Kocaelide kadin dogum doktoru önerisi

aysenurarimbeg

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
9
1
26
Merhabalar 12 haftalık hamileyim Kocaeli'de ikamet ediyorum Fakat henüz istediğim gibi bir doktor bulamadım daha öncesinde Medar hastanesinde Eda Hanım'a ve Medical Park'ta Gizem başbay'a gittim ama ikisi de çok İçime sinmedi açıkçası. Tüketilmesi gereken ve sakıncalı seyleri hep kendim arastirdim kimse söylemedi uyarmadı.Son zamanlardaki yeni doğançetesi olayları da açıkçası beni çok korkutuyor kimseye güvenim kalmadı ve bu vakalar Medikal Park'ta da çıkmış. Sorduğum sorulara ukalalık yapmadan cevap verecek beni dinleyecek bir doktor arıyorum birçok testin ve aşının yapılıp yapılmaması konusunda da kararsızım , Araştırma halindeyim bu soruları sorduğum zaman çok biliyorsan gelme tavrına bürünüyorlar.

Ayrıca normal doğum istiyorum. Uğrasmak istemeyip keyfine göre sezeryana alacak bir doktor da istemiyorum. Sağlık açısından bir sorun olmadıkça Normal doğumu destekleyen ve bu noktada kararlı ilerleyecek aynı zamanda gerekli olmadıkça gereksiz test ve işlemleri yapmaktan kaçınan bir doktor arayışındayım.Aklimdaki isimler;

MP Ünal turkay; çok yoğun, randevu bulamadım, bir de kadın doktor olursa daha rahat ederim sanırım.

MP Ümit Aydin; çok övülüyor, fakat randevuları dolu birkaç yorumda da çok dolu olduğu için sıkıntılı anlarda hastası ile ilgilenmediğini ve acile git diye baştan savdığını okumuştum yoğunluktan ilgilenmezse diye kararsızım,

Lütfiye ünlü; bu hafta sonu özel muayenehanesine gideceğim ve deneyeceğim yorumlar iyi

Reyhan Arpacı; hakkında pek fazla yorum bulamadım ama mevcut yorumlar iyi güler yüzlü bir doktora benziyor diğer 3 doktordan memnun kalamazsam son çare olarak deneyebilirim

Kıymetli görüş ve deneyimlerinizi bekliyorum hanımlar

Bende mp de mine atlı hocaya gitmiştim, çok iyi bi hoca biz memnun kalmıştık. Tabi bizim kısa sürdü hikayemiz. Kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. Mine hoca sagolsun çok güzel ilgilenmisti. Gebze medical parkta

Özeller hakkında bilgim yok Sakaryada yaşıyorum. Ama kocaeli şehir hastanesinde Emine Bihter Gündoğdu var. Ona gidiyorum ayda 1.. devletle beraberinde yürütmek isterseniz eğer harika bir doktor. Naif ve tatlı dili yumuşaklığı sanki özele gidiyorum sanırsınız şiddetle tavsiye ederim

Bende mp de mine atlı hocaya gitmiştim, çok iyi bi hoca biz memnun kalmıştık. Tabi bizim kısa sürdü hikayemiz. Kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. Mine hoca sagolsun çok güzel ilgilenmisti. Gebze medical parkta
Allah rahmet eylesin, nice güzel evlatlarınız olsun. Teşekkürler görüş için

Özeller hakkında bilgim yok Sakaryada yaşıyorum. Ama kocaeli şehir hastanesinde Emine Bihter Gündoğdu var. Ona gidiyorum ayda 1.. devletle beraberinde yürütmek isterseniz eğer harika bir doktor. Naif ve tatlı dili yumuşaklığı sanki özele gidiyorum sanırsınız şiddetle tavsiye ederim
Teşekkür ederim aklımın bir ucuna yazdım :)

32 haftalık gebeyim, Ünal beyin hastasıyım. Erkek olması çok sıkıntı değil derseniz. Kesinlikle ünal hocanın hastası olmanızı tavsiye ederim.

X