arkadaslar esimle 3 yillik evliyiz severek evlendim ben cok kiskancim o da oyle daha once hic kiz arkadasi olmamis kizlar teklif etmis kabul etmemis cok ilgisi olmamis cevresi oyle diyor ama bir gun isyeri maillerini okurken bir arkadasina bi kizdan bahsediyor isyerine yeni baslayan bi kizla ilgili keske sen de burda olsan da senin de dibin dusse diyor bu arkadasi bayanlarla biraz fazla ilgili daha once anlatmisti sizce kocamda kiza bakmis midir bakmadigina sadece cevresindekilerin ilgisini gorup arkadasiyla dalga gecmek icin yazdigina yemin etti sizcedogru mu
Yalan yav...Cok yemin etti hersey ustune sirf dalga gecmek icin yazmis bakmamis sizce dogru mudur benden baska birisine kadin gozuyle bakmamis vs yemin ediyor dogru mudur
Kızı görmeden emin olma...Cok yemin etti hersey ustune sirf dalga gecmek icin yazmis bakmamis sizce dogru mudur benden baska birisine kadin gozuyle bakmamis vs yemin ediyor dogru mudur
Yazık bu adamla is arkadasi olan kadınlara.arkadaslar esimle 3 yillik evliyiz severek evlendim ben cok kiskancim o da oyle daha once hic kiz arkadasi olmamis kizlar teklif etmis kabul etmemis cok ilgisi olmamis cevresi oyle diyor ama bir gun isyeri maillerini okurken bir arkadasina bi kizdan bahsediyor isyerine yeni baslayan bi kizla ilgili keske sen de burda olsan da senin de dibin dusse diyor bu arkadasi bayanlarla biraz fazla ilgili daha once anlatmisti sizce kocamda kiza bakmis midir bakmadigina sadece cevresindekilerin ilgisini gorup arkadasiyla dalga gecmek icin yazdigina yemin etti sizcedogru mu
Cok yemin etti hersey ustune sirf dalga gecmek icin yazmis bakmamis sizce dogru mudur benden baska birisine kadin gozuyle bakmamis vs yemin ediyor dogru mudur
aldatmak değil de ne kadar aşağılık bir adam olduğunu gösterirarkadaslar esimle 3 yillik evliyiz severek evlendim ben cok kiskancim o da oyle daha once hic kiz arkadasi olmamis kizlar teklif etmis kabul etmemis cok ilgisi olmamis cevresi oyle diyor ama bir gun isyeri maillerini okurken bir arkadasina bi kizdan bahsediyor isyerine yeni baslayan bi kizla ilgili keske sen de burda olsan da senin de dibin dusse diyor bu arkadasi bayanlarla biraz fazla ilgili daha once anlatmisti sizce kocamda kiza bakmis midir bakmadigina sadece cevresindekilerin ilgisini gorup arkadasiyla dalga gecmek icin yazdigina yemin etti sizcedogru mu
Bakmış. Boşanın.Ben baktiysa bosanirim
"Keske Sen de görsen dibin düşse" demis adam ya.
Esinizin dibi düşmüş kizi görünce....
Parmaklarini tek tek kirardim...