• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaelide silikon taktıranlar var mı acaba ?

melikeeec

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
162
1
0
Kocaeli
merhaba bayanlar kocaelide bu ameliyatı olup memnun olan yada olmayan var mı :) özel yada devlet hiç fark etmez araştırma yaptım ama doktorlar hakkında bir yorum bulamadım açıkcası yoksa mecburen istanbul yollarına dökülücem :)

merhaba bayanlar kocaelide bu ameliyatı olup memnun olan yada olmayan var mı :) özel yada devlet hiç fark etmez araştırma yaptım ama doktorlar hakkında bir yorum bulamadım açıkcası yoksa mecburen istanbul yollarına dökülücem :)

slm..5 ay önce akademi hastanesinde dr.yasin ünal a meme büyütme ameliyatı oldum.geçmişten ayşegül41 meme büyütme konusundan merak ettiklerin varsa bakabilirsin.. sevgiler..

mrh canım bende kocaelindeyim bende düşünüyorum muayeneye devlet hast ali kılıç (seka) gittim sadece iccime sinmedi :50: diğerlerinide bilmiyorum cok fazla üniversiteye bakabilirsin arastırmalarını bizimle de paylasırsan sevinirim :54:

mrh canım bende kocaelindeyim bende düşünüyorum muayeneye devlet hast ali kılıç (seka) gittim sadece iccime sinmedi :50: diğerlerinide bilmiyorum cok fazla üniversiteye bakabilirsin arastırmalarını bizimle de paylasırsan sevinirim :54:

canım ben zaten hemen olamam da bir bilgi olsun diyodum. Aysegül41 arkadaş akademi de olmuş ama ben akademiye güvenmediğimden anestezi doktoruna falan orayı eliyorum baştan. konak hastanesinin muayene ücreti bile 100 lira demişti. üniversitede olmak istemem asistan dolu zaten :S

ameliyat sonrası ilgi ve alaka bekliyorsanız doktordan, üniversite hastanesinin doktorlarını tavsiye etmem. çünkü kişi gidip görünürse bakıyorlar. göğüs büyüten arkadaşım hiç de memnun kalmadığını belirtiyordu.. iki göğüs arasında asimetri sorunu vardı, ameliyat oldu yine aynı sorun var. ha, memnun mu çook memnun 90'lık göğüslerinden. silikonlu mu değil mi belli olmuyor. ameliyat öncesi 80 beden süngerli sütyen takıyordu, şimdilerde 90 beden dolgusuz sütyenlerle gerine gerine dolanıyor aramızda.

canım ben zaten hemen olamam da bir bilgi olsun diyodum. Aysegül41 arkadaş akademi de olmuş ama ben akademiye güvenmediğimden anestezi doktoruna falan orayı eliyorum baştan. konak hastanesinin muayene ücreti bile 100 lira demişti. üniversitede olmak istemem asistan dolu zaten :S

mrh tatlım ben dogumumu akademide yaptım doktorum ve hastaneden memnundum sezeryan spinal anestezi olmustum anestezi erkekti ve gayet iyi davranmıstı daha sonrada 2 yıl oluyor sorun yasamadım sen neden güvenmiyorsun ayrıca üniversite hastanessinde büyütme ameliyatı ücreti ne kadar acaba bir bilgisi olan varmı :26:

mrh tatlım ben dogumumu akademide yaptım doktorum ve hastaneden memnundum sezeryan spinal anestezi olmustum anestezi erkekti ve gayet iyi davranmıstı daha sonrada 2 yıl oluyor sorun yasamadım sen neden güvenmiyorsun ayrıca üniversite hastanessinde büyütme ameliyatı ücreti ne kadar acaba bir bilgisi olan varmı :26:

aynen cnm ben de sezeryan ameliyatımı orda oldum,yine küçük bi operasyon için acı çekmek istemediğimden yine narkoz almıştım.yani 3 kez akademide narkoz aldım.ve allaha şükür iyiyim..belki çevresinden birşeyler duyup güvenemiyor olabilir arkadaş.bu da normal diye düşünüyorum.memnuniyet meselesi sonuçta..

