Kocaelinde kadın Doğum uzmanı tavsiyesi olanlar

sevgii20

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
1.279
1.114
133
Arkadaşlar merhaba.kocaeli derincede yaşıyorum 16 haftalık hamileyim.düzgün bi doktor bulamadım.hem fiyatı uygun olan hemde memnun olduğunuz doktorlar var mı

Kocaeli Tıp Merkezi Hilal Bayram’ı çok methediyorlar, ben bizzat gittim ama hamile kalamadım 1 senedir, rutin muayeneye gitmiştim, memnun kaldım, Nuri beye gittim akademide memnun kalmadım, hatta boş gebelik yaşadım onda kürtajımı da yaptıkendisi, tavırlarından memnun kalmadım.

Kocaeli Tıp Merkezi Hilal Bayram’ı çok methediyorlar, ben bizzat gittim ama hamile kalamadım 1 senedir, rutin muayeneye gitmiştim, memnun kaldım, Nuri beye gittim akademide memnun kalmadım, hatta boş gebelik yaşadım onda kürtajımı da yaptıkendisi, tavırlarından memnun kalmadım.
Nuri beyi bende çok duydum ama biraz pahalı diye biliyorum..tıp merkezinin fiyatları ne kadar acaba?

Bende Marmara hastanesinde özlem hanıma gidiyorum ama pek sevemedim kendisini..o yüzden doktor araştırıyorum

Ben hamile kalamadım kürtajdan sonra, çikolata kistim var, muayene için bu kez de arzu hanım a gidicem akademide, her doktoru deniyorum 😔

Ben hamile kalamadım kürtajdan sonra, çikolata kistim var, muayene için bu kez de arzu hanım a gidicem akademide, her doktoru deniyorum 😔
Kaç senelik evlisin? Tüp bebek düşünmüyor musun..ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım..6 yolluk evliyim

Kaç senelik evlisin? Tüp bebek düşünmüyor musun..ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım..6 yolluk evliyim

Eşim kesinlikle istemiyor tüp bebek. 5 senelik evliyim ama korundum ilk iki sene, sonra 6 ayda hamile kaldım ama boş gebelikmiş, şimdi 1 senedir olmuyor deniyoruz

Eşim kesinlikle istemiyor tüp bebek. 5 senelik evliyim ama korundum ilk iki sene, sonra 6 ayda hamile kaldım ama boş gebelikmiş, şimdi 1 senedir olmuyor deniyoruz
Siz bilirsiniz tabi ama olmayınca ne yapacaksınız tüp bebek deneyeceksiniz mecbur..belki bizde beklesek olurdu ama yaş geçiyor beklemek istemedik.bi tane olsun diğeri kendiliğinden gelir inşallah diye düşündük.her şey nasip kısmet..

Back
X