• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam babam gibi davranıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lavieenrose26

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Slm hanımlar. Uzatmadan direk konuya gireceğim. Kocam bana koca gibi değil de baba gibi davranıyor gibi hissediyorum. Bu durum beni aşırı rahatsız ediyor. Ne demek istediğimi birkaç somut örnekle açıklayayım.

1. Örneğin bazen eşime "yaramaz" mesajlar atmak istiyorum. Duştan çıkıp yarı çıplak bir foto attığımda bana söylediği şey "saçını kurut üşüme" 😒 yani gerçekten mi??? Bu normal olamaz öyle değil mi yoksa ben mi fazla libidoluyum😅

2. Daha bugün yine heyecanlandırmak ve akşamı iple çekmesini sağlamak için bir mesaj attım. Mesajda biraz yorgun olduğumu ama tek tesellimin akşam o gelince ...... Burayı sizin hayal gücünüze bırakıyorum 😅 olduğunu söyledim. Cevap şu : Demeeee, dinlen biraz kuzum.

Bu durum beni gerçekten sinirlendiriyor çünkü bir baba şefkatine ihtiyacım olsa bunu babamdan alırım. Ya da mesajın gelişi o şekilde olmaz. Sadece mesaj değil gerçekte de oluyor böyle tabi dans ederim utanır bakmaz. Bu durumda da ben kendimi kötü hissediyorum. Evlenmeden önce libidosu yüksek biriydi. Ayrıca cinsellik yaşadığımız zamanlarda kendi de istekli oluyor ancak benden bir adım geldiğinde böyle davranmasını anlamıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa bir erkeğin böyle yapması bir bana mı fazlaca anormal geliyr? 2018 yılında severek evlendik. Yaşlarımız genç ben 32 o 31 yaşında. Var mı benim gibi olan hatunlar???

EDIT: burada her şeyi yazmadığım için biraz yanlış anlaşılmış olduğumu düşünüyorum. O nedenle biraz daha açık yazacağım. Eşimin bu tarz konuşmalardan hoşlandığını biliyorum. Çünkü gerek evlenmeden önce ben pek yanıt vermesemde bu tarz mesajlaşma teşebbüsleri olmuştu gerekse 2 sene önce ücreti uygulamalar üzerinden başka kadınlarla sexting yaptığını öğrendim. Ücretli olmasını vurguluyorum ki ekonomik dar zamanlarimiz da oldu. Sonrasında bunun eskiden gelen bir bağımlılık olduğunu söyledi ve üzerine uzun tartışmalarımız oldu. Kendisi bağımlılık için psikoterapi aldı ve bunun üstesinden artık tamamen geldiğini söylüyor. Demem o ki sevmiyor değil o halde neden ben olunca böyle yapıyor. Beni karısı gibi değil de arkadaşı gibi mi seviyor. Madem bu kadar utangaç veya sevmiyor neden başka kadınlara karşı bnu yapabildi zamanında? Hemde yıllarca... Şimdi ben kendimi yeniden açabilmiş, yeniden kadınlığımı hissetmek isterken bunu bu şekilde esirgemesi bende acaba bu tarz hislerini yine başkasında mi gideriyor düşüncesini de doğuruyor. Ayrıca bu tarz konuşmaların hepsi de gündüz is zamanı olmuyor.

Son düzenleme:
Slm hanımlar. Uzatmadan direk konuya gireceğim. Kocam bana koca gibi değil de baba gibi davranıyor gibi hissediyorum. Bu durum beni aşırı rahatsız ediyor. Ne demek istediğimi birkaç somut örnekle açıklayayım.

1. Örneğin bazen eşime "yaramaz" mesajlar atmak istiyorum. Duştan çıkıp yarı çıplak bir foto attığımda bana söylediği şey "saçını kurut üşüme" 😒 yani gerçekten mi??? Bu normal olamaz öyle değil mi yoksa ben mi fazla libidoluyum😅

2. Daha bugün yine heyecanlandırmak ve akşamı iple çekmesini sağlamak için bir mesaj attım. Mesajda biraz yorgun olduğumu ama tek tesellimin akşam o gelince ...... Burayı sizin hayal gücünüze bırakıyorum 😅 olduğunu söyledim. Cevap şu : Demeeee, dinlen biraz kuzum.

Bu durum beni gerçekten sinirlendiriyor çünkü bir baba şefkatine ihtiyacım olsa bunu babamdan alırım. Ya da mesajın gelişi o şekilde olmaz. Sadece mesaj değil gerçekte de oluyor böyle tabi dans ederim utanır bakmaz. Bu durumda da ben kendimi kötü hissediyorum. Evlenmeden önce libidosu yüksek biriydi. Ayrıca cinsellik yaşadığımız zamanlarda kendi de istekli oluyor ancak benden bir adım geldiğinde böyle davranmasını anlamıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa bir erkeğin böyle yapması bir bana mı fazlaca anormal geliyr? 2018 yılında severek evlendik. Yaşlarımız genç ben 32 o 31 yaşında. Var mı benim gibi olan hatunlar???
Herkesin yapısı farklı belki biraz utangaç biri ama usutursun demek yerine iki güzel cümle de yazabilir.Daha geçen arkadaş anlattı özel iç çamaşırı almış eşi bakip dalga geçmiş

Belki basit şeyleri sevmiyordur adam. Şu yaptıklarınızı ben de eşime yapsam etkilenmez aksine libidosu dibe vurur. Hoşlandığı şeyler değil. Siz eşinizi tanımıyor, etkileneceği şeyleri bilmiyorsunuz sanki.
Onun istediği şeyleri yapıyorum aslında. Bu tarz şeylerden hoşlandığını da biliyorum. Ancak hoşlanmasa dahi bunu açıkça söylemek yerine böyle yapması çok saçma geliyor.
Böyle şeyleri yatak dışında konuşmayı sevmiyordur belki.
Ben ise konunun bana bakışı olduğunu düşünüyorum. Çünkü böyle şeyleri konuşmayı, yazismayi sevdiğini biliyorum.

