Kocam beni aldatmis sayilir mi lutfen yardim

Evet eşinizin kullandığı dil çok çok yanlış uyarın hatasını bilsin ve sizi ne kadar yaraladığını da ama uzatmayın daha fazla aldattı mı namuslu diye düşünecek kadar büyük bi mevzu değil bence. Aldattığını düşünüyosanız ayrılacak mısınız? Eşiniz o arkadaşlarıyla iletişimini azaltabilir kiböyle konular olmasın aralarında

Kizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim
sebep? kızın niyeti de o yöndeyse baya baya aralarını yapmış olacaksın asla bir kadın bunu yapmaz inandırıcı gelmiyorsun malesef kusura bakma :KK14:

Kiz bisey soyleyemedi sasirdi sadece maili yazdigi arkadasinin da ismini verdim

elin kızını şakada olsa elin erkeğine neden malzeme ediyormuş çok iğrenç kızın yerinde olsam fena ederdim!!!

Kiz bisey soyleyemedi sasirdi sadece maili yazdigi arkadasinin da ismini verdim

kızın suçu ne şimdi. adamların dibi düşmüş...

yahu bizde iş yerlerinde çalışıyoruz bi arkadaş dibin düştü der mi ya.. aman inş. o zihniyette birileriyle çalışmayız. sapıklık sanki..

Kizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim
ama anladığım kadarıyla eşin 'dibim düştü' yazmamış mailinde, iş yerindekilerin dibi düştü, sen burda olsan senin de dibin düşse' demiş ... kendini katmamış ama yine de eşinin içini tam olarak bilemem tabi

X