Kocam beni aldatmis sayilir mi lutfen yardim

O değil de eşinizi işten atarlarsa?

Alüminyum fuarımı ?

bir de şu var;kızlar teklif etmişmiş te,bu kabul etmemiş...niyeyse bu cümleyi görünce aklıma,meşhur sözlük geliyor."üniversitede,kızlar teklif ediyormuş"

Bencede kızın aklına karpuz kabuğunu düşürdünüz siz bekleyip görün bakalım neler olacak
kızın aklında olmasa bile ofiste havalara girer şimdi beni beğeniyorlar diye ayrıca ben bu kadar rahat insanı da ilk defa görüyorum

Eğer o kızın o yollarda gözü varsa, sizi aldatmamış olan eşinizin önünü açmış oldunuz
Eğer kız namusluysa da yönetime şikayet eder,eşinizi ya kovarlar ya da sapık diye adı çıkar.
Kıza haber vererek ne yapmayı amaçladınız?

Amacim esimi rezil etmekti kiz bisey soyleyemedi tabi ki esime de soyledim arayip soyledigimi eve almadim bi gece sogukta arabada yatmis sonraki gun annesi baska sehirde onun yanina gitmis

kızın aklında olmasa bile ofiste havalara girer şimdi beni beğeniyorlar diye ayrıca ben bu kadar rahat insanı da ilk defa görüyorum
Bence pek inandırıcı değil ama eğer konu gerçekse evet havaya girer bence meyilde verir Buda kına yakar

Cok yemin etti hersey ustune sirf dalga gecmek icin yazmis bakmamis sizce dogru mudur benden baska birisine kadin gozuyle bakmamis vs yemin ediyor dogru mudur

Kocanı buradaki kimse tanıyamaz canım onun ciddiyetine samimiyetini sen değerlendirmelisin belkide dalga geçmek içindir gerçekten yoksa niye yemin etsin.. kocanı sen tanırsın öyle herşeye yemin eden birimi mesela biz bunu bilemeyiz . Bekara karı - koca boşamak kolay :) kocanı en iyi sen tanırsın sen karar ver davranışlarını takip et

Siz benim ne yaptigima takilmayin bu adam baktiysa herseyi haketmezmi sizce bir de bana asikti guya ve cok namuslu diye bilirdim bir de esim sakacidir sizce dogru soyleme ihtimali yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…