Kocam beni aldatmis sayilir mi lutfen yardim

Ya ben eve almadim maili gordukten sonra disarda arabada yatmis sonra annesine gitmis sonra kizi aradim boyle konusuyorlar sizinle ilgili dedim ismini de verdim esimin
naptın?canım sen iyi misin? insan kocasının adını verip böyle dedi der mi? hadi kızın da niyeti varsa ne yapacaksın?

Eşimi arkadaşına şurda güzel kızlar var derken yakaladım bi gün bi fuarda kucağımda da kızımız ama bi güzel haşladım çıkışta. Bu arada arkadaşı da nişanlı kız bi duysa. Hee biliyorum ki eşim bakmaz sadece dilindedir bilir ki baktığını yakalayım yada ileri gittiğini beni kaybedeceğini bilir. Öyle ki dönem dönem iş yerine ajanslardan mankenler bile gelir yabancı uyruklu ama bilirim bakmaz

İse gittiğinizde milletin kocasi sizin hakkinizda uff dibim düştü kizi sen de gor dese sorun yok mu yani?

Ben sokakta laf atan is yerinde calistigi arkadaslarina asilan adamlarin eşlerine o kadar aciyorum ki öyle asagilik biriyle ayni yastiga bas koyuyorlar ki.

Arkadasina dalga olsun diye yazmis yalana bak. Dalga geçecek konu mu bulamamis. Ki konuyu tekrar okuyun başka bir kadina dibi düşen adam var. Maşallah güzel kadin sahibine bagislasin dememiş.

kızgın yağ dökerim üzerine.
iş yerindeki kıza dibi düşecek ve bende bunu okuyacağım..
yemezler.

Cok fazla ve hersey ustune yemin ediyor arkadasiyla dalga gecmek icin ki o arkadasi bayanlara meyilli biliyorum o yuzden yazmis

Bakmayan olacağına inanmıyorum.
Kadınlarda erkeklere bakıyordur mutlaka. (İstisnaysanız bilemem)
Bakmaktan ilerisi olmaması için dikkat edin bundan sonra

O arkadasi da ayni isyerinde ama o sira yurtdisinda meraklansin istemis dogru olabilir mi

Cok fazla ve hersey ustune yemin ediyor arkadasiyla dalga gecmek icin ki o arkadasi bayanlara meyilli biliyorum o yuzden yazmis
Yaptim demeyecekti herhalde. İs arkadasina dibi düşen adam yalan yere yemin de eder.

İnanmak istiyorsanız inanin tabi uzatmayin daha fazla

Dibi dusmus, gorsen senin de dibin duser demis. Dibini dustugu yerden toplasin.

Salak sapan erkek goygoyu bence bu aldatmis filan sayılmaz. Yani adam Bişey yapmicak hiç te yapmamış ama cenesinde var bunuda erkeklik sayiyolar. Bişey yapmadığı için yakalanicagi bi durum yok o yüzden rahat, ama çene işleri ortaya çıkınca yine aynı şeye variliyor işte. Aldatmis filan sayılmaz ama duvardan duvara carpilmayida hak etmiş. O da Sayet aldatırsa neyle karsilasicagini görmesi acisindan

O arkadasi da ayni isyerinde ama o sira yurtdisinda meraklansin istemis dogru olabilir mi

Ya siz inanıyormusunuz bu saçmalıklara
resmen sizin zekanızla dalga geçiyor farkında mısınız
Diyelimki o yüzden yaptı ne gerek var elin karısı kızı sevgilisi hakkında böyle AHLAKSIZCA konuşmalara
bakmış işte bu kadar basit ve net aldatmaya meyilli ona göre dikkat et

aslında çok da mantıksız değil bu açıklama, arkadaşının da öyle şeylere meraklı olduğunu düşünürsek, onu alaya almak istemiş olabilir... ama sizin eşinize tepki göstermeniz iyi olmuş, bundan sonra ayağını denk alır ama keşke o kıza söylemeseydiniz bu durumu ..

Kizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…