kocam ailemi istemiyor

Anneme halâ gizli gizli gidiyorum..kolay kolay izin vermiyo.arnizda byle olan varmi acaba izin vermeme gibi lüksleri varmi

izin vermeme gibi bi luks malesefki var ama onceden iiyse bi anda bozulmasinin illa ki bi sebebi vardir. kimse cok sevdigi birine durduk yere tepki almaz ki. sorunun temeline inmek icin evvela aralarindaki problemi ogrenmeniz sart...

Ben annemle cok yakınoturuyorum
aramızda sızın gıbı bır sorunda yok sadece esım cok kuralcı bırı
mesela hafta sonu 3 cesıt yemek olsun der
bende sabahtan anneme gıderım hıc soylemem yemegımıde malzememı alır orada yaparım aksam ustu eve donerım bunları ona soylemem
sende boyle yapsan anlarmı?

kendi ailesiyle bağı olmadığı için ezik hissediyodur kendini üzüldüm açıkçası eşinin ruh haline

bir arkadaşımın eşide kıza babalar gününü kutlatmıyodu

benim babam öldü sen bana nispetmi yapıyosun diyomuş saçmalığa bak

Valla Allah yardımcınız olsun biz nekadar sorsakta birşeyler bu 8 sene ne olup bittiğini anlayamayız cnm...ama yinede ben anne ve babamızı görmek için eşten izin alma fikrine asla sıcak bakamam annem ve babama kurban olsun eşim kim onlardan daha önemli olabilir...

Anneme halâ gizli gizli gidiyorum..kolay kolay izin vermiyo.arnizda byle olan varmi acaba izin vermeme gibi lüksleri varmi
tabiki yok boyle bi luksu kimsenin
seninkininde yokdurda ilk zsamanlarda fazla ses edemedin herhalde kaçarak evlendigin için
bu saatden sonra bilmiyoirum geri adim atarmi
sana resmen ya ailen ya ben diyor,kim razi gelir buna Allahdandami korkmaz bu adam yaa

D
UOTE="fato00045, post: 41103812, member: 680997"]Tepkisi bana kizmak olur.onlar geldiginde odadan cikmaz kesinlikle[/QUOTE]
DuRuM cok ciddi ozmn cnm

Ben annemle cok yakınoturuyorum
aramızda sızın gıbı bır sorunda yok sadece esım cok kuralcı bırı
mesela hafta sonu 3 cesıt yemek olsun der
bende sabahtan anneme gıderım hıc soylemem yemegımıde malzememı alır orada yaparım aksam ustu eve donerım bunları ona soylemem
sende boyle yapsan anlarmı?
Ne guzel canim ya benim oyle bir luksum yok iste unku kYinvalidemle oturuyoruz herseyi yetistiriyo hemen

aile kavramını bilmediği için senin ailenide kabul etmiyor..bence zorlama bu konuda zamanla ailenin sevgisini hissedecektir..

X