Kocaelide doum Doktoru aryorum ?

ENDAMINAZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
13
0
86
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, 2,5 aylık hamişim ve devam edebileceğim bir doktor arıyorum, tavsiye üzerine Akademideki Nuri Beye gittim çok tatlı bi doktor, arkadaş gibi yaklaşıyor ama hamileliğin ilk aylarında yapılması gereken hepatit testi, idrar testi, şeker testi vb. hiç bişey yaptırmadı.Vitamin mineral hiçbirşey vermedi. Ultrasondan kalp atışını dinletip 1,5 ay sonra gel zeka testi yapalım dedi.
Daha önce bu doktora giden varmı, acaba daha sonra mı kontrollerden geçiriyor hastalarını. Birde yine tavsiye üzerine Özel cankat hastanesinde Mehmet Bey' e gittim dediğim testleri yaptı, bilgili bir doktor ama biraz agresf gibi geldi bana. Aklım çook karıştı :bbo: Yardımlarınıza ihitiyacım var ..
Teşekkür ederim herkese sevgiler...

canım öncelikle hayırlı olsun ben nuri beye gitmiyorum bi arkadasım gidiodu memnundu
ben konak hastanesinde erkan beye gidiyorum hamile kalmadan önce de enfeksiyon tedavisi için gitmiştim ilk sonra hamile kalmadan önceki tüm testleri orda yaptırdık. şimdi 32 haftalık hamileyim cok memnunum arkadas gibi yaklaşıo seni gereksiz yere korkutmuo sen daha sormadan sunu sormıcak mısın deyip anlatmaya baslıo ben ilk ayımdan beri vitamin kullanmaya da dewam ediyorum ve tüm o testleri daha hamile kalmadan önce yaptırmıştı.
yalnız ssk ile dogumda anlaşması yok ssklı isen carsıdaki konak tıp merkezinde 25+2 lira ücreti var konak hastanesinde özel sigortalılara bakıo bide doktor seciminde bulunurken dogum ücretine kadar arastır ki sonradan sorun yasama ben özel sigortalı olmasaydım malesef o kaar memnun oldugum doktrumdan vazgecmek zorunda kalacaktım
uzun oldu galiba

canım 27 haftalık hamileyim bende önce funda doğana gittim cankatta çok tatlı iyi bir dr ama özel hastaneler ve tıp merkezlerini doğum ve ameliyat konusunda yeterli bulmuyorum bende bir hastanede çalışıorum kadın doğum bölümümz yok buyüzden ben derince devlet hastanesinde demet boyacıya gidiorum ilgili bir dr yaklaşımı güzel ben özeline gidiorum 120 lira ücreti usg cihazıda çok güzel tavsiye ederim

canım ben gölcükten zeki beye gidiyorum.çok memnunum.tavsiye ederim.askeri hastaneden ama ben hem askeriyeye hem özele gdiyorum.genelde özele gidiyorum.100 tl muayene ücreti.hiç agresif değil.istediğin an arayabilir istediğin soruyu sorabilirsin.testleri de yaptırıyor,ilaçları da takip ediyor.gece aradığımı bilirim ben.hayırlı hamilelikler diliyorum :)

Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim Arkadaşlar, özel sigortam var Konak taki Erkan Beyi deniyim diyorum öncelikle. Sadece Konak hastanesi ile ilgili bazen yoğunluktan oda bulamama sorunu olduğunu duydum. Bazen çok kalabalık oluyormuş hastane. Ama sanırım birtek özel hastanelerden Konak hastanesinde yeni doğan yoğun bakım ünitesi varmış.
Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Herkese sevgiler..

Canım merhaba, aramıza hoşgeldin.
Ben de Konak hastanesinde Erkan beye gidiyorum ve oldukça memnunum. Benden evvel bir arkadaş daha bahsetmiş kendisinin erkan beyin hastası olduğundan. Ben hamileliğimin sıkıntılı oluşundan dolayı sürekli 15 günde bir kontrole gittim. Arkadaşın bahsettiği gibi SGK ile anlaşması 2 ay kadar evvel bitti. Haftanın 3 günü pazartesi-çarşamba-cuma günleri Konak hastanesinde, Salı-perşembe-Cumartesi günleri çarşı içindeki Konak tıp merkezinde. Doğum için Konak hastanesinidüşünürsen 1.500 TLsezeryan (2 gece yatış, bebeğin ilk muayenesi ve aşısı, 1 refakatçi, epidural dahil) Muayene özel 100 TLödyorsun. 15 gün içinde tekrar gidersen kontrole giriyor yani para ödemiyorsun. Yoğunluk konusuna gelince evet yoğun, bazen 2 saat beklediğim oluyor ama ben hiç geri dönmedim. Karar senin tabiki...

bende konak has. erkan beye gidiyorum ve çok memnunum üçüzlerim olduğu için riskli bir gebelik ama sağolsun çok ilgileniyor yoğunluk olduğu doğru ama sonuçta ii dr bulmak kolay değil

wetw sen hangi saglık güvencesiyle gidiosun erkan beye ben demir hayattan faydalanıyorum ve dedigin hersey dahil normal doguma da sezeryana da 600tl dediler bana ve muayenesine de 28tl ödüyorum

heralde özel sigortalara ve poliçenin tipine göre ödenen yüzde değişiyor benim Akbank %80 karşılıyor muayeneyi ama yıllık 3000 limiti var. Birsonraki kontrole gidicem Erkan Bey e umarın noktayı koyarım bu doktorda.
pitos25 canım inşallah üçünüde sağlıkla alırsın kucağına allah nazarlardan saklasın.

merhabalarr...
ben de akademi hastanesinde gökhan beyin hastasıyım..21 haftalık hamileyim doktorumdan da çok memnunun ama erkan beyi n de işinde çok ii olduğunu duyuyorum..nuri beyle ilgili sıkıntıları bütün hastaları yaşıyor sanırım,,

izmitteki tek doktor semih beyi geçerim ,semih özeren. muayenesi pahalı ancak izmitteki tüm doktorlar işin içinden çıkamayınca semih beye gönderiyor erkan da buna dahil.

izmitteki tek doktor semih beyi geçerim ,semih özeren. muayenesi pahalı ancak izmitteki tüm doktorlar işin içinden çıkamayınca semih beye gönderiyor erkan da buna dahil.

ben de yarın semih beye ayrıntılı ultrasona gidicem..bakalım nasılmış zemuszemus

merhaba zeynebinannesi aslında çok iyi cana yakın bir doktor Nur bey ama dediğim gibi idrar testi bile yaptırmıyor birşeyler eksik kalıyor yani, canım sende bu tarz şeyler mi duydum Nuri beyle ilgili.

cnm bende gölcük de özel halk polikiliniği var dr funda ulay eşide gölcük devlette dr ayrıca özeldede çalışıyo ben çok memnunum gece gündüz arayıp yardım alınabilen bi dr çok ii ben kızımdada ona gittim şimdi ikinci kez hamileliğimide onun satesinde kaldım çok memnunum cnm tavsiye ederim

wetw sen hangi saglık güvencesiyle gidiosun erkan beye ben demir hayattan faydalanıyorum ve dedigin hersey dahil normal doguma da sezeryana da 600tl dediler bana ve muayenesine de 28tl ödüyorum

Canım ben SGK'lıyım ve SGK ile anlaşması olmadığı için tamamen özel gdiyorum erkan beye. Özel sigortam yok.
Ben hamileliğimin 4. ayında hamleliimde yaşadığım sıkıntıdan dolayı Erkanbeyi bırakmadan Prof.Semih Özeren'e de gittim 3 defa.Erkan bey göndermemişti ben sadece o dönem . bir doktorun daha fikrini almak istedim. Semih bey Erkan beyin de Hocası ve KOÜ Umuttepe de. Özel muayenehaneside Soydan İşmerkeznde. Muayene ücreti 160 TL idi Mart ayında. Adam nerdeyse 1 saat icelemişti beni ultrasonda. Erkan beyin tüm yaptığı tedavi yöntemlerini onaylaması Erkan beyi bırakmamama sebeptir.

merhablar zeynebin annesi, Nuri beyin hastaları benimle benzer sıkıntılar mı yaşıyormuş.

merhaba...
ben kafanı karıştırmak istemem ama etrafımda nuri beyle ilgili sıkıntısı olanlar var..ben de aynı hastanede gökhan beye gidiyorum,,benm doktorum semih beyden 4 boyutlu ultrason istedi,her ay kan idrar tahlili yaptırıyorum,ilk gittiğimden beri ilaçlarımla ilgileniyor,,ama nuri beyden bunları bulamyorlarmış,,bi arkdaşım ilk kontrole gittiğinde folik asit yazmamış mesala,,o da başka doktora gidip yazdırdı,,yani bunun gibi şeyler,,benm doktorum gökhan bey ama ben bu doktorla başlamasaydım kesinlikle erkan bey e giderdim,,işinde çok ii bi doktor olduğunu biliyorum ve herkes çok memnun daha bir gün ters bişey duymadım,,dün de gökhan beyin yönlendirmesiyle semih beyde ultrasona gittim o da çok ii bi doktormuş öle diolar,,dün benmle de çok ilgilendi,,160 lira ücret ödedim ama muayene ücreti bu mudur bilmiyorum,ultrason da olabilir.

Gölcük bana ters kalıyor, en iyisi erkan beyi denemek olmazsa alternatifleri değerlendirmek, gittikten sonra izlenimleri aktarırım. Arkadaşlar çoook teşekkür ederim hepiniz çook tatlısınız çok saolun. Sevgilerr.

Back