Herkesin yapısı farklı belki biraz utangaç biri ama usutursun demek yerine iki güzel cümle de yazabilir.Daha geçen arkadaş anlattı özel iç çamaşırı almış eşi bakip dalga geçmiş
Dalga geçmek mi😒 çok fena

Belli ki hoşlanmıyo böyle şeylerden. Ben de hiç hoşlanmam. Karşımda biri dans etse güleceğim gelir. Ayrıca herkesin fikrine saygım sonsuz ama telefonda yarı çıplak foto olsun istemem. Çalınsa falan Allah korusun. Belki eşiniz de benim gibi düşünüyordur.
Tabii ki silebilir sonrasında. Ama sorun şu ki kendi benden istiyor. O zaman attığımda sorun yok ama ben kendiliğimden attiğimda hiç oralı olmuyor

Benim bir flörtüm vardı. Bir gün konuşuyoruz ama hiç sorun yok adam mesaide bile bana sürekli yazıyor falan meğer hastalıktan fena. Hastaneden foto attı mesai çıkışı rapor almış serum taktırmış. Ben nasıl telaşlandım bir de kızıyorum niye bana söylemedin ben sabahtan beri seni bunalttım eve gidince bana haber ver çorba içsen iyi gelir bir ılık duş al çok kalın giyinme şeklinde başladım öğütlere. Bak kız benim için nasıl endişelendi beni nasıl önemsiyor şeklinde düşünüyor sanarken bana dedi ki çok teşekkür ederim ilgine ve merak etmeni de anlıyorum fakat benim zaten bir annem var. Gayet de yeterli. Hoşlandığım insansın sen ve bunu söylemedim çünkü başımın çaresine bakabilirim. Ben senden şefkat merhametten ziyade aşk bekliyorum.

Ben o dönem bu lafa bozuldum çocuktum daha. Şimdi düşününce çok hak veremesem de anlıyorum. Bazı insanların sevgiyi ifade etme şekli daha şefkat dolu bazısınınki ihtiraslı tutkulu olur. Bazıları utangaçtır bazısı cüretkar. Dengeyi bulmak ve karşındakiyle uyum sağlamak lazım. Siz de bir gün karşınıza alıp ilgine, düşüncene çok teşekkür ederim utangaçlığını da anlıyorum ve saygı duyuyorum ama biz karı kocayız aramızda ayıp olamaz. Benim bir babam zaten var eşe ihtiyacım var minvalinde bir konuşma yapabilirsiniz.

Evlenmeden önce libidosu yüksek görünen erkekler evlenince 70 lik dedeye dönüyor bence 🙈
Nereden vardın bu kanıya diye sorarsanız bir dokunup bin ah isiritsiniz 🤣😁

Eşiniz hoşlansaydi başka tepkiler verirdi ama siz dans ederken dönüp bakmıyorsa çıplak fotoğrafınıza üşütme diye cevap veriyorsa demek ki hoşuna gitmiyor istemiyor. Niye çalişan adamı sürekli darlıyorsunuz cinsellik cinsellik diye :KK51:Erkekler diye akılları şeyinde gezmiyorlar ki.

Cevap yazanlar konu sahibini anlamamış bence. Konu sahibi içi kıpır kıpır aktif durağan olmayan bir kadın belki dişil enerjisi yüksektir. Ama kocasının ona amcaoğlu gibi takılması saçma bence. Biraz daha eşinin ruhunu okşayabilir diye düşünüyorum.

EDIT: burada her şeyi yazmadığım için biraz yanlış anlaşılmış olduğumu düşünüyorum. O nedenle biraz daha açık yazacağım. Eşimin bu tarz konuşmalardan hoşlandığını biliyorum. Çünkü gerek evlenmeden önce ben pek yanıt vermesemde bu tarz mesajlaşma teşebbüsleri olmuştu gerekse 2 sene önce ücreti uygulamalar üzerinden başka kadınlarla sexting yaptığını öğrendim. Ücretli olmasını vurguluyorum ki ekonomik dar zamanlarimiz da oldu. Sonrasında bunun eskiden gelen bir bağımlılık olduğunu söyledi ve üzerine uzun tartışmalarımız oldu. Kendisi bağımlılık için psikoterapi aldı ve bunun üstesinden artık tamamen geldiğini söylüyor. Demem o ki sevmiyor değil o halde neden ben olunca böyle yapıyor. Beni karısı gibi değil de arkadaşı gibi mi seviyor. Madem bu kadar utangaç veya sevmiyor neden başka kadınlara karşı bnu yapabildi zamanında? Hemde yıllarca... Şimdi ben kendimi yeniden açabilmiş, yeniden kadınlığımı hissetmek isterken bunu bu şekilde esirgemesi bende acaba bu tarz hislerini yine başkasında mi gideriyor düşüncesini de doğuruyor. Ayrıca bu tarz konuşmaların hepsi de gündüz is zamanı olmuyor.

O konuşmayı sadece dışarıdan kadınlarla yaparım, eşimle yapmayayım diye düşünüyor olabilir.
Sizce normal bir düşünce mi? Madem ikimiz de bunu meşru yollarla yani evlilik içinde yapabilecek insanlarız o halde neden illa başkası? Neyim ben rahibe fln mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X