Kocam beni aldatmis sayilir mi lutfen yardim

Eşinin genel tavrı önemli. Evli bir erkek olarak hoş olmamış tabi ama gerçekten dediği gibi olabilir. Böyle şeyleri sevmediğini söyle. Bir daha bu tip konuşmalar yapmasın.

Cok yemin etti hersey ustune sirf dalga gecmek icin yazmis bakmamis sizce dogru mudur benden baska birisine kadin gozuyle bakmamis vs yemin ediyor dogru mudur
sence doğru mudur
üzgünüm ama %90 nının ne niyetle baktığını biliyoruz evli bekar fark etmez

Hiç bi adam yaptım demez, hoş bir durum olmamış tabi ama bende direkt aldatıp aldatmadığını düşünmesen iyi olur otur sen ' adam ' gibi konuş. Evliliğinize gölge düşmesin.

Aldatma sayılmaz ama hoş değil o gözle bakıp öyle ithamda bulunması.

Hayal dünyanız baya geniş, tebrikler. Zira böyle uçuk bir olayı normal bir insan yapamaz. Kızı aramak ne demek?? Neden bu kadar güzelsin de deseydiniz bari oldu olacak.Ben de kıskancımdır ama buna suyunu çıkarmak denir.

Hayal dünyanız baya geniş, tebrikler. Zira böyle uçuk bir olayı normal bir insan yapamaz. Kızı aramak ne demek?? Neden bu kadar güzelsin de deseydiniz bari oldu olacak.Ben de kıskancımdır ama buna suyunu çıkarmak denir.
:KK70::KK70: düşünsene
birileri sizi arıyor ve neden bu kadar güzelsin diye ateş püskürüyor :KK70:

:KK70::KK70: düşünsene
birileri sizi arıyor ve neden bu kadar güzelsin diye ateş püskürüyor :KK70:
:KK23::KK23:Buna benzer birkaç olay ben yaşamıştım da onun için çok sinirlendim.:KK62::KK62::KK62::KK62: Bazı bayanlar gerçekten çok ilginç.Ama bayanın bir tanesi tedavi görüyormuş zaten. Beni ne kadar üzmüştü ya. :KK61::KK61:

arkadaslar esimle 3 yillik evliyiz severek evlendim ben cok kiskancim o da oyle daha once hic kiz arkadasi olmamis kizlar teklif etmis kabul etmemis cok ilgisi olmamis cevresi oyle diyor ama bir gun isyeri maillerini okurken bir arkadasina bi kizdan bahsediyor isyerine yeni baslayan bi kizla ilgili keske sen de burda olsan da senin de dibin dusse diyor bu arkadasi bayanlarla biraz fazla ilgili daha once anlatmisti sizce kocamda kiza bakmis midir bakmadigina sadece cevresindekilerin ilgisini gorup arkadasiyla dalga gecmek icin yazdigina yemin etti sizcedogru mu
Benimki benim yanimda bakiyor gkzu kayiyor yani sahsen benimde kasli kuslu bi adam gördüğümde gozum kyiyor ama birbirimize asigiz o ayri bu kadar kiskanc olursan ilişkini zedelersin

:KK23::KK23:Buna benzer birkaç olay ben yaşamıştım da onun için çok sinirlendim.:KK62::KK62::KK62::KK62: Bazı bayanlar gerçekten çok ilginç.Ama bayanın bir tanesi tedavi görüyormuş zaten. Beni ne kadar üzmüştü ya. :KK61::KK61:
.nasıl ya ciddimisin?
neler yaptılar anlatsana?
açık açık söylediler ha ?

.nasıl ya ciddimisin?
neler yaptılar anlatsana?
açık açık söylediler ha ?

Bir tanesi ilk işyerimdeydi. Kız canımdan bezdirdi. Hergün ağlıyorum ama ben sinirden. En son artık ben dedim gidiyorum. Hayır sevgilisiyle selamlaşmıyorum bile o derece yani.Çocuk bir taraftan kızıyor biz arkadaş değil miyiz diye. Kız bir taraftan laf sokup duruyor.:KK53::KK53: Onun yüzünden işimden ayrıldım. En son giderken dedi. Ben sevgilimi değil seni kıskandım. Ama kız hergün taciz etti. Hakkımı helal etmiyorum ona. Sonrada patron onu işten çıkarmış.

Bir tanesi ilk işyerimdeydi. Kız canımdan bezdirdi. Hergün ağlıyorum ama ben sinirden. En son artık ben dedim gidiyorum. Hayır sevgilisiyle selamlaşmıyorum bile o derece yani.Çocuk bir taraftan kızıyor biz arkadaş değil miyiz diye. Kız bir taraftan laf sokup duruyor.:KK53::KK53: Onun yüzünden işimden ayrıldım. En son giderken dedi. Ben sevgilimi değil seni kıskandım. Ama kız hergün taciz etti. Hakkımı helal etmiyorum ona. Sonrada patron onu işten çıkarmış.
sevgiliden ziyade sana takıktı yani...
geçmiş olsun ne diyim...

Aldatmış sayılmaz bence sizde yakışıklı birini görün eşinizin yanında dibiniz düşsün odesirsiniz:KK53:

sevgiliden ziyade sana takıktı yani...
geçmiş olsun ne diyim...
Bir tane daha vardı. Tam bu konuluk. Şaka gibi ama kadın aradı telefonla. Polislik olduk.Polis bu manyak zaten.Kaçıncı oldu millete musallat oluyor dedi. Ama iğrenç bir şey yani. Kimse yaşamasın.

Bir tane daha vardı. Tam bu konuluk. Şaka gibi ama kadın aradı telefonla. Polislik olduk.Polis bu manyak zaten.Kaçıncı oldu millete musallat oluyor dedi. Ama iğrenç bir şey yani. Kimse yaşamasın.
:):):) ay gülünmezde şimdi ama elimde değil...ayarı kocalarına verseler keşke...

:):):) ay gülünmezde şimdi ama elimde değil...ayarı kocalarına verseler keşke...
:KK70::KK70::KK70: Bence çok komik. Gül yani. O zaman gülemiyorsun tabi ama şimdi dönüp bakınca çok komik.Yani konu sahibine de dediğim gibi hayal dünyaları baya geniş bu tarz kadınların. Başka açıklaması olamaz.

ya çok merak ediyorum acaba kocan senin maillerinde arkadaşına yazmış olduğun kııız bi adam var çok seksi gelip görmen lazım diye bir şey okusa sence ne yapar sana? ben kocanı tanımıyorm o yuzden bilemem ama sana soruyorum ne yapar nasıl tepki gösterir?

totosunun altına dinamit bağlar havaya uçururdum:KK6: şaka bi tarafa kavga çıkarırdım yani. aynı şeyi ben yapmiş olsam sen yakalasan tepkin ne olurdu derdim. ve kocanıza mi kalmiş çevresindekilerin ilgisini gözetmek. evli barklı adama bak! başka yapıcak işi yokmuş gibi töbe yaaa. ve ben o kızı göremeye kesin giderdim. şimide tavırlarımla rahtsız ederdim.:KK73:

X