Bu kısma inanılmazzz katılıyorum ya resmen içimden geçenleri yazmışsınız...(gerçi konu ilk açıldığında böyle düşünmüştüm,sonrası benim mantık sınırlarımı zorladı zira..)konu gerçek mi bilmem de ...aslında böyle erkeklere böyle kadın lazım ,en ufak sorunda eziyet edersek
belki toparlanırlar...
bu tür erkekler çok iğrenç...
aldatsa en azından aldattı der af edersiniz veya etmezseniz...yapılacak bellidir
ama böyle sinek küçük fakat mide bulandırır konuları çok havada kalıyor...
gitsen gidilmez,kalsan kalınmaz...
kızı araması başlı başına hataBu kısma inanılmazzz katılıyorum ya resmen içimden geçenleri yazmışsınız...(gerçi konu ilk açıldığında böyle düşünmüştüm,sonrası benim mantık sınırlarımı zorladı zira..)
Eğer yaptıysa helal olsun diyorum ben başkalarının aksine.
Böyle bir şeyi kız kıza konuşuyor olsalardı adam boşar hatta belki ağzını burnunu kırardı.
Biraz da erkekler psikolojik şiddet görsün. Sütten ağzı yandı ya herhalde yoğurdu üfleyerek yer artık...
Konu sahibi kizi aradiktan sonraki gelismeleri iyice anlatmadi mi?
Kiz ne demis o oyle deyince?
Aman zaten inandirici degil ne diye kafami yoracagim, puff
kime diyorsunuz, bize mi konu sahibine mi? ona göre cevap vereceğim (meraklı sımayli)Yaaaaa kızlaaaaar bukadar abartmayın, enerjinizi başka şeylere harcayın.
;-)
Yaaaaa kızlaaaaar bukadar abartmayın, enerjinizi başka şeylere harcayın.
;-)
Hoş geldinizYaaaaa kızlaaaaar bukadar abartmayın, enerjinizi başka şeylere harcayın.
;-)
O kızın yerinde olsam,malı birdaha görmem lazım,dişlerinide kontrol edeyim, beğenirsem fiyatta anlaşırız derdimKizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim
Ya bana yardim edin esim bana asik benden vazgecmez bundan eminim ama baskasina da bakamaz
Yaaaaa kızlaaaaar bukadar abartmayın, enerjinizi başka şeylere harcayın.
;-)
O kızın yerinde olsam,malı birdaha görmem lazım,dişlerinide kontrol edeyim, beğenirsem fiyatta anlaşırız derdim