Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kocaeliliyim normalde ama 8 senedir antalyadayım izmiti unuttum anlayacağın ailem izmitte kasımda benim de kınam ve düğünüm izmitte olucak ben kiralıcam istersen sen de kirala ben ailemden satın alabileceğin yerleri öğrenip sana yardımcı olmaya çalışırım![]()
bende orada oturuyorum biraz daha yukarıda ama kertik çeşmesinin üstündeyazın o bayır çık çık bitmiyo valla sevindim hemen almana resmini koyarsın artık
![]()
şimdiden allah mesut etsin güle güle mutlulukla giymen dileğiyle...
bu arada gelinliğini ne yaptın aldın mı yoksa diktiriyo musun?
ben burda (antalya da diktiriyorum) gelinlik yardım bölümüne konu açmıştım ordan bakabilirsin cnm benim
izmite evlenicen sanırım nerede oturucaksın?
ben de izmit'te ikamet ediyorum buralıyım da zaten5ay önce evlendim fakat ben istanbuldan aldım bindallımı buraya nazaran uygundu.alternatifte çok orda model olarak zaten araştırma yapıp gitmiştim bulup geldim
![]()
merhabaya evet ben çok kararsız biriyim ve de daa iisi var mı gibi düşüncelerden sıyrılmak adına geniş çaplı bi araştırma yaptım herşeyimle ilgili nette.bindallım kaftan modeli şalvarlı.pc'de resim yok ama nette bitane var benimkinin pembesi Eki Görüntüle 198788
benim ki de bunun modeli bordosuydu yani kırmızı ama kötü kırmızı değil koyu böle bordo gibi.kaftanım,terlikleri,kına eldiveni ve yüz örtüsü 150'ye almıştık.fes almadım ben saçıma melek tacı gibi böle bordo çiçeklerden taç yaptık onu takmıştım.ya tereddüt etmedim ne bilim çok fazla var çünkü kostümcüler orda.