuslu diye bilirdim bir de esim sakacidir sizce dogru soyleme ihtimali yokmu
Ya ben eve almadim maili gordukten sonra disarda arabada yatmis sonra annesine gitmis sonra kizi aradim boyle konusuyorlar sizinle ilgili dedim ismini de verdim esimin
Ya bana yardim edin esim bana asik benden vazgecmez bundan eminim ama baskasina da bakamaz
Bunu söylüyosan sen cevabını bulmuşsun kocanı evden atmak niye?Ya bana yardim edin esim bana asik benden vazgecmez bundan eminim ama baskasina da bakamaz
arkadaslar esimle 3 yillik evliyiz severek evlendim ben cok kiskancim o da oyle daha once hic kiz arkadasi olmamis kizlar teklif etmis kabul etmemis cok ilgisi olmamis cevresi oyle diyor ama bir gun isyeri maillerini okurken bir arkadasina bi kizdan bahsediyor isyerine yeni baslayan bi kizla ilgili keske sen de burda olsan da senin de dibin dusse diyor bu arkadasi bayanlarla biraz fazla ilgili daha once anlatmisti sizce kocamda kiza bakmis midir bakmadigina sadece cevresindekilerin ilgisini gorup arkadasiyla dalga gecmek icin yazdigina yemin etti sizcedogru mu
Nasıl yardım edelim mesela?Ya bana yardim edin esim bana asik benden vazgecmez bundan eminim ama baskasina da bakamaz
Siz benim ne yaptigima takilmayin bu adam baktiysa herseyi haketmezmi sizce bir de bana asikti guya ve cok namuslu diye bilirdim bir de esim sakacidir sizce dogru soyleme ihtimali yokmu
Kizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim
Zipzip gibi takilip kaldi vallahi ben pes ettim çoktan...Kızlar adamın yaptığına odaklandık ama konu sahibi normal mi Allah aşkına? Ortalığı birbirine katmış hala eşim doğru söylüyor olabilir mi diyo?
Çektirmek diyorsun da adam hala peşindemi bir arkana dön bak bu kadar rezillikten sonra adam seni boşar kim olsa boşar yaniBoyle mail yazan biri bakmismidir yoksa kendisi bakmayip dalga olsun diye mi ki ikisi de igrenc ama ikincisini affedebilir cektirdikten sonra
Bunun cevabına göre boşanıp boşanmamaya karar vereceksiniz galiba.Boyle mail yazan biri bakmismidir yoksa kendisi bakmayip dalga olsun diye mi ki ikisi de igrenc ama ikincisini affedebilir cektirdikten sonra
hem de nasil.çok manyaksınız hanımefendi