• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaelili kızlar makus talihi birlikte yenelim!

rutiiin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
44
1
36
Kocaeli
benim gibi evde oturup ne iş yapsam diye kafayı çizen şehrimin kızları,
hadi birlikte düşünelim, iş fikirlerimizi,girişimlerimzi,deneyimlerimizi paylaşalım.
ortak bişeyler yapalım. aklımda onlarca tilki dolaşıyo,ama şu internet işlerine falan hiç güvenmiyorum.birlikte yapacak bişeyler bulabiliriz. bakın istanbullu kızlar beraber dükkan açmaya bile niyetlenmişler. biz de korkmadan biraz geniş düşünürsek bişeyler yapabiliriz. sırf kaadın olduğu için girişimciye teşvik veren bir sürü yer var. azıcık cesaretlendirelim mi birbirimizi...

Kocaeli'de büyük bir yapı grubunda çalışmak isteyen varsa özel mesaj ile msnini göndersin.
Webmaster varsa oda göndersin acil eleman ihtiyacı olan bir firma var Kocaeli'de.

ama "aclya" kimse gelmiyo ki!

Evet :gitme:

Bu arada Kocaeli'de ki bayanlar eğer çalışmak zorunda kalıp çocğuyla ilgilenemeyen ve kimseye bırakacak durumda olamayan anneler varsa bebeklerinize bakımda yardımcı olabilirim.Etrafınızda böyle bir bayan varsa haber verebilirsiniz.Ben öğrenciyim Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Yüksekolunda Hemşirelik bölümü 3.sınıftayım.Hatta 4 e geçmeye çok az kaldı:).İsterseniz güvence sağlama açısından öğrenci belgemi vs. hertürlü belge gösterebilirim.Yapacak pek bir işim yok okuldan kalan zamanlarda genelde evde yalnızım özellikle okul tatile girdikten sonra(1 ay sonra) yanlız kalacağım.Çok çok makul bir ücret karşılığında (mesela haftada 25lira)küçük bebeklerde dahil olmak üzere hertürlü çocuğa evimde bakabilirim.Eğer sizinde durumunuz çok kötüyse ve aldığınız maaş yanlızca kendinize yetecekse onu da almam.Benim için önemli olan bebeklerle bir arada olabilmek.Bebek ve çocuk psikolojisi , beslenmesi vs hertürlü dersi gördük ayrıca çocuk bölümündeki stajımı da başarı ile tamamladım. Eğer ilgilenen olursa özel mesaj atabilir.

böyle bildiğiniz anladığınız bir sektör falan var mı şöyle yapsak ne iyi olur diyeceğiniz bir şey. Aslında bnim aklımda dışarıdan toptan giyim ürünleri getirtmek var ama burda nasıl satıcaz dükkan açma işi bizi aşar çok riskli ve masraflı olur. nerde satarız bilmiyorum hiç, var mı fikriniz?

Back