• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli'de KPSS kursu tavsiyeleri

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
358
arkadaşlar bu yıl kpss kursuna yazılmak istiyorum..kocaelide bildiğiniz hem uygun fiyata hem de iyi olan bir kurs varmı..bu arada kurs fiyatlarına sanırım zam gelmiş ya..geçen yıl yiğenim adım kpss kursuna 700 e gitti bu yıl aynı kurs 1200 olmuş..murat dershaneleriyle de konuştum o da 1200 diyor..başka bir ilde arkadaşım 700 e gidiyor..burada neden bukadar fiyat farkı var..bildiğiniz kurs varmı kızlar ya artık başlamak istiyorum..evde çalışamıyorum ben ya..geçen yılevde hazırlandım 80 aldım..kursla belki daha iyi başarımım..zaten matematik sorunum yok..tek sorunum sözel ve genel kültür =(

Fem yeni bir şube açtı . Sadece KPSS adayları için açılan valiliğin yanında yeni cumanın karşısında bir yer . giden arkadaşlarım var çok iyi diyorlar...fakat yer bulamayabilirsin yine de sor. turkbayragi

ben yedi iklime gidiyorm 1000 tl çoçuk ilgi hastanesinin karşısında sadece kpss üzerine

bugün feme gittim ilk ama boşyer kalmamış oysaki fiyatıda çok uygundu ama yer kalmamış ya yeni sınıfta açamıyorlarmış..oradan da dersiuma baktım hemen yanındaydı zaten sanırım orası olucak..şubat gibi yeni sınıf açılacakmış...
şuan için orasını düşünüyorum ama birde yedi iklimle gidip konuşucam ..
teşekkür ederim kızlar..

merhaba uzun zaman olmuş gerçi ama memnun kaldınmı o dersaneden bende kocaelide dersane arıyorumda

hayır canım hiç ama hiç memnun kalmadım kesinlikle tavsiye etmiyorum sadece ben değil sınıftaki tüm arkadaşlar aynı düşüncede hakkında yazılacak çok şey var aklıma geldikçe sinir oluyorum

Dersiumdu maalesef evet... yedi iklime giden arkadaşım oldukça memnundu.. Ama pek araştırmadım nasıl olduğu konusunda pek bilgim yok..Ama genel olarak başırılı olduğunu duymuştum..

Back