• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli’de iyi bir kadın doğum doktoru

Medicalde funda hanım var. Çok zorlu bir hamilelik ve doğum geçirdim. Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Plesantanın erken ayrılması ile acil doğum yaptım, kızımın hayatını kurtardı. Çok kalabalık olur genelde ama gerçekten işinin ehli.

Medicalde funda hanım var. Çok zorlu bir hamilelik ve doğum geçirdim. Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Plesantanın erken ayrılması ile acil doğum yaptım, kızımın hayatını kurtardı. Çok kalabalık olur genelde ama gerçekten işinin ehli.
Medikal parka gittim ama Gökhan diye bir doktor vardı beğenmedim çok Oyüzden diğerlerini de çok bilmediğim için Firdevs’e aldım randevu onu önerdiler

Medikal parka gittim ama Gökhan diye bir doktor vardı beğenmedim çok Oyüzden diğerlerini de çok bilmediğim için Firdevs’e aldım randevu onu önerdiler
Şuan devam ediyor musunuz Firdevs hamıma? Memnun musunuz? Ve ücretler nedir bilginiz var mı? Muayene ve doğum

Kocaeli İzmit’te iyi bir gebelik takibi yapacak doktor varmı kızlar bildiğiniz
Konak hastanesinde Doç. Dr Bahar Astepe'yi tavsiye ederim.. İşini çok güzel yapar, riske atmaz. Verilerle hareket eder, temiz iş çıkarır. Ben yaklaşık bir yıl ona devam ettim, yumurta takibi vs ancak tamamlayıcı sağlık sigortasının hastaneyle anlaşması bittiği için devam edemedim yoksa yine giderdim. Bir de aynı hastanede Ercan Türkgözü vardı, dış gebeliklerde bile çok başarılı sonuçlar almis bir Dr. Diğer hocalarin operasyonlar sırasında komplikasyonlar yaşadığını duyunca bu doktorlara yöneldim. Şu an ise Akademi Hastanesinden Mehmet Muezzinoglu ile yoluma devam ediyorum..

Konak hastanesinde Doç. Dr Bahar Astepe'yi tavsiye ederim.. İşini çok güzel yapar, riske atmaz. Verilerle hareket eder, temiz iş çıkarır. Ben yaklaşık bir yıl ona devam ettim, yumurta takibi vs ancak tamamlayıcı sağlık sigortasının hastaneyle anlaşması bittiği için devam edemedim yoksa yine giderdim. Bir de aynı hastanede Ercan Türkgözü vardı, dış gebeliklerde bile çok başarılı sonuçlar almis bir Dr. Diğer hocalarin operasyonlar sırasında komplikasyonlar yaşadığını duyunca bu doktorlara yöneldim. Şu an ise Akademi Hastanesinden Mehmet Muezzinoglu ile yoluma devam ediyorum..
Bahar hanım da çok iyidir. Ben hiç gitmedim ama komşum kendisi, memnun olan çoktur. Kişiliği de çok düzgün biri.

Şuan devam ediyor musunuz Firdevs hamıma? Memnun musunuz? Ve ücretler nedir bilginiz var mı? Muayene ve doğum
Doğumu daha sormadım
teşekkür ediyorum ben de konakta Firdevs’e hanıma gidiyorum Şuan ondan çok memnunum

Evet Funda hanımı duydum ama ben direk hastaneyi değiştirdim Oyüzden Şuan konakta Firdevs gidiyorum oda çok iyi ilgili alakalı

Evet Funda hanımı duydum ama ben direk hastaneyi değiştirdim Oyüzden Şuan konakta Firdevs gidiyorum oda çok iyi ilgili alakalı
Ben Firdevs hocaya bir iki defa gittim hatta kurtajimi o yaptı benim ama çok verilerle ve istatistiksel hareket ettiğini düşünmediğimi söylemek zorundayım. Örneğin ilk hamile kaldığımda sağlık ocağından devletin karşıladığı Folbiolü kullanıyordum ama bu folik asit 5 mg arkadaşlar, normalde bir gebenin alması gereken günlük folik asit ya da folat oranı 400 mikrogramdir, yani fazlasıyla fazla. Tabi ben bunu düştükten sonra öğrendim. O zamanlar ona muayeneye gittiğimde Folbiolü kullanmalıyım diye sorduğumda kullanabilirsin dedi ve bana çok ilgili oldugu hissini vermedi. Sonrasında ben bahar hocaya muayeneye başladığımda onu kesinlikle kullanma dedi, ve sadece verilerle istatistiklerle hareket etti, bahar hocayi konak hastanesinden tavsiye ederim ☺️ bir de aynı hastanede gidenin çok memnun kaldığı Ercan hoca var, ben bir ay sonra taşınmak zorunda olacağım için maalesef yollarım bu hocalarla ayrılıyor. Ama konak hastanesinde çalışan bir hemşire arkadaşım da bu iki Dr dışında kimseyi önermedi. Diğer taraftan Firdevs hocaya gidip doğum yapan arkadaşlarım da var ama işte herkesin enerjisi farklı demek ki.