Son düzenleme:

2 yıl önce orda doğum yapan bi tanıdığımız çok sorun yaşadı doktor hatası yüzünden, bir başkası anestezide problem yaşadı. O yüzden güvenemiyorum . Ben başka sebeplerle konakda oldum 4 kere ameliyat hiç sorun yaşamadım ama kimisi de konakdan memnun değil :) üniversite de hiçbi zaman düşünmem zaten olsa olsa ünibele giderim en fazla ordaki hocaların özeli ya orasıda üniversitede en ağır ameiyatda bile asistanlara bırakıyolar, hatta işlemi asistanlar yapıyo hocalar ya başlarında oluyo yada telefon mu ne ediyomuş sonrasında zaten ilgi yok dedi kaç kişi bana bi doktorda söylemişti bunu :34: ünide ne kadar bilmiyorum açıkcası.

akademi hastanesini ve üniversiteyi baştan elemişsiniz..ya çok memnun olduğunuz konakta olacaksınız (ki hasan beye kuzenim ameliyat oldu ve çok memnun)yada dediğiniz gibi istanbul yollarına döküleceksiniz sanırım.çok fazla secenek yok çünkü izmitte..

ameliyat önemli bir konu. istanbul var yanıbaşınızda. ulaşım da zor değil. oradaki dr ları araştırın derim. okuyabildiğiniz kadar forum okuyun. internette de bir sürü bilgi var. gerekirse dr lara mail atın. her şeyden haberdar olun, öyle karar verin. inşallah hepimiz sıkıntısız atlatırız bu dönemi... bir gelse... :26:

izmitte acıbadem hastanesinde abdullah bey var bir de benim bildiğim.fiyat sorun değil derseniz orayıda düşünebilirsiniz..arkadaşında dediği gibi istanbul yanıbaşımızda.zaman probleminiz yoksa ordanda araştırılabilir tabi.allah gönlünüze göre verir inşallah.

ben araştırmalarım sonucu dual plan olursa olmak istiyorum. Konakdaki hasan bey tek bir yöntem uyguluyomuş sanırım orda muayene ücreti bile 1 yıl önce 100 liraydı estetik için ameliyatı kaçadır kimbilir. Ona o parayı verene kadar istanbulda iyi bir doktoru yeğlerim tabi de benim narkoz sıkıntım var düşündüren o. neyse henüz zamanım var bakalım nasıl olucak. acıbademdeki doktorla ilgili de hastayla doğru düzgün ilgilenmiyo diye bir yorum yapmıştı burdan bir arkadaş. o kadar parayı bayılıyosun bide yüzüne bakan yok kavga ederim doktorla o halde :60:

ben araştırmalarım sonucu dual plan olursa olmak istiyorum. Konakdaki hasan bey tek bir yöntem uyguluyomuş sanırım orda muayene ücreti bile 1 yıl önce 100 liraydı estetik için ameliyatı kaçadır kimbilir. Ona o parayı verene kadar istanbulda iyi bir doktoru yeğlerim tabi de benim narkoz sıkıntım var düşündüren o. neyse henüz zamanım var bakalım nasıl olucak. acıbademdeki doktorla ilgili de hastayla doğru düzgün ilgilenmiyo diye bir yorum yapmıştı burdan bir arkadaş. o kadar parayı bayılıyosun bide yüzüne bakan yok kavga ederim doktorla o halde :60:

konakta plastik cerrahi bölümü sgk ile anlaşmalı idi 5 ay önce.ben 35 lira gibi bişey ödedim muayene için.meme büyütme ameliyatı 4.000 lira.akademide de aynı fiyat.acıbadem çok emin değilim ama 6.000-6.500 diye biliyorum.aynen o kadar parayı vericen bide ilgi sıfır olacak..o fiyata istanbulda tanınmış plastik cerrahlara yaptırılır ameliyat.en azından insanın kafası rahat olur.

bayanlar konuyu güncellemek istiyorum, kocaelide meme büyütme ameliyatı olan var mı,
herkes istanbula mı gidiyor?

Back
X