Kocam beni aldatmis sayilir mi lutfen yardim

Amacim esimi rezil etmekti kiz bisey soyleyemedi tabi ki esime de soyledim arayip soyledigimi eve almadim bi gece sogukta arabada yatmis sonraki gun annesi baska sehirde onun yanina gitmis
Eşin bi daha senin yanına gelmez şu hareketinden sonra pireyi deve yapmışsınız. Adam annesinin yanına giderek iş kv bile gitmiş geçmiş olsun

Siz benim ne yaptigima takilmayin bu adam baktiysa herseyi haketmezmi sizce bir de bana asikti guya ve cok namuslu diye bilirdim bir de esim sakacidir sizce dogru soyleme ihtimali yokmu
doğruysa bile iğrenç ki yani evli adam böyle şakalar yapar mı ? sen bir arkadaşına off herife bak dibim düştü der misin?

Siz benim ne yaptigima takilmayin bu adam baktiysa herseyi haketmezmi sizce bir de bana asikti guya ve cok namuslu diye bilirdim bir de esim sakacidir sizce dogru soyleme ihtimali yokmu

Şu saatten sonra ne önemi var ki?

Ya ben eve almadim maili gordukten sonra disarda arabada yatmis sonra annesine gitmis sonra kizi aradim boyle konusuyorlar sizinle ilgili dedim ismini de verdim esimin

iyi kızın da gönlü varsa arasını yapmışsın kısa yoldan .. Allah aşkına eşin rezil olunca eline ne geçecek rezil edip boşanacakmısın yani :)
Eşinin aklında varsa o iş yerinde değil başka iş yerindede olsa heryerde ne isterse yapar sizde ne güven kalmış ne saygı . Allah kolaylık versin adamın günahını aldıysan iftiradır bu.. ama seni aldattığından eminsen direk boşan zaten.

Ya bana yardim edin esim bana asik benden vazgecmez bundan eminim ama baskasina da bakamaz

oyle bile olsa cok adice.
bu erkekler ne igrenc olabiliyorlar yahu.
dibi dusseymis.
guzel, hos bir bayan demek var, boyle sacma sapan konusmak var.

kendi kardesi kizi karisi hakkinda boyle geyik yapilmasini istermiydi acaba.

Ya bana yardim edin esim bana asik benden vazgecmez bundan eminim ama baskasina da bakamaz
Nasıl yardım edelim mesela?
Lugatinizde oturup konuşmak diye bir kavram yok belli ki.
Boşanın siz, valla.
Eşiniz aldatmış mı bilmem ama arkamdan böyle işler çeviren kadınla evli kalamazdım ben.

Ya sen buraya konu açarak eşine ne kadar güvenmediğini yazmışsın direk buraya millette tabi sen öyle görünce yüklenmiş allah aşkına düşünsene ya gerçekten adamın günahını aldıysan ? boşuna rezil ettiysen , Kocanı sen tanımıyorsan buraddaki kimse tanıyamaz ne deseler boş senin kocana inanman lazım ilk nasıl biridir diye belki gerçekten dalga amaçlıdır neden emin olmadan böyle birşey yaptın ki üzüldüm ikiniz adına adam haklıysa zaten o seni bırakır rezil ettikten sonra yüzüne bakmaz

Boyle mail yazan biri bakmismidir yoksa kendisi bakmayip dalga olsun diye mi ki ikisi de igrenc ama ikincisini affedebilir cektirdikten sonra

Vallah evliyim, esimide cok seviyorum... Yakisikli bi Erkek görünce arkadaslarla geyik yaptigimiz oluyor "vay bee" falan gibi... Esimde tas bi hatun görünce (ki ben bile tas hatuna tas derim) arkadaslariyla konusuyordur heralde, hic rast gelmedim ama neyse... Abartilacak bisey yok bence...

Kizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim

Şu mesaja kadar hak vermiştim. Tabiki kimse kocasının bir kadın için dibim düştü vs vs diye konuşmasını istemez. Ama eğer ki kadını arayıp beğenirsen al vs dediyseniz ben sizin kocanızın yerinde olsam kesinlikle sizden boşanırım. Net. Siz ne yaptığınızın farkında mısınız? Kusura bakmayın ama liseliler yapmaz bu yaptığınızı.

Ya arkadaslar ben de esime asiktim ve cok kiskancim anlayamazsiniz belki de davranislarimi

Boyle mail yazan biri bakmismidir yoksa kendisi bakmayip dalga olsun diye mi ki ikisi de igrenc ama ikincisini affedebilir cektirdikten sonra
Çektirmek diyorsun da adam hala peşindemi bir arkana dön bak bu kadar rezillikten sonra adam seni boşar kim olsa boşar yani

Bunun cevabına göre boşanıp boşanmamaya karar vereceksiniz galiba.
Ama adamı -suçlu ya da suçsuz-rezil etmişsiniz bir kere. Onu siz tanıyorsunuz,biz ne diyelim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…