Kocaeli İzmit’te iyi bir gebelik takibi yapacak doktor varmı kızlar bildiğiniz
Konak Hastanesinde Firdevs Şekerci Baran'a gittim 2022 haziran ayında, gebelik düşündüğümü ve bir sıkıntı var mı diye öncesinde muayene olmak için ve adet ağrılarım şiddetli olduğu için. Beni azarladı resmen, doktora yakışır bir tavır sergilemedi. Dedim belki bugün yoğundur. Ama en önemlisi size de fikir olsun diye yazıyorum sırf. Beni muayene etti hiç bir sıkıntı olmadığını beyan etti. 2023 Nisan ayı gebe kaldım. Gebeliğimi öğrendiğimde başka doktora gittim ve bana söylediği rahmin kalp şeklinde olduğu ve erken doğuma sebep olabileceğini söyledi. Hiç doktora gitmedin mi görmedi mi dedi bana. Oysaki Firdevs ŞEKERCİ BARAN'a gitmiştim. Hamile kalmadan fark edilseydi ilaç tedavisi olabileceğimi söylemişti ama hamileydim. 4 ay boyunca düşük riski ile sürekli hastanede yattım ve 4. Ayın sonunda bebeğimi kaybettim. Neden ilk gittiğim doktor bile demek istemiyorum ama Firdevs ŞEKERCİ BARAN'ın ihmali yüzünden. Kimse benim gibi olmasın diye paylaşmak istedim

Bende ona randevu aldım cuma günü gideceğim Allah nasip ederse
Tavsiye etmem, ben gebelik öncesi gittim gebelik düşünüyorum bir sıkıntı var mı diye genel muayene için, bana sıkıntı olmadığını söyledi 2023 yılında gebe kaldım ve gittiğim başka bir doktor rahmin kalp şeklinde olduğunu ve erken doğuma sebep olacağını gebe kalmadan önce tedavi olmam gerektiğini söyledi. Ama hamile olduğum için tedavi süreci geçiremedim. 4 aylık bebeğimi rahmin kalp şeklinde olmasından dolayı kaybettim. Eğer Firdevs ŞEKERCİ BARAN fark etseydi, işini iyi yapsaydı bebeğimi kaybetmeyecektim. Hastaya davranış şeklinden hiç bahsetmiyorum. Bebeğimi kaybetmenin acısı bana yetti. Size tavsiyem iyi bir doktor seçmeniz gerektiği

Konak Hastanesinde Firdevs Şekerci Baran'a gittim 2022 haziran ayında, gebelik düşündüğümü ve bir sıkıntı var mı diye öncesinde muayene olmak için ve adet ağrılarım şiddetli olduğu için. Beni azarladı resmen, doktora yakışır bir tavır sergilemedi. Dedim belki bugün yoğundur. Ama en önemlisi size de fikir olsun diye yazıyorum sırf. Beni muayene etti hiç bir sıkıntı olmadığını beyan etti. 2023 Nisan ayı gebe kaldım. Gebeliğimi öğrendiğimde başka doktora gittim ve bana söylediği rahmin kalp şeklinde olduğu ve erken doğuma sebep olabileceğini söyledi. Hiç doktora gitmedin mi görmedi mi dedi bana. Oysaki Firdevs ŞEKERCİ BARAN'a gitmiştim. Hamile kalmadan fark edilseydi ilaç tedavisi olabileceğimi söylemişti ama hamileydim. 4 ay boyunca düşük riski ile sürekli hastanede yattım ve 4. Ayın sonunda bebeğimi kaybettim. Neden ilk gittiğim doktor bile demek istemiyorum ama Firdevs ŞEKERCİ BARAN'ın ihmali yüzünden. Kimse benim gibi olmasın diye paylaşmak istedim
Öncelikle geçmiş olsun, bende Firdevs kanıma gittim gebeliğimin en başında ama resmen başından savdı hiç bir bilgi vermedi ilgilenmedi, ne yazılı çok pişmanım ona gittiğime, hala Şuan istediğim gibi bir doktor bulmuş değilim, siz nereye gidiyorsunuz?

Back
X