Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, 2,5 aylık hamişim ve devam edebileceğim bir doktor arıyorum, tavsiye üzerine Akademideki Nuri Beye gittim çok tatlı bi doktor, arkadaş gibi yaklaşıyor ama hamileliğin ilk aylarında yapılması gereken hepatit testi, idrar testi, şeker testi vb. hiç bişey yaptırmadı.Vitamin mineral hiçbirşey vermedi. Ultrasondan kalp atışını dinletip 1,5 ay sonra gel zeka testi yapalım dedi.
Daha önce bu doktora giden varmı, acaba daha sonra mı kontrollerden geçiriyor hastalarını. Birde yine tavsiye üzerine Özel cankat hastanesinde Mehmet Bey' e gittim dediğim testleri yaptı, bilgili bir doktor ama biraz agresf gibi geldi bana. Aklım çook karıştı :bbo: Yardımlarınıza ihitiyacım var ..
Teşekkür ederim herkese sevgiler...
Daha önce bu doktora giden varmı, acaba daha sonra mı kontrollerden geçiriyor hastalarını. Birde yine tavsiye üzerine Özel cankat hastanesinde Mehmet Bey' e gittim dediğim testleri yaptı, bilgili bir doktor ama biraz agresf gibi geldi bana. Aklım çook karıştı :bbo: Yardımlarınıza ihitiyacım var ..
Teşekkür ederim herkese sevgiler...