Kizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim
bu ne şaka mı?arkadaslar esimle 3 yillik evliyiz severek evlendim ben cok kiskancim o da oyle daha once hic kiz arkadasi olmamis kizlar teklif etmis kabul etmemis cok ilgisi olmamis cevresi oyle diyor ama bir gun isyeri maillerini okurken bir arkadasina bi kizdan bahsediyor isyerine yeni baslayan bi kizla ilgili keske sen de burda olsan da senin de dibin dusse diyor bu arkadasi bayanlarla biraz fazla ilgili daha once anlatmisti sizce kocamda kiza bakmis midir bakmadigina sadece cevresindekilerin ilgisini gorup arkadasiyla dalga gecmek icin yazdigina yemin etti sizcedogru mu
pirayı hatırlayamadımda linda - lorena karışımı birşey.pira senmisin kardeş..
pirayı hatırlayamadımda linda - lorena karışımı birşey.
hee evet zibidi bakmaz gülüm.sen de haklısın.Eşimi arkadaşına şurda güzel kızlar var derken yakaladım bi gün bi fuarda kucağımda da kızımız ama bi güzel haşladım çıkışta. Bu arada arkadaşı da nişanlıkız bi duysa. Hee biliyorum ki eşim bakmaz sadece dilindedir bilir ki baktığını yakalayım yada ileri gittiğini beni kaybedeceğini bilir. Öyle ki dönem dönem iş yerine ajanslardan mankenler bile gelir yabancı uyruklu ama bilirim bakmaz
arkadaslar esimle 3 yillik evliyiz severek evlendim ben cok kiskancim o da oyle daha once hic kiz arkadasi olmamis kizlar teklif etmis kabul etmemis cok ilgisi olmamis cevresi oyle diyor ama bir gun isyeri maillerini okurken bir arkadasina bi kizdan bahsediyor isyerine yeni baslayan bi kizla ilgili keske sen de burda olsan da senin de dibin dusse diyor bu arkadasi bayanlarla biraz fazla ilgili daha once anlatmisti sizce kocamda kiza bakmis midir bakmadigina sadece cevresindekilerin ilgisini gorup arkadasiyla dalga gecmek icin yazdigina yemin etti sizcedogru mu
Siz benim esime yaptiklarimi tahmin bile edemezsinizzaten bu konularda bazı kadınların tavrına hasta oluyorum
arar hiç tanımadığı belki de hiç suçu olmayan kadını arar rahatsız eder
kankasıyla bile kavga edeni duymuştum adamın ona sen iyi örnek olmuyorsun diye kkda
ama kocalara asla laf yok kesinlikle
adamların hiç bir suçu yok çevreleri kötü
Eşimi bilirim tanırım o anlamda dibi düşecek kadar bakmazhee evet zibidi bakmaz gülüm.sen de haklısın.
Bosverin arkadaslar herkes kendi dunyasinda istegi hayati yasar kapatiyorum konuyu daha fazla yazmayacagim