- 20 Ocak 2013
- 4.042
- 9.137
doğru kadın doğru erkeği inşa eder, diye bir laf var burada seni haksız görüyorum. adam kırk kere özür dilemiş. unutmamanız gereken bir şey var bir erkek azınca gözü döner ve her türlü muameleyi yapabilir. burada mantık, akıl filan çalışmaz. adamın tek derdi boşalmaktır. ama sen böyle yaparsan adam da seni yerden yere vurur kusura bakma. dün küçük oğlum çok hasta diye iftardan sonra hastaneye götürdüm. kocamda kızları yatırmak için evde kaldı. eve geldik. kocam oğlanı yatırdı. ben balkona gidip sigara yaktım. sonra oda geldi. telefonlar elimizde oyun oynuyoruz. hadi sevişelim dedim. wowww çok seksi oldu sen böyle deyince dedi. ki bizde de oruç munasebetiyle epeydir tık yoktu. ben hep erken uyuyordum. adam havalara zıpladı. arada erkeklere böyle davranmak lazım bence. sende uzatma. kocana güzel bir mesaj at. özlediysen gel beni al filan. akşam yemeğini dışarda yiyin. eve gelip deliler gibi sevişin. boşanma lafı kolay geliyor ama biraz ayrı kalınca çok özlersin. ama kocan o zamana kadar kendine bir sevgili bulur sen de sap gibi kalırsın.
Bu dehşet yorumun birde 7-8 beğeni toplaması? İğrenç gerçekten..
Erkek azınca hiç bi şeyi gözü görmez, tek derdi boşalmaktır, sen de böyle yaparsan adam da seni yerden yere vurur kusura bakma denmiş ve beğenilmiş allahım sen aklımı koru.
Kadın dediğin Şişme kadın mı, erkek her geldiğinde kabul etmek zorunda mı? Sizin birey olarak tercih hakkınız, evlenince imzayla sonmu buluyor? kadına ince yaklaşılsa, tahrik olsa zaten sevişir. Adam önce yanaşmayı öğrensin.
Kendi fantazilerini paylaşman da ayrı olay.