Eşine de söyle o zaman kıza bunu dedim diye ki kızın yüzüne bakamasın yada dibine kadar baksınNeden tuhaf ki amacim esimi rezil etmekti
Kizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim
ortası yok ki ya ifrat ya tefritHani bir üye vardı lorenamıydı
Sevgilisine selam veren kızlarla kavga ediyordu onu hatırlattınız bana
Alüminyum fuarımı ?Hiç hoş bir durum değil tabikide ama ben 3 erkekle çalışan bir bayanım..3 de evli. Patronum Namazında niyazında ama o bile bakıyor o bile konusuyor. Daha demin yaşadığım bir olay varki, iş arkadaşım daha 8-9 aylık evli bir genc 27 yaşlarında, bizim uluslararası fuara katılma durumumz var ve hostes ilanlarına bakıyoruz haliyle..
Aman Allahım ne laflar, çok hoşlar, oğlum bu neyler.. belki ben varım diye az bile soyluyorlar kı gozlerınden okunuyor..
Böyle şeyler insanın sadece canını sıkar ve can sıkmakla kalır. Benım sevgılımınde nadirde olsa baktıgını görüyorum, ama güzel olunca bende bakıyorum..
Of ya keşke erkek olsaydım hala 100 yıl önceki yalanlara inanıyor kadınlar. Arkadaşım yazdı, benim değil bir arkadaşımın hesabı, arkadaşım baktı, arkadaşım konuştu, arkadaşımın sevgilisi...
Bencede kızın aklına karpuz kabuğunu düşürdünüz siz bekleyip görün bakalım neler olacakhiç de rezil olduğunu sanmıyorum hele ki kızın da o yönde niyeti varsa hoşuna gitmiştir
Seviyeyi düşürmüşsünüz. Kizi niye kariştirdiniz? Meseleniz kocsnizla.Kizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim
kızın aklında olmasa bile ofiste havalara girer şimdi beni beğeniyorlar diyeBencede kızın aklına karpuz kabuğunu düşürdünüz siz bekleyip görün bakalım neler olacak
europortAlüminyum fuarımı ?
Bence pek inandırıcı değil ama eğer konu gerçekse evet havaya girer bence meyilde verirkızın aklında olmasa bile ofiste havalara girer şimdi beni beğeniyorlar diyeayrıca ben bu kadar rahat insanı da ilk defa görüyorum
bilmiyorum bi anlam veremiyorum değişik bir olayla karşı karşıyayızBence pek inandırıcı değil ama eğer konu gerçekse evet havaya girer bence meyilde verirBuda kına yakar
Cok yemin etti hersey ustune sirf dalga gecmek icin yazmis bakmamis sizce dogru mudur benden baska birisine kadin gozuyle bakmamis vs yemin ediyor dogru mudur