Kocam beni aldatmis sayilir mi lutfen yardim

şimdi konu devamını okudum sen çok pısırık bi kadınsın o kadar pısırıksınki hıncını tanımadığın bir hemcinsinden çıkarmaya çalışmışsın rezillik abidesisin sen kocanın kepazeliğini tanımadığın bi kadına yukleyemezsin ay sana ıyı konuşulmasın ya sen aşşağılanması gereken bi tipsin gerçekten yazık sana

Kizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim

bu ne demek yahu? yaptıgınız çok çirkin. Kadının ne suçu var şimdi? Durduk yere insanları huzursuz ediyorsunuz. Bence siz fazla takıntılısınız, ve eşinize laf söyletmemek için başkasına çok çirkince davranıyorsunuz. Her lafınızda eşim öyle değil böyle değil demişsiniz; madem öyle değil ne diye aldatmış mıdır diyorsunuz? Şimdi biz evet aldatmış desek, eşim asla öyle biri değil dersiniz. O kadını arayıp bu lafları söyleyerek kendinizi yeterince küçültmüşsünüz.

arkadaslar esimle 3 yillik evliyiz severek evlendim ben cok kiskancim o da oyle daha once hic kiz arkadasi olmamis kizlar teklif etmis kabul etmemis cok ilgisi olmamis cevresi oyle diyor ama bir gun isyeri maillerini okurken bir arkadasina bi kizdan bahsediyor isyerine yeni baslayan bi kizla ilgili keske sen de burda olsan da senin de dibin dusse diyor bu arkadasi bayanlarla biraz fazla ilgili daha once anlatmisti sizce kocamda kiza bakmis midir bakmadigina sadece cevresindekilerin ilgisini gorup arkadasiyla dalga gecmek icin yazdigina yemin etti sizcedogru mu
bu ne şaka mı?
kocanın evlenmeden önce bir kıza bakma olasılığı üzerine bir kıskançlık mı yaşıyorsun?:KK57::KK57:

Sizin yaptıklarınızın yarısını yapsam orta da acaba eşim beni aldattımı gibi düşünce olmazdı
Eşim beni onu işyerinde rezil ettiğim için boşardı kesin...

Gerçek olabileceğine inanmak ne kadar zor! Gerçekse eşinizin yaptığı çok çok ayıp, terbiyesizce.. İş arkadaşına yapılmış büyük saygısızlık.

Sizin yaptığınız ise eşinizinkinden daha büyük terbiyesizlik, ben böyle ahlaksız bi adamla evliyim, ama hoşuna da gidiyorsa al bu adam senin olsun ne demek.

Dünyayı kendi etrafınızda dönüyor sanıyorsunuz, çok yazık..

Eşimi arkadaşına şurda güzel kızlar var derken yakaladım bi gün bi fuarda kucağımda da kızımız ama bi güzel haşladım çıkışta. Bu arada arkadaşı da nişanlı :KK43: kız bi duysa. Hee biliyorum ki eşim bakmaz sadece dilindedir bilir ki baktığını yakalayım yada ileri gittiğini beni kaybedeceğini bilir. Öyle ki dönem dönem iş yerine ajanslardan mankenler bile gelir yabancı uyruklu ama bilirim bakmaz
hee evet zibidi bakmaz gülüm.sen de haklısın.

arkadaslar esimle 3 yillik evliyiz severek evlendim ben cok kiskancim o da oyle daha once hic kiz arkadasi olmamis kizlar teklif etmis kabul etmemis cok ilgisi olmamis cevresi oyle diyor ama bir gun isyeri maillerini okurken bir arkadasina bi kizdan bahsediyor isyerine yeni baslayan bi kizla ilgili keske sen de burda olsan da senin de dibin dusse diyor bu arkadasi bayanlarla biraz fazla ilgili daha once anlatmisti sizce kocamda kiza bakmis midir bakmadigina sadece cevresindekilerin ilgisini gorup arkadasiyla dalga gecmek icin yazdigina yemin etti sizcedogru mu

size gelip bi bayan var dibim düştü dicek hali yoktu.yeminide kendini savunmak için belliki.ama dikkat etmelisiniz belliki gözü dışarda

Arkadaslar cogu uye mevzuda adi gecen bayani aramami yadirgamis o sinirle aradim evet bayana esimin ismini verdim hakkinizda mail yaziyor arkadasiniza dedim amacim oncelikle esimi rezil etmek ikincisi bayanin kendisiyle ilgili kimlerin konustugundan haberdar etmekti belki yanlisti ama sinirlenip aradim sinirle begenirsen al de dedim dogru bu da yanlisti belki ama kriz aninda olabiliyo

Neyse arkadaslar yorumlar icin tesekkurler kotu yorumlar icin de sahibine aynen iade ediyorum

zaten bu konularda bazı kadınların tavrına hasta oluyorum :KK69:
arar hiç tanımadığı belki de hiç suçu olmayan kadını arar rahatsız eder
kankasıyla bile kavga edeni duymuştum adamın ona sen iyi örnek olmuyorsun diye kkda :KK23:
ama kocalara asla laf yok kesinlikle
adamların hiç bir suçu yok çevreleri kötü :KK70::KK70:

zaten bu konularda bazı kadınların tavrına hasta oluyorum :KK69:
arar hiç tanımadığı belki de hiç suçu olmayan kadını arar rahatsız eder
kankasıyla bile kavga edeni duymuştum adamın ona sen iyi örnek olmuyorsun diye kkda :KK23:
ama kocalara asla laf yok kesinlikle
adamların hiç bir suçu yok çevreleri kötü :KK70::KK70:
Siz benim esime yaptiklarimi tahmin bile edemezsiniz

Bosverin arkadaslar herkes kendi dunyasinda istegi hayati yasar kapatiyorum konuyu daha fazla yazmayacagim

X