Kına Gecesi Kocaelinde Kına Kıyafeti

hom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
1.541
0
0
Kocaeli
Kızlar kocaelinde kına kıyafeti satan yer biliyormusunuz acaba?

kına kıyafeti bulamadım bir türlü öyle danışabileceğim kimsede yok bende sizlerden yardım almak istedim lütfen bilen varsa bana yardımcı olabilirmi?

bende kocaeliliyim normalde ama 8 senedir antalyadayım izmiti unuttum anlayacağın ailem izmitte kasımda benim de kınam ve düğünüm izmitte olucak ben kiralıcam istersen sen de kirala ben ailemden satın alabileceğin yerleri öğrenip sana yardımcı olmaya çalışırım

çok sağol canım cevap verdiğin için :)

bu konuyu açtıktan 2 gün sonra çaşıda baya bi dolaşarak bindallımı aldım :)

sen izmitin neresindensin tam olarak..ben tam merkezdeyim..

akça caminin oralarda dükkanlarda varmış kına kıyafetleri...hem satın alabiliyorsun hemde kiralayabiliyorsun...

çok begendim bir tanesini aldık hemde gayet uyguna aldım 80 tlye... kiralaması dahada uygun canım haberin olsun

bende yardımcı olabilirim sana her konuda bu arada

bende orada oturuyorum biraz daha yukarıda ama kertik çeşmesinin üstünde yazın o bayır çık çık bitmiyo valla sevindim hemen almana resmini koyarsın artık
şimdiden allah mesut etsin güle güle mutlulukla giymen dileğiyle...

teşekkür ediyorum canım çok sağol...koyarım inşallah bir gün cekip..

bu arada gelinliğini ne yaptın aldın mı yoksa diktiriyo musun?

gelinliğimi aldım canım aysiradan aldım :) sen ne yaptın...

ben burda (antalya da diktiriyorum) gelinlik yardım bölümüne konu açmıştım ordan bakabilirsin cnm benim

izmite evlenicen sanırım nerede oturucaksın?

ben de izmit'te ikamet ediyorum buralıyım da zaten 5ay önce evlendim fakat ben istanbuldan aldım bindallımı buraya nazaran uygundu.alternatifte çok orda model olarak zaten araştırma yapıp gitmiştim bulup geldim

ben burda (antalya da diktiriyorum) gelinlik yardım bölümüne konu açmıştım ordan bakabilirsin cnm benim

izmite evlenicen sanırım nerede oturucaksın?

nişanlım ankaralı ama evet canım izmite evlenicem...yine merkezde oturucam annemlere çok yakındayım :)

tamam bakıyorum gelinliğine

ben de izmit'te ikamet ediyorum buralıyım da zaten 5ay önce evlendim fakat ben istanbuldan aldım bindallımı buraya nazaran uygundu.alternatifte çok orda model olarak zaten araştırma yapıp gitmiştim bulup geldim

merhaba canım... ne güzel araştırma yapmışsın vede aradıgını bulmuşsun... bende çok araştırma yaparım genelde ama istanbula gidip bulamamaktan korktum açıkçası

senin bindallın nasıl model varmı elinde resim.. ve ne kadara almıştın sen

merhaba ya evet ben çok kararsız biriyim ve de daa iisi var mı gibi düşüncelerden sıyrılmak adına geniş çaplı bi araştırma yaptım herşeyimle ilgili nette.bindallım kaftan modeli şalvarlı.pc'de resim yok ama nette bitane var benimkinin pembesi Eki Görüntüle 198788
benim ki de bunun modeli bordosuydu yani kırmızı ama kötü kırmızı değil koyu böle bordo gibi.kaftanım,terlikleri,kına eldiveni ve yüz örtüsü 150'ye almıştık.fes almadım ben saçıma melek tacı gibi böle bordo çiçeklerden taç yaptık onu takmıştım.ya tereddüt etmedim ne bilim çok fazla var çünkü kostümcüler orda.

güzelmiş canım seninkide benimkide böyle şalvarlı değilde bunun elbise tipi olanı..borda renginde.. bende toplam hepsini 170e hallettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…