mrb kızlar.bende yeni anne adayıyım.doktor arıyorum.yardım edin lütfeniburadaki yazıları okuyarak karar vermeye calışıyorum ama zor oluyor.akademideki nuri beyi düşünüyorum sanki ne dersiniz sevgiyle kalın.
cnm sonuç olarak karar yine de senin ama burada ısrarla cok memnun oldugunu söyleyen arkadaslardan iki dr adı var biri benimde gittigim erkan bey ki artık eskisi gibi yogun olmuo ssk ile konak hastanesinde anlasması bittigi için ssklılara konak tıp merkezinde baqıo 25+2liraya digeri de akademide nuri bey yerinde olsam haileligimin hazır basındayken ikisine de bir gidip kendim karar werirdim sonucta herseyden önce iletişim herşeyi değiştirebilio bi dr bana cok ilgili gelirken sana tam tersi gelebilir ama geciktirme derim ve dogumla alakalı hizmet ücret dahil herseyi de arastırıp öle karar wer
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, 2,5 aylık hamişim ve devam edebileceğim bir doktor arıyorum, tavsiye üzerine Akademideki Nuri Beye gittim çok tatlı bi doktor, arkadaş gibi yaklaşıyor ama hamileliğin ilk aylarında yapılması gereken hepatit testi, idrar testi, şeker testi vb. hiç bişey yaptırmadı.Vitamin mineral hiçbirşey vermedi. Ultrasondan kalp atışını dinletip 1,5 ay sonra gel zeka testi yapalım dedi.
Daha önce bu doktora giden varmı, acaba daha sonra mı kontrollerden geçiriyor hastalarını. Birde yine tavsiye üzerine Özel cankat hastanesinde Mehmet Bey' e gittim dediğim testleri yaptı, bilgili bir doktor ama biraz agresf gibi geldi bana. Aklım çook karıştı :bbo: Yardımlarınıza ihitiyacım var ..
Teşekkür ederim herkese sevgiler...
slm arkadaşım.öncelikle sağlıklı hamilelikler diliyorum sana.
yaklaşık 2 ay önce akademi hastanesinde doğum yaptım.doktorum nuri beydi.
daha çok yeni hamişsin cnm.o dediğin testlerin hepsini doktor bey zamanı gelince senden isteyecek.nuri bey hamileyken çok zorunlu olmadıkça ilaç kullanımına tamamen karşı.vücudun ihtiyacı olan vitamin,kalsiyum v.s nin kimyasal yolla değilde,doğal yolla alınması gerektiğini savunuyor.5.aydan sonra sadece demir hapı kullandım..(hamilelikte demir gereksinimi çok olduğundan)
ben izmit dışında olduğum için doktor bey buraya kadar gelme,orda sağlık ocağında kan sayımı,idrar tahlili yaptır sonucu bana bildir diyordu.ayda bir yaptırdım düzenli olarak tahlillerimi..hepatit testi v.s gibi testleride dediğim gibi zamanı gelince isteyecek cnm..ben nuri beyden ve akademiden çookk memnun kaldım.yeterli donanıma sahip.ilgi alaka süper..herkese şiddetle tavsiye ederim..sağlıklı günler..
mb ayşegül öncelikle bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsn inşlh.ben sadece doğumun nsl oldu normalmi sezaryanmi onu merak ettm.nuri beyin normal doğum yanlısı olduğunu duydum.biraz anlatırsan sevinirim cnm.sevgiyle kal.
kızlar merhaba konak hastanesi emekli sandığıyla anlaşma yapmış muayene 10 tl. ilgilenenlere duyrulur.hihoyyyt
öncelikle teşekkür ederim.amin cümlemizin cnm..
evet cnm nuri bey kesinlikle normal doğum taraftarı..hamileliğimde hep normal yapıcam diye kendimi adapte ediyordum.son anda sezeryan olmaya karar verdim.nuri bey vazgeçirmeye çalıştı.ama insanın korkularını yenmesi zor oluyor..son dakikaya kadar nuri bey eminmisin diye sordu evet dedim..ama hiç pişman olmadım sezeryan olduğumada.ben biraz şanslıydım sanırım.doğumda, doğum sonrasıda benim için çok rahattı..allah herkese benimki gibi ağrısız sızısız doğumlar nasip etsin..
cnm merak ettiklerin olursa sorabilirsin..
cnm sağolasın cevapların için. doğumu düşünmek için henüz erken ama işte insan düşünmeden edemiyor.aslında arttık sezeryanında kolay olduğu söyleniyor kaç günde toparlandın kaç kilo almıştın cnm.nuri beyden normal doğum yapan birilerini tanıyomusun hiç.yada duymuşmuydun.nsl acaba kolay ve yardımcı bir doktormu.çok soru sordum cnm sevgiler.
cnm ben spinal sezeryan oldum ve inan çok rahattı.doğum anında nuri beyle muhabbet ettik sürekli.15 dakikada çıktım ameliyattan.ilkgün belden aşağın uyuşuk olduğu için zaten agrı sızı yok.uyuşukluk geçmeye yakında ağrı kesici yapıyorlar.rahatsın yani.ikinci günde sürekli gezdim.hatta cantama saç maşamı koymuştum odamın banyosunda saçlarımı yaptım:)hastane dönüşüde evde bikaç temizlikle uğraştım.loğusa yatağı bile kurmadım çünkü hiç yatmadım.oğluşumla ilgilenebildim rahatça..dediğim gibi cnm ben biraz şanslıydım sanırım.benim doğum sonrası çok rahattı ama bazıları sezeryandan sonra bayağı ağrı çekiyormuş.13 kilo almıştım onlarda gitti zaten 2 ayı geçti.
cnm bu sitede sezen diye bir arkadaş var.oda nuri beye gidiyor.hamileliğinin son günleriydi ve bikaç gündür sesi çıkmıyor.büyük ihtimal doğumu gerçekleşmiştir.o normal doğum yapacaktı.normal doğumla ilgili mrk ettiklerini ondan öğrenirsin döndüğünde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?