- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
Dediginiz nerde yazıyor ki? İsterseniz siz de okuyun tekrar?
Kizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim
Ay hızımı alamadım. Siz de okuyun mümkünse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediginiz nerde yazıyor ki? İsterseniz siz de okuyun tekrar?
Kizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim
Yorum olarak mı yazmış bunu? Ondan mı göremedim ? Baş konu da yazmamismi?Ay hızımı alamadım. Siz de okuyun mümkünse.
kocanız ne yapar bilmiyorum ama ben olsam bu kadar olaydan sonra sizi boşardım, hem de tazminat davası açıp elinizde avucunuzda ne varsa çatır çatır alarak. giderim sonra da o sizden aldığım parayı barda pavyonda yer bütün sosyal medya hesaplarımda ibret-i alem olsun diye paylaşırdım.
Allah aşkına pencereyle kapıyı aynı anda açmayın kış günü cereyanda kalmışsınız belli ki. hadi bir aşk neymiş ne değilmiş öğrenin öyle gelin. sizinki aşk değil saplantı, kocanıza da hiç üzülmedim, onu rezil eden kaprisli bir kadınla evli kaldığına göre tencere kapak durumu söz konusu
ben kızın yerinde olsam, yok abla benim işim bitti arkadaşa devrettim derdim, yeminle
demek kız benim kadar şirret değilse...
hayır kocam çok iyidir al istersen ne demek? sen evli barklı adama bakarsın demek, nasıl ayıptır, nasıl bir laftır bu? sonra kız efendi çıkmasa birşey dese kesin kocamda gözü var, heee herkes de onların ağlak kocasını bekliyor zaten
3 yillik evli olduguna gore burada sozune inanman gereken bizler degil kocandir canim. Burada soylenenler senin sadece kafani karistirir. 3 yıldır taniyamadin mi ki kocani burada millete soruyorsun. Bence yapma kafani karistirma. Buyuk hir sorun olsa tamam zorda kalir akil istersin ama bu o kadar büyütülecek bir konu degil. İstisnasiz her erkek kiz muhabbeti yapar. Kendi aralarinda donen muhabbetleri duysan hic evlenmezsin demekki. Bu ilk defa olmussa ve oylesine bir saka okarak kalmissa buyutme bence. Ama daha onceden yakaladıgin aciklari varsa bilemem. Bu yur.muhabbetler yapan sadece senin kocan degil tum erkekler yapiyor. Ki biz bile kizlar arasinda yapariz yapmiyorum diyen yalan soyler. Vay be cocuga bak Allah neler yaratmislar fln donmedi mi hic laf arasinda :) ama ona karsi bir his beslediginden degil sadece bir anlik yorumdur bu. Ve bi arkdaşın da dedigi gibi belkide kiz cirkindir ve o da.arkadasini keklemistir. Sikmayin caninizi huzurunuzu bozdugunuza degmezarkadaslar esimle 3 yillik evliyiz severek evlendim ben cok kiskancim o da oyle daha once hic kiz arkadasi olmamis kizlar teklif etmis kabul etmemis cok ilgisi olmamis cevresi oyle diyor ama bir gun isyeri maillerini okurken bir arkadasina bi kizdan bahsediyor isyerine yeni baslayan bi kizla ilgili keske sen de burda olsan da senin de dibin dusse diyor bu arkadasi bayanlarla biraz fazla ilgili daha once anlatmisti sizce kocamda kiza bakmis midir bakmadigina sadece cevresindekilerin ilgisini gorup arkadasiyla dalga gecmek icin yazdigina yemin etti sizcedogru mu
Yorum olarak mı yazmış bunu? Ondan mı göremedim ? Baş konu da yazmamismi?
İki kez okudum ayol :)
Ah arkadaşım "konuyu tam okudunuz mu" demek yerineSiz konuyu tam olarak okudunuzmu
konu sahibi olaydan haberi bile olmaya kadınızı arayıp
kocam seni çok beğenmiş dibi düşmüş sende beğendiysen al tavsiye ederim demiş
Şapka çıkarıyorum müsaadenle.
Ben düzgün, işimde gücümde bi kadın olacağım. Sonra ortada hiçbir şey yokken, ben durumdan habersizken aynı iş yerinde çalıştığım adamın tekinin karısı olduğunu iddia eden biri beni arayacak: "Benim kocamın sana dibi düşmüş, arkandan böyle böyle diyor sen de çok beğeniyorsan al kendine benim adamı." diyecek.
O adamı işten kovdururum, o kadına da telefonda öyle bir senaryo yazarım ki aklı şaşar. "Merak etme canım, yakında beni alacak zaten. Ben kadınsam sen neymişssin öyle diyor bana. Gelir yakında boşanma celbi." diye kalbine indiririm onun orada. Kimin ne haddine böyle saçma ve yakışıksız bir ithamda bulunmak? Ben ne yapayım senin kocanı, herkes senin kocanın peşine düşecek kadar haysiyetsiz bir sen onurlu kadınsın çünkü. Sana tokat atana diğer yanağını uzat felsefesiyle yaşamıyorum ben. Kimse böyle bir durumda kendini savunmaya mecbur değil.
Bir de evli bir adam başka bir kadın için beğeni ifade edebilir mi edemez mi, ederse üslup nasıl olmalı mevzusu var tabi ama konu sahibesinin yazdıklarını okuduktan sonra hiç girmeyeceğim oraya vaktime yazık.
arkadaslar esimle 3 yillik evliyiz severek evlendim ben cok kiskancim o da oyle daha once hic kiz arkadasi olmamis kizlar teklif etmis kabul etmemis cok ilgisi olmamis cevresi oyle diyor ama bir gun isyeri maillerini okurken bir arkadasina bi kizdan bahsediyor isyerine yeni baslayan bi kizla ilgili keske sen de burda olsan da senin de dibin dusse diyor bu arkadasi bayanlarla biraz fazla ilgili daha once anlatmisti sizce kocamda kiza bakmis midir bakmadigina sadece cevresindekilerin ilgisini gorup arkadasiyla dalga gecmek icin yazdigina yemin etti sizcedogru mu
Ya ben eve almadim maili gordukten sonra disarda arabada yatmis sonra annesine gitmis sonra kizi aradim boyle konusuyorlar sizinle ilgili dedim ismini de verdim esimin
Siz benim ne yaptigima takilmayin bu adam baktiysa herseyi haketmezmi sizce bir de bana asikti guya ve cok namuslu diye bilirdim bir de esim sakacidir sizce dogru soyleme ihtimali yokmu
Ya arkadaslar ben de esime asiktim ve cok kiskancim anlayamazsiniz belki de davranislarimi
Ben de benimkine sordum, işyerinden bir kadını arayıp böyle böyle desem napardın diye.Eşime sordum
Aldatmamıştır, karşıdaki çapkın biriyse dalga geçmek için onun heveslenmesiyle eğlenmek için öyle yazmıştır dedi
Haliyle bi erkeğe sordum hemcinslerini daha iyi tanırlar