Kocam beni aldatmis sayilir mi lutfen yardim

arkadaslar esimle 3 yillik evliyiz severek evlendim ben cok kiskancim o da oyle daha once hic kiz arkadasi olmamis kizlar teklif etmis kabul etmemis cok ilgisi olmamis cevresi oyle diyor ama bir gun isyeri maillerini okurken bir arkadasina bi kizdan bahsediyor isyerine yeni baslayan bi kizla ilgili keske sen de burda olsan da senin de dibin dusse diyor bu arkadasi bayanlarla biraz fazla ilgili daha once anlatmisti sizce kocamda kiza bakmis midir bakmadigina sadece cevresindekilerin ilgisini gorup arkadasiyla dalga gecmek icin yazdigina yemin etti sizcedogru mu

aldatmıştır kesin.hatta kızda kocanız ona baksa da hemen işe girişsek diye düşünmüştür.sizde kadınsınız ayıp değil mi hemen böle düşüncelere kapılmak.

arkadaslar esimle 3 yillik evliyiz severek evlendim ben cok kiskancim o da oyle daha once hic kiz arkadasi olmamis kizlar teklif etmis kabul etmemis cok ilgisi olmamis cevresi oyle diyor ama bir gun isyeri maillerini okurken bir arkadasina bi kizdan bahsediyor isyerine yeni baslayan bi kizla ilgili keske sen de burda olsan da senin de dibin dusse diyor bu arkadasi bayanlarla biraz fazla ilgili daha once anlatmisti sizce kocamda kiza bakmis midir bakmadigina sadece cevresindekilerin ilgisini gorup arkadasiyla dalga gecmek icin yazdigina yemin etti sizcedogru mu
Yazık bu adamla is arkadasi olan kadınlara.

Cok yemin etti hersey ustune sirf dalga gecmek icin yazmis bakmamis sizce dogru mudur benden baska birisine kadin gozuyle bakmamis vs yemin ediyor dogru mudur

Biz nerden bilelim. Kalbini yarıp bakamayiz değil mi?
Ayrıca o ne iğrenç bi laf, dibim düştü.
Iyyyyyyy.

aldatmak değil de ne kadar aşağılık bir adam olduğunu gösterir:KK14:hay öyle adamın dibine ...

Bence eşinde kızı çok beğenmiş yoksa neden öyle bişey yazsın kafasını kır da görsün gününü erkek milleti değilmi köküne kibrit suyu

gozu dısarda esınızın bellıkı kendısı de bakmıs ama bakmadım dıyor buna ınanmak ıcın saf olmak gerek

Ya ben eve almadim maili gordukten sonra disarda arabada yatmis sonra annesine gitmis sonra kizi aradim boyle konusuyorlar sizinle ilgili dedim ismini de verdim esimin

Of ya keşke erkek olsaydım hala 100 yıl önceki yalanlara inanıyor kadınlar. Arkadaşım yazdı, benim değil bir arkadaşımın hesabı, arkadaşım baktı, arkadaşım konuştu, arkadaşımın sevgilisi...

bence bu kadar fevri davranmayın. öfkeyle kalkan zararla oturur. arkadaşların da söylediği gibi bazen biz kadın olarak bile bakabiliyoruz, hatta maşallah çok güzel kız diye kendi aramızda konuştuğumuz bile oluyor. bir de eşinizin söylediği gibi biri ise arkadaşı, sırf gıcık etmek için bile söylemiştir, kız çirkin bile olsa.

hm ben yanlış anlamışım maili eşiniz arkadaşına yazıyormuş.ben tam tersi diye düşünmüştüm.kocanız tam bir aşağılıkmış.

X