Kocaeli'nde Önerebileceğiniz Endokrinoloji Uzmanı var mı?

dilber

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
6.067
3.552
448
Arkadaşlar kocaeli'nde bildiğiniz işinde uzman iyi bir endokrinoloji uzmanı varmı bana yardım edermisiniz ....

merhaba umuttepe araştırma hastanesinde endokrin bölümü var oraya gidebilirsin.arıyorsun randevu veriyorlar 2 ay sonrasına.eğer işin acilse özel muane sekreterliğinden randevu alıpta gidebilirsin bi iki gün içerisinde veriyorlar randevuyu geçmiş olsun

çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için umuttepeyi araştırma çok uzun sürdüğünden düşünmedim özelde iyi bir doktor arıyorum .yinede sağolun ilgilendiğiniz için....

bende henüz özel bir doktor bulamadım ama derince araştırma hastanesine endokronoloji bölümü açılmış oranın doktoruna gitmeyi düşünüyorum.

bende henüz özel bir doktor bulamadım ama derince araştırma hastanesine endokronoloji bölümü açılmış oranın doktoruna gitmeyi düşünüyorum.

teşekkür ederim bilginiz için bende bir soruştarayım derince hiç aklıma gelmemişti...

bende umuttepe ye gidiyorum endokrin dokotruna 4 ay oldu daha net bişey demediler her gittigimde tahlil veriyorum ama daha net bir cevap alamadım bu ay gittigimde doktorum birdaki aya son tahlillerini verdinmi kesin bişey dicez dediler çok araştırıyolar ve çok uzun sürüyo

belkı sorununuz hallolmustur ama yınde soylıyım : ızmıt merkezde muaynesı olan Prof.Dr. Berrın Çetinarslan .. babamın doktoru . umuttepe hastanesı evet uzun arastıyor ama brrın hanımın hastası olarak gıttıınız zaman işer degısıyor :)

Allah razı olsunn ondan . babamı yenıden hayata dondurmustu

merhaba internet randevu sisteminden derince devlet hastanesine baktım henüz endokrinoloji bölümü yok randevu sisteminde siz gittiniz mi merak ettim eğer gittiyseniz bilgi verebilirmisiniz randevu nasıl alınıyor. ben darıca da oturuyorum ordan gidicem.

derincede endokrin yok ,önceden emel hanım vardı ,tayini çıktı gitti ...MHRS... burada randevu al yerini tıklıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…