- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.164
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sebep? kızın niyeti de o yöndeyse baya baya aralarını yapmış olacaksın asla bir kadın bunu yapmaz inandırıcı gelmiyorsun malesef kusura bakmaKizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim
çok manyaksınız hanımefendiKizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim
ne diyebilir ki size tabiki de şok olmuştur ama aferim elinizle atmışsınız ortaya eşinizi tebriklerKiz bisey soyleyemedi sasirdi sadece maili yazdigi arkadasinin da ismini verdim
e boşa bariBen en kucuk aldatmada cok acimasizim kocayi gozden cikarirsan yaparsin
Kiz bisey soyleyemedi sasirdi sadece maili yazdigi arkadasinin da ismini verdim
hiç de rezil olduğunu sanmıyorum hele ki kızın da o yönde niyeti varsa hoşuna gitmiştirNeden tuhaf ki amacim esimi rezil etmekti
ama anladığım kadarıyla eşin 'dibim düştü' yazmamış mailinde, iş yerindekilerin dibi düştü, sen burda olsan senin de dibin düşse' demiş ... kendini katmamış ama yine de eşinin içini tam olarak bilemem tabiKizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim
Kizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim
Kiz bisey soyleyemedi sasirdi sadece maili yazdigi arkadasinin da ismini verdim
Bizle kafa mı buluyorsunuz? Rezil etmişsiniz hem eşinizi hem kendinizi.Ben en kucuk aldatmada cok acimasizim kocayi gozden cikarirsan yaparsin
Neden tuhaf ki amacim esimi rezil etmekti