• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaelide edebiyattan tezsiz yapan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesterin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nesterin

Ziyaretçi
arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
dersler,hocalar nasıl?zorluyolar mı?
dersler haftada kaç gün? vs...:uhm:

ben kocaelide türk dili ve edebiyatı bölümü okuyorum cnm bildiğim kadarıyla hocalar biraz zorladıklarını duymuştum devam zorunluluğu var hatta çok sıkı bzim enstitülerde şimdilik bildiklerim bu kadar ama yeni bişiler öğrenirsem yazarım yerimseniben

ben kocaelide türk dili ve edebiyatı bölümü okuyorum cnm bildiğim kadarıyla hocalar biraz zorladıklarını duymuştum devam zorunluluğu var hatta çok sıkı bzim enstitülerde şimdilik bildiklerim bu kadar ama yeni bişiler öğrenirsem yazarım yerimseniben

çok teşekkür ederim çikolata..
evet ben de zorladıklarını duymuştum malesefmafoldumben
ben de yarın kayda gidicem pazartesi de ders başlıyomuş sanırıım..
bakalım hayırlısı...
sen kaçıncı sınıfsın?opuyorumnanaktan

anamm sen koü edebıyatmı okuyorsun canm.. bende bu sene edebıyata yerlestım koü =) ayy bolum nasıl yaa cok merak edıyorum

çok teşekkür ederim çikolata..
evet ben de zorladıklarını duymuştum malesefmafoldumben
ben de yarın kayda gidicem pazartesi de ders başlıyomuş sanırıım..
bakalım hayırlısı...
sen kaçıncı sınıfsın?opuyorumnanaktan

rica ederim cnm ben 3.sınıftayım bakalım okul bitsin bu seferde biz tezsiz yolları aşındırmaya başlicaz malesef düzen böyle mafoldumben sen harç ücreti ne kadar ödedin tezsiz için bende şimdiden araştırıyorum da CADIARZU

2. ögretm ben valla :S yaa valla senden ogrenmem gereken ck sey var =)) nasıl zormu bolum yaaa

rica ederim cnm ben 3.sınıftayım bakalım okul bitsin bu seferde biz tezsiz yolları aşındırmaya başlicaz malesef düzen böyle mafoldumben sen harç ücreti ne kadar ödedin tezsiz için bende şimdiden araştırıyorum da CADIARZU

canım ben bugün gittim kayıta...148tl harç yatırdım..
başvuruda da 50tl bankaya yatırmıştık.ayrıca 20tl'lik posta pulu istediler..
yani başta biraz masraflı oluyo bu iş...mafoldumben
inşallah yerleşirsin sen de:Saruboceq:

benim kuzenim de kocaeli edebiyat son sınıfa geçti ve o da tezsiz yüksek lisans yapmak istiyo ales için kursa başlıcaktı en son:smiley-cool:

Back