- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
naptın?Ya ben eve almadim maili gordukten sonra disarda arabada yatmis sonra annesine gitmis sonra kizi aradim boyle konusuyorlar sizinle ilgili dedim ismini de verdim esimin
Ya ben eve almadim maili gordukten sonra disarda arabada yatmis sonra annesine gitmis sonra kizi aradim boyle konusuyorlar sizinle ilgili dedim ismini de verdim esimin
Söz konusu böyle erkekler olunca şiddete karşı değilim.
Lakin edep başka bir şey.
bence bu kadar fevri davranmayın. öfkeyle kalkan zararla oturur. arkadaşların da söylediği gibi bazen biz kadın olarak bile bakabiliyoruz, hatta maşallah çok güzel kız diye kendi aramızda konuştuğumuz bile oluyor. bir de eşinizin söylediği gibi biri ise arkadaşı, sırf gıcık etmek için bile söylemiştir, kız çirkin bile olsa.
Yaptim demeyecekti herhalde. İs arkadasina dibi düşen adam yalan yere yemin de eder.Cok fazla ve hersey ustune yemin ediyor arkadasiyla dalga gecmek icin ki o arkadasi bayanlara meyilli biliyorum o yuzden yazmis
Ya ben eve almadim maili gordukten sonra disarda arabada yatmis sonra annesine gitmis sonra kizi aradim boyle konusuyorlar sizinle ilgili dedim ismini de verdim esimin
O arkadasi da ayni isyerinde ama o sira yurtdisinda meraklansin istemis dogru olabilir mi
aslında çok da mantıksız değil bu açıklama, arkadaşının da öyle şeylere meraklı olduğunu düşünürsek, onu alaya almak istemiş olabilir... ama sizin eşinize tepki göstermeniz iyi olmuş, bundan sonra ayağını denk alır ama keşke o kıza söylemeseydiniz bu durumu ..O arkadasi da ayni isyerinde ama o sira yurtdisinda meraklansin istemis dogru olabilir mi
O arkadasi da ayni isyerinde ama o sira yurtdisinda meraklansin istemis dogru olabilir mi
evli adam öyle şakalar yapmaz canımO arkadasi da ayni isyerinde ama o sira yurtdisinda meraklansin istemis dogru olabilir